Benim de yok canım zaten bebek olduğunu da hiç sanmıyorum en iyisi kırmızıları görene kadar beklemekDöllenme zamanına bağlı olarak gözükebilir canim ama bence kan vermek en iyisi.. haftasonu olmasa yarın gidip verseydin iyi olurdu aslında. Ben testlere güvenmiyorum artık geçen ay hayal kırıklığı yaşadım bu ay hiç testim yok inşallah kendimi tutarım ve almam
Sabredebilirsek ne mutlu canim sonu güzel olsun daa :)Benim de yok canım zaten bebek olduğunu da hiç sanmıyorum en iyisi kırmızıları görene kadar beklemek
Neden öyle dedin canım?
Kizlar bugun cv verdim bir kac okula umarim alirlar birde mide yanmasi var bugun goguslerdeki sislik ve damarlanma devam ediyor umarim psikolojik degildir hepsi
Benim 7 gun var goguslerim sis hassa damarlanma var birde bugun mide yanmasi var akintim normal seninki nasil kimerhaba
umarim hamilesindir , isin de olur insallah. ben de hep is basvurusunda bulundum hem de hamilelik belirtilerimi takip ediyorum. bat'ina kac gun var? benim 6 gun var midem yaniyor. kasiklarimda batmalar oluyor ve akintim var.
Ama niye rontgen cekindinki suphen varsaBenimde adetime 9 gün var kaşık ağrısı öldürüp acile gittim kan testi yaptılar negatif flim çektiler gaz sıkışması varmış yani yine hamile degilim ama hala umutluyum daha adetime 9 gün var
Benim 7 gun var goguslerim sis hassa damarlanma var birde bugun mide yanmasi var akintim normal seninki nasil ki
9 gun kala yaptim ama erken test olmadigi icin cikmadi benim akintimin karakteri degismedi normal her zaman ki gibi geliyobenim akintim var normal sekilde. gogus uclarimda yanma oluyor hafif bir sekilde ve batma oluyot. ama damarlarim belirginlesti. test yaptin mi hic? bazi arkadaslar 8 9 gun oncesinden ogrenmis ne kadar guzel :)
Amin inşallah canım umudum yok diyorum ama düşünmeden de durulmuyo delircem haha :)Sabredebilirsek ne mutlu canim sonu güzel olsun daa :)
Görüşlerim yandan ağrımaya başladı adet belirtisi bu bendeNeden öyle dedin canım?
9 gun kala yaptim ama erken test olmadigi icin cikmadi benim akintimin karakteri degismedi normal her zaman ki gibi geliyo
Bende normal testlerden cok var o yuzden 4 gun kala yapmaya baslicam :)umarim allah gonlumuze gore verir. ben de yapmadim beklemeyi dusunuyotum hayirlisi diyorum haberleselim burdan gun be gun
Bende test falan da yok yoksa hergun yaparım boş boş:)Bende normal testlerden cok var o yuzden 4 gun kala yapmaya baslicam :)
:) bende 18 tane var galibaBende test falan da yok yoksa hergun yaparım boş boş:)
Aman şu günler bi geçse ya:) bende 18 tane var galibasimdiden pozitif cikarsa esime nasil soyliyeyim diye plan yapiyorum guzel bi an olmasi icin :)
Aynen sonuc negatifte olsa bir an once ogrenmek istiyorumAman şu günler bi geçse ya
Evet bende ama bekleyince gecmiyo işteAynen sonuc negatifte olsa bir an once ogrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?