Benimde yuzumde sivilce var ya aslinda yagli cilt yapisina sahip oldugum icin cikar hep tek tuk ama bu sefer baya çoğaldıgünaydın canım kasık batması devam ediyor yüzümde sivilceler ve kocaman yeşil damarlı göğüslerim var aheste aheste temizlik yapıyorum
Sagol kuzum,muhtemelen enfeksyon oldu yineÖyle mi cok gecmiş olsun üşüttün galiba dikkat et kendine Allah şifa versin cnm.
Canım bende senin gibiyim herşeye ağlarım sinirimi alamayınca falan. Sadece kendimize zarar veriyoruz sakın kalmaya çalış bebeğini düşün
Freshmommy senin neyin var kuzum bende iki gundur aglalma krizi ki hemde nasil cok zor durumdayim suan
Bebeğine bişey olmaz merak etme kendini çok kasmışsın sanırım ondan ağrıların olmuş kuzum bebeğini düşün ve üzme kendini
Ne yaşadın bilmiyorum canim ama herşey gelip geçiyor geriye kendimiz kalıyoruz. Birde sen şimdi iki canlısın seninle atan bir kalp daha var.. Kendini üzme sıkma ağlamak geliyorsa ağla tabi tutma ama çokta sıkıntı yapma kendine.. Inşallah bir an önce düzelir herşey
Kuzum korkulacak bir durum göremedim ben niye böyle düşünüyorsun ki ?
Ah kuzum benim korkma bişe olmaz merak etme içini ferah tut bak moralini yerine getrmişsin me güzel dagıt kafanı
yumurtlama ve adet dönemlerinde olu4du normalde erken çıktı busefer ama belki de strestendir diye düşünüyorumBenimde yuzumde sivilce var ya aslinda yagli cilt yapisina sahip oldugum icin cikar hep tek tuk ama bu sefer baya çoğaldı
Her ne kadar belirti gibi gorunseler de bende belirti diye dusunmeyecem bu ay gecen ay bosa ciktiyumurtlama ve adet dönemlerinde olu4du normalde erken çıktı busefer ama belki de strestendir diye düşünüyorum
Aynen kesin strestendir diyorum kendime sürekliHer ne kadar belirti gibi gorunseler de bende belirti diye dusunmeyecem bu ay gecen ay bosa cikti
bu dediklerin hamilelikte olan şeyler. Ama benim hamıle olmadıgım bıayda damar cok barız netleşmişti. sende onun yanında bisürü ek var şiş agrı hassasıyet cok erken olmaya basladı bıde. Erken yumurtladın belkı de. son adetın kacıydı?Günaydın kizlar benim hala goguslerim sis ve agriyor uclara dogru damarlanma var ve damar disari cikmis sanki sizde durumlar nasilSquid Matsiyah Freshmommy ve eklemeyi unuttuklarim :)
6 mayisti canim 3 haziranda adet olmam lazim 28 gunde bir oluyorum cok duzenlidirbu dediklerin hamilelikte olan şeyler. Ama benim hamıle olmadıgım bıayda damar cok barız netleşmişti. sende onun yanında bisürü ek var şiş agrı hassasıyet cok erken olmaya basladı bıde. Erken yumurtladın belkı de. son adetın kacıydı?
20mayısta yumurtlaman olmuş. demıstınzaten ama benden tavsıye strese gırme benım 1saat sasmayan adetım stres yuzunden gunlerce sastı subat ayında. beklentıye gırdıgımız zaman yumurtlama da olmuyor bılıyosun ıste hormonlar duzensızlesıyor kafandan at bıkacgun kafanı dagıtmaya calıs. bı hafta kalmıs yarın erken test yaparsan cıkar. ben olsam yapardm:)6 mayisti canim 3 haziranda adet olmam lazim 28 gunde bir oluyorum cok duzenlidir
Zaten kendime surekli belirti degildir kendin uyduruyosun diyorum20mayısta yumurtlaman olmuş. demıstınzaten ama benden tavsıye strese gırme benım 1saat sasmayan adetım stres yuzunden gunlerce sastı subat ayında. beklentıye gırdıgımız zaman yumurtlama da olmuyor bılıyosun ıste hormonlar duzensızlesıyor kafandan at bıkacgun kafanı dagıtmaya calıs. bı hafta kalmıs yarın erken test yaparsan cıkar. ben olsam yapardm:)
Canım günaydın benim de sol kasigim da anlatamadığım değişik biseyler oluyo sürekli bisey var kasigim da hissediyorum. Göğüsler de dokununca ucu sizliyo sadeceGünaydın kizlar benim hala goguslerim sis ve agriyor uclara dogru damarlanma var ve damar disari cikmis sanki sizde durumlar nasilSquid Matsiyah Freshmommy ve eklemeyi unuttuklarim :)
Merhaba canım, benim de kasıklarımda ağrı var bi de göğüs hassasiyetim devam ediyor. Ama ben bunları geçen ayda yaşadığım için ımutlanmıyorumGünaydın kizlar benim hala goguslerim sis ve agriyor uclara dogru damarlanma var ve damar disari cikmis sanki sizde durumlar nasilSquid Matsiyah Freshmommy ve eklemeyi unuttuklarim :)
Aynıyız canım :)Canım günaydın benim de sol kasigim da anlatamadığım değişik biseyler oluyo sürekli bisey var kasigim da hissediyorum. Göğüsler de dokununca ucu sizliyo sadece
Ya canım aslında diyorum ki bu kadar erken belirti olmaz psikolojik bisey bu. Ama yine de insan acaba mi diyor.Aynıyız canım :)
Inşallah vardır canım benim de 9 gün var erken gebelik testi yapmaya cesaret edemedim çıkmaz belki diyeBende de aynı adetime 9 gün var 13 gün kala sol kasıkgımda hiç olmayan acayip ağrılar batmalar giriyo göğüs uclarım sızlıyor yaklaşık 7 gündür e folxasit kullanıyorum dün erken gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı daha 9 gün var haziranın 4 de yani sizce varmıdır birley
Cnm bnm de haziran 2 de regilim böyle ilişkiden snra adet sancısı gelip gidiyor bende gögslerim şişmiş ama agrmyor ama kaşnyor dilerm hepmz bu ay alalm müjdemizi :)Bende de aynı adetime 9 gün var 13 gün kala sol kasıkgımda hiç olmayan acayip ağrılar batmalar giriyo göğüs uclarım sızlıyor yaklaşık 7 gündür e folxasit kullanıyorum dün erken gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı daha 9 gün var haziranın 4 de yani sizce varmıdır birley
Bu kaşıntı bende de var ya sadece göğsümde oluyo yoksa alerji mi oldum dicem deCnm bnm de haziran 2 de regilim böyle ilişkiden snra adet sancısı gelip gidiyor bende gögslerim şişmiş ama agrmyor ama kaşnyor dilerm hepmz bu ay alalm müjdemizi :)
Bnde anlamş değilm inşaAllah bebiştendr bugün rüyamda gördüm cift cizgiydi ben innovita ovilasyon testiyle gelen gebelik testleri vardı bu defakiler aklma yatmamştı birde erken gebelik testisnde laboquick aldm grlck nasipse pazartesi o günde adetime 3 gğn kalıyor o testi gördüm rüyamda :)))Bu kaşıntı bende de var ya sadece göğsümde oluyo yoksa alerji mi oldum dicem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?