Boşver canım çok takmayalım. Ben bugün çıktım geziyorum canım kadam dağılsın diye eşimle. Sen de öyle yap geleceği varsa gelir zaten:))Ya canım aslında diyorum ki bu kadar erken belirti olmaz psikolojik bisey bu. Ama yine de insan acaba mi diyor.
hımm benım okudugum yazı yanlıs olablr tabı canım ınsallah guzel haberı al daBen konakta bi doktora gittim canim o da hamile kalirsan kistler kaybolabilir dedi o yuzden biz bebek dusunmeye basladik benim gogus dokum farkliymis o yuzden kist uretiyomus
Canım bence sen pazartesi bi doktora git. Hem doktor da test yapar :)Kizlar benim goguslerdeki belirtiler kistlerim yuzunden sanirim cunku bugun baya ici agriyor yani kolun bacagin agrir gibi bir agriMatsiyah Squid Freshmommy
Sağol kuzum benim . Rabbim sana da nasip etsin inşallahHayrolsn cnmm İnşaAllah sağlkla kucgna alrsn
Adete kadar beklicem canim ya çünkü simdi testte negatif ciksa da acaba mi derim kesinCanım bence sen pazartesi bi doktora git. Hem doktor da test yapar :)
Evet canım aynen öyleSağol canım benim. Böyle rüyalar gerçekten çok güzel çok gerçekçi
Bende öyle yaptım ya günü eşimle geçirdimBoşver canım çok takmayalım. Ben bugün çıktım geziyorum canım kadam dağılsın diye eşimle. Sen de öyle yap geleceği varsa gelir zaten:))
AminnnnnSağol kuzum benim . Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Kaç günün var canim ?Kızlar galiba benim kırmızılar erken gelecek
9 canım ama adet olmadan önce gördüm koltuk altından ağrımaya başlardı öyle oldu yineKaç günün var canim ?
Agrin mi basladi
Göğsüm ağrıyo canım ya adetten önce oluyodu hepAgrin mi basladi
Dur bakalim ya gelmez belki benimde midem yaniyo sanki bir kavanoz aci tursu yemis gibiyim yemek yiyemedim aksam meyve yedimGöğsüm ağrıyo canım ya adetten önce oluyodu hep
Adetle hamilelik belirtisi benzerlik gösteriyormuş canim belkide o yüzden agrıyordur. Hemen öyle düşünmeyelim9 canım ama adet olmadan önce gördüm koltuk altından ağrımaya başlardı öyle oldu yine
Bende reflu var her zaman oluyo o yaDur bakalim ya gelmez belki benimde midem yaniyo sanki bir kavanoz aci tursu yemis gibiyim yemek yiyemedim aksam meyve yedim
Bilmiyorum ki karnım ağrıyo arada bi değişik biseyler oluyo erken gebelik testinde çıkar mi acaba yada ultrasondaAdetle hamilelik belirtisi benzerlik gösteriyormuş canim belkide o yüzden agrıyordur. Hemen öyle düşünmeyelim
Sut iciyorum sut geciriyormusBende reflu var her zaman oluyo o ya
Süt beni daha kötü ediyo ama dene bakalim canımSut iciyorum sut geciriyormus
Döllenme zamanına bağlı olarak gözükebilir canim ama bence kan vermek en iyisi.. haftasonu olmasa yarın gidip verseydin iyi olurdu aslında. Ben testlere güvenmiyorum artık geçen ay hayal kırıklığı yaşadım bu ay hiç testim yok inşallah kendimi tutarım ve almamBilmiyorum ki karnım ağrıyo arada bi değişik biseyler oluyo erken gebelik testinde çıkar mi acaba yada ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?