Sağol canım benim üzülmedim ya herşey nasip kısmet dediğin gibi sende üzme kendini üzüldüğünde bebişin aklına gelsin kendimi üzmemem lazım de üzülme hiç bişi için Allahım meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekildehayırlısı olsun üzülme hersey kader nasip bizler için de öyle onenlı olan guzel sonuca gelmsk Enguzel zamanda gelsin sana meleğin. inşallah yymurtlaman duzelir
Bebeğine bişey olmaz merak etme kendini çok kasmışsın sanırım ondan ağrıların olmuş kuzum bebeğini düşün ve üzme kendinikızlar cok streslı bıaksam yasadım cokagladım moralım altust oldu bazen kasıgıma sancılar gırdı hatta midem saatlerce agrıdı sonra brz dha ıyı olunca alısverıse cıktık yurudum avmde de baya. hamıle tshırtlerı de aldım o daha da moral oldu ama smdı sırtım bacagm agrıyor korkuyorumzbt2121 Kurumus-Maskara M mavimilena_ bisey olmaz dmi agladım dıye ya
İnşallah canım. Ben farklı bir marka daha aldım garanti olsun diye. Bakalım adet günümde tekrar deneyeceğim.Canim ben geçen ay o testtn yaptım ve beni yanılttı. Ilkinde belirli bir zaman sonra diğerinde hemen ikinci çizgi çıktı. Bende umutlanıp kan vermeye gittim ve sonuç 1.20 çıktı. O yüzden bu ay test almayı düşünmüyorum. Ama tabiiki bu bende böyle çıkmış da olabilir. Inşallah sende doğru sonuç verir de görürsün çift çizgiyi
4 gün kaldı canımcanım ne kadar var bat a
Ne yaşadın bilmiyorum canim ama herşey gelip geçiyor geriye kendimiz kalıyoruz. Birde sen şimdi iki canlısın seninle atan bir kalp daha var.. Kendini üzme sıkma ağlamak geliyorsa ağla tabi tutma ama çokta sıkıntı yapma kendine.. Inşallah bir an önce düzelir herşeykızlar cok streslı bıaksam yasadım cokagladım moralım altust oldu bazen kasıgıma sancılar gırdı hatta midem saatlerce agrıdı sonra brz dha ıyı olunca alısverıse cıktık yurudum avmde de baya. hamıle tshırtlerı de aldım o daha da moral oldu ama smdı sırtım bacagm agrıyor korkuyorumzbt2121 Kurumus-Maskara M mavimilena_ bisey olmaz dmi agladım dıye ya
Daha günüm gecmedi bat c.tesi yada pazar günüCanım tebrik ederim kaç gün geçince çıktı bu değer
Teşekkür ederim. Bat yarın yada pazar günü. Kan değerime pazar günü tekrar baktırıcam inşallah katlanarak devam ederNormal canım hamilesin işte bata kaç gün var 2 günde bir baktır katlansin inşallah tekrar gözün aydin
Kuzum korkulacak bir durum göremedim ben niye böyle düşünüyorsun ki ?kızlar cok streslı bıaksam yasadım cokagladım moralım altust oldu bazen kasıgıma sancılar gırdı hatta midem saatlerce agrıdı sonra brz dha ıyı olunca alısverıse cıktık yurudum avmde de baya. hamıle tshırtlerı de aldım o daha da moral oldu ama smdı sırtım bacagm agrıyor korkuyorumzbt2121 Kurumus-Maskara M mavimilena_ bisey olmaz dmi agladım dıye ya
Canım dün midem cok kötüydü kusacak gibi oluyodum asit geliyodu bide idrarım yeşildi gece ilaç buldum kuzenime sorup midemi rahatlattı ama idrar yollarına baktrmam lazımzbt2121 bi durum mu var seninle ilgili suyu bol iç yazmış bir kaç kişi tam okuyamadım mesajları
Ah kuzum benim korkma bişe olmaz merak etme içini ferah tut bak moralini yerine getrmişsin me güzel dagıt kafanıkızlar cok streslı bıaksam yasadım cokagladım moralım altust oldu bazen kasıgıma sancılar gırdı hatta midem saatlerce agrıdı sonra brz dha ıyı olunca alısverıse cıktık yurudum avmde de baya. hamıle tshırtlerı de aldım o daha da moral oldu ama smdı sırtım bacagm agrıyor korkuyorumzbt2121 Kurumus-Maskara M mavimilena_ bisey olmaz dmi agladım dıye ya
AMin canm Allah razı olsunİnşallah kuzum sağol duaların ve desteklerin için sende sağ salim yavrunu kucağına al inşallah dikkat et kendine
Canım kendini üzme dikkat etmelisin kendinekızlar cok streslı bıaksam yasadım cokagladım moralım altust oldu bazen kasıgıma sancılar gırdı hatta midem saatlerce agrıdı sonra brz dha ıyı olunca alısverıse cıktık yurudum avmde de baya. hamıle tshırtlerı de aldım o daha da moral oldu ama smdı sırtım bacagm agrıyor korkuyorumzbt2121 Kurumus-Maskara M mavimilena_ bisey olmaz dmi agladım dıye ya
hic moralini bozma kimisininki adet 3 gün gecikince çıkıyor adet olana kadar umut var demektir inşallah hamilesindir canım
- Bende kac aydır deniyorum ama olmuyor adetime 9 gün var ama bu ay biraz farklı kasıgım sol tarafında son 3 gündür bir agrı sanki ara ara birşey batırıyorlar göğüslerim hassaslaştı birşey yediğimde tat almıyorum ama dün gebelik testi yaptım birşey cıkmadı
Öyle mi cok gecmiş olsun üşüttün galiba dikkat et kendine Allah şifa versin cnm.Canım dün midem cok kötüydü kusacak gibi oluyodum asit geliyodu bide idrarım yeşildi gece ilaç buldum kuzenime sorup midemi rahatlattı ama idrar yollarına baktrmam lazım
Neden bu şekilde çıkıyor bir açıklaması yok bence ama bu kesin güvenilir bir sonuç vermiyor canim. Birkaç ay önce benimde adete yakın çok koyu çıkmıştı. Ama adet oldum. Belki tekrar yumurta gelişiyor ama adet geldiği için döllenme şansı olamıyor.Kızlar gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenen var mı? Benim bata 4 gün kaldı ve ovulasyon testim koyulaştı iyice.
O zaman hayırlısı olsun diyelim. Tşk ederimNeden bu şekilde çıkıyor bir açıklaması yok bence ama bu kesin güvenilir bir sonuç vermiyor canim. Birkaç ay önce benimde adete yakın çok koyu çıkmıştı. Ama adet oldum. Belki tekrar yumurta gelişiyor ama adet geldiği için döllenme şansı olamıyor.
günaydın canım kasık batması devam ediyor yüzümde sivilceler ve kocaman yeşil damarlı göğüslerim var aheste aheste temizlik yapıyorumGünaydın kizlar benim hala goguslerim sis ve agriyor uclara dogru damarlanma var ve damar disari cikmis sanki sizde durumlar nasil @MirketcikMatsiyah Freshmommy ve eklemeyi unuttuklarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?