İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Nasilsiniz kizlar sabahtan beri esimle temizlik yapiyoruz ona camlari sildirdim bende evi supurup sildim bel agrisindan ölmek uzereyim

Iyiyim canım bende yatıyorum oruç malum elimi kaldıracak halim yok . Çok yorma kız kendini :)

yormasaydım kendini canım bende markete çıkarttım.dedim poşetleri taşısın simdi kaynanamda strese doyamıyorum
Ev iyice almis basini gitmisti canim bir de benim kedi var hemen batiriyo :) esimde evdeyken dedim yardim etsin bari
Napiyo kaynanan aman bosver takma

Nasilsiniz kizlar sabahtan beri esimle temizlik yapiyoruz ona camlari sildirdim bende evi supurup sildim bel agrisindan ölmek uzereyim
İyiyim canım ben aynıyım tek fark bugün akıntım fazla ama bu belirti değildir bence. Bende bugün ütü falan yaptım şimdi not vericem öğrencilere :))

ben bugun uyandığım gibi istifra ettim çok fazla halsizim eşim dersten çıkınca alışverişe gideceğiz ama hiç halim yok gitmek zorundayım da hafta içi full dersleri olacak bir daha çıkamıcaz çok garip şekilde makarna yiyorum başka hiçbir şey yemedim canım hep makarna istiyor domates soslu. Hatta televizyonu domatesli pilav gördüm Çok canım çekti:) bu hafta full yağmur var canım keşke cam silmeseydiniz. Ağır iş yapmadıysan bir şey olmaz. kızlar hamılelık takvımı olusturun totem olsun :)) belkı kaldrmak.gerekmez hıcc Naberr Squid Matsiyah Gamzelikiziniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…