İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim de yok canım zaten bebek olduğunu da hiç sanmıyorum en iyisi kırmızıları görene kadar beklemek

Kizlar bugun cv verdim bir kac okula umarim alirlar birde mide yanmasi var bugun goguslerdeki sislik ve damarlanma devam ediyor umarim psikolojik degildir hepsi

merhaba
umarim hamilesindir , isin de olur insallah. ben de hep is basvurusunda bulundum hem de hamilelik belirtilerimi takip ediyorum. bat'ina kac gun var? benim 6 gun var midem yaniyor. kasiklarimda batmalar oluyor ve akintim var.

merhaba
umarim hamilesindir , isin de olur insallah. ben de hep is basvurusunda bulundum hem de hamilelik belirtilerimi takip ediyorum. bat'ina kac gun var? benim 6 gun var midem yaniyor. kasiklarimda batmalar oluyor ve akintim var.
Benim 7 gun var goguslerim sis hassa damarlanma var birde bugun mide yanmasi var akintim normal seninki nasil ki

Benim daha yumurtam çatlamamış yahu ! Ne zaman çatlar acaba :) bende bata geri sayın yapsam artık...

Benimde adetime 9 gün var kaşık ağrısı öldürüp acile gittim kan testi yaptılar negatif flim çektiler gaz sıkışması varmış yani yine hamile degilim ama hala umutluyum daha adetime 9 gün var

Benim 7 gun var goguslerim sis hassa damarlanma var birde bugun mide yanmasi var akintim normal seninki nasil ki

benim akintim var normal sekilde. gogus uclarimda yanma oluyor hafif bir sekilde ve batma oluyot. ama damarlarim belirginlesti. test yaptin mi hic? bazi arkadaslar 8 9 gun oncesinden ogrenmis ne kadar guzel :)

benim akintim var normal sekilde. gogus uclarimda yanma oluyor hafif bir sekilde ve batma oluyot. ama damarlarim belirginlesti. test yaptin mi hic? bazi arkadaslar 8 9 gun oncesinden ogrenmis ne kadar guzel :)
9 gun kala yaptim ama erken test olmadigi icin cikmadi benim akintimin karakteri degismedi normal her zaman ki gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…