İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım günaydın benim de sol kasigim da anlatamadığım değişik biseyler oluyo sürekli bisey var kasigim da hissediyorum. Göğüsler de dokununca ucu sizliyo sadece
uç sızlaması gogustekı ılk belırtıdır dokunamazsın degemezsın :) genelde herkesde ılk bu olur hadı ınsallah

Hadi inşallah canım bu ay hayırlı haberler alsak başka bişey istemiyorum

6 gün kala tekrar erken test yapabilirsin predictor early tavsiye ederim ben bu testle 9 gün kala öğrendim

Cnmm bn laboquik aldm oda güvenlr mi hastalığma 7gün var pazartesi günü eline geçerse 4gün felan kalıyor yaprsam çıkar mı
Canım test bozuk değilse çıkar Benim üç dört gün kala normal testlere de geçmişti. Tabii önemli olan HCG oranı bazı insanlarda normal testte hemen çıkmıyor

Allah ım bu cift çizgiyi görmeyi bizlere de nasip etsin inşallah bu mübarek ayda oruçlu ağzımla tüm bebek isteyenlere duam olsun
Amin canım hadi inşallah Ben de dua ediyorum tüm arkadaşlarıma ve buradaki hamile arkadaşlarım da bana dua etmişti inşallah dualarımız kabul olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…