- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
uç sızlaması gogustekı ılk belırtıdır dokunamazsın degemezsın :) genelde herkesde ılk bu olur hadı ınsallahCanım günaydın benim de sol kasigim da anlatamadığım değişik biseyler oluyo sürekli bisey var kasigim da hissediyorum. Göğüsler de dokununca ucu sizliyo sadece
Canım ağzından bal damlıyor :) ama işte benim ki çok hassas değil arada bi sizliyo. Benim hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorumuç sızlaması gogustekı ılk belırtıdır dokunamazsın degemezsın :) genelde herkesde ılk bu olur hadı ınsallah
Hadi inşallah canım bu ay hayırlı haberler alsak başka bişey istemiyorumBnde anlamş değilm inşaAllah bebiştendr bugün rüyamda gördüm cift cizgiydi ben innovita ovilasyon testiyle gelen gebelik testleri vardı bu defakiler aklma yatmamştı birde erken gebelik testisnde laboquick aldm grlck nasipse pazartesi o günde adetime 3 gğn kalıyor o testi gördüm rüyamda :)))
en azından baslamıs:)Canım ağzından bal damlıyor :) ama işte benim ki çok hassas değil arada bi sizliyo. Benim hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum
9 günde çok fazla ya geçse de anlasak ne olduğunuen azından baslamıs:)
Ben 9 gün kala öğrenmiştim erken testte:.)9 günde çok fazla ya geçse de anlasak ne olduğunu
6 gün kala tekrar erken test yapabilirsin predictor early tavsiye ederim ben bu testle 9 gün kala öğrendimBende de aynı adetime 9 gün var 13 gün kala sol kasıkgımda hiç olmayan acayip ağrılar batmalar giriyo göğüs uclarım sızlıyor yaklaşık 7 gündür e folxasit kullanıyorum dün erken gebelik testi yaptım ama birşey çıkmadı daha 9 gün var haziranın 4 de yani sizce varmıdır birley
Oo baya erken öğrenmişsin yaBen 9 gün kala öğrenmiştim erken testte:.)
Ayı önmli değil ama Allah bekletmesn bizleri daha fazla inşaAllahHadi inşallah canım bu ay hayırlı haberler alsak başka bişey istemiyorum
Cnmm bn laboquik aldm oda güvenlr mi hastalığma 7gün var pazartesi günü eline geçerse 4gün felan kalıyor yaprsam çıkar mı6 gün kala tekrar erken test yapabilirsin predictor early tavsiye ederim ben bu testle 9 gün kala öğrendim
Canım test bozuk değilse çıkar Benim üç dört gün kala normal testlere de geçmişti. Tabii önemli olan HCG oranı bazı insanlarda normal testte hemen çıkmıyorCnmm bn laboquik aldm oda güvenlr mi hastalığma 7gün var pazartesi günü eline geçerse 4gün felan kalıyor yaprsam çıkar mı
Amin canim benim inşallahAyı önmli değil ama Allah bekletmesn bizleri daha fazla inşaAllah
Evet Bak göstereyim çok çok silikti 5 gün daha bekledim Tekrar erken testi yaptım onda bariz nettıOo baya erken öğrenmişsin ya
Allah ım bu cift çizgiyi görmeyi bizlere de nasip etsin inşallah bu mübarek ayda oruçlu ağzımla tüm bebek isteyenlere duam olsunEvet Bak göstereyim çok çok silikti 5 gün daha bekledim Tekrar erken testi yaptım onda bariz nettı
Amin canım hadi inşallah Ben de dua ediyorum tüm arkadaşlarıma ve buradaki hamile arkadaşlarım da bana dua etmişti inşallah dualarımız kabul olacakAllah ım bu cift çizgiyi görmeyi bizlere de nasip etsin inşallah bu mübarek ayda oruçlu ağzımla tüm bebek isteyenlere duam olsun
Amin canim benim inşallah birbirimize destek olalım hepAmin canım hadi inşallah Ben de dua ediyorum tüm arkadaşlarıma ve buradaki hamile arkadaşlarım da bana dua etmişti inşallah dualarımız kabul olacak
Canım eğer öyleyse geç olur bak doktora git sen hemen bir randevu al için rahatlar değilse deKizlar benim goguslerdeki belirtiler kistlerim yuzunden sanirim cunku bugun baya ici agriyor yani kolun bacagin agrir gibi bir agriMatsiyah @Mirketcik Freshmommy
İnşaAllah bozk çkmaz şansma :) ama işCanım test bozuk değilse çıkar Benim üç dört gün kala normal testlere de geçmişti. Tabii önemli olan HCG oranı bazı insanlarda normal testte hemen çıkmıyor
çıkmaz ya biri çıksa hepsi çıkmaz:)İnşaAllah bozk çkmaz şansma :) ama iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?