İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

çıkmaz ya biri çıksa hepsi çıkmaz:)
Ben bir gebelik geçirdim ddış gebelik oldu çok zor günler geçirdm kürtaj iğne amrşiyat yeni toparldm başladm baklm Rabbim neylerse güzl eyler bn o gebliğmde hiç yapmamştm test en son gün olacgm gün yaptm hepsi kıpkırmzydı bunu bilemem varsa tabi

Merhaba kızlar. Az önce uyandım ( birazdan geri uyurum kesin ) ve rüyamda bebeğimi doğurmuştum beklenen tarihten biraz erken doğurmuştum ama dünya tatlısıydı :) o duygu ne güzel gerçekmiş gibi hissetim valla. Aileme gidip haber vermek istersen yolda basıma gelmeyen kalmadı adını da Melinya koymuştum doğurduğum ilk 4-5 saat bebeği evin içinde bir yere koydum ve unuttum onu ciplak aç bir şekilde geri döndüğümde bembeyaz vücuttaki bütün damarları çıkmıştı soguktan ama yüzü gülüyordu. Çok ilginç bir rüyaydı

Hayrolsun inşallah canım. Güzel düşün güzel olsun. Bende adetliyken rüyamda doğum yaptığımı gördüm hissettim resmen ikiz bebeklerim vardi

Ne güzel içine işlemiş bebeğinin varlığı canim sağ salim kavuşun inşallah kollarında görmek nasip olsun :)

Hayrolsn cnmm İnşaAllah sağlkla kucgna alrsn

Bugün sabandan beri tam kasık larının ortasında ince bi ağrı var anlamadım gitti sanki aşağıdan birşey çıkacakmış gibi
Vallahi bnmde alttan böle sanki sürekli bi damar atyor gbi agrıda yapyor sol tarfmda bazende adet gbi sancı olyor hemn geyor

ilaç kullanmak zorunda degılsın kı hemen. En azından ogrenırsın ve hamılelıkte kıstlerın de buyume ıhtımalı var dıye okumustum her halukarda gıtmen lazım bana gore canm Naberr

ilaç kullanmak zorunda degılsın kı hemen. En azından ogrenırsın ve hamılelıkte kıstlerın de buyume ıhtımalı var dıye okumustum her halukarda gıtmen lazım bana gore canm Naberr
Ben konakta bi doktora gittim canim o da hamile kalirsan kistler kaybolabilir dedi o yuzden biz bebek dusunmeye basladik benim gogus dokum farkliymis o yuzden kist uretiyomus

Bunu da ne umutla saklamışım. Tamamen aklından çıkmış şimdi gördüm sandıkta testin adı days comfort arkadaşlar yanılabiliyor maalsef...

Eklentiler

• 20180526_171436.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 181
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…