Hadi inşallah bakalımKızlar bu topikte bence bu ay bir tane de olsa hamile çıkacak hissediyorum ama temennimiz bir sürü Hamiş çıksın inşallah hepiniz pozitifi görürsünüz
Iyiyim canım bende yatıyorum oruç malum elimi kaldıracak halim yok . Çok yorma kız kendini :)Nasilsiniz kizlar sabahtan beri esimle temizlik yapiyoruz ona camlari sildirdimbende evi supurup sildim bel agrisindan ölmek uzereyim
yormasaydım kendini canım bende markete çıkarttım.dedim poşetleri taşısın simdi kaynanamda strese doyamıyorumNasilsiniz kizlar sabahtan beri esimle temizlik yapiyoruz ona camlari sildirdimbende evi supurup sildim bel agrisindan ölmek uzereyim
Iyiyim canım bende yatıyorum oruç malum elimi kaldıracak halim yok . Çok yorma kız kendini :)
Ev iyice almis basini gitmisti canim bir de benim kedi var hemen batiriyo :) esimde evdeyken dedim yardim etsin bariyormasaydım kendini canım bende markete çıkarttım.dedim poşetleri taşısın simdi kaynanamda strese doyamıyorum
kediyle çok zor kolay gelsin çok tüy doluyo da hele yandın . Aman laf çarpıp duruyo iste ruhum daraldı vallaEv iyice almis basini gitmisti canim bir de benim kedi var hemen batiriyo :) esimde evdeyken dedim yardim etsin bari
Napiyo kaynanan aman bosver takma
Hic takma he he de gec :)kediyle çok zor kolay gelsin çok tüy doluyo da hele yandın . Aman laf çarpıp duruyo iste ruhum daraldı valla
Ben gördüm canm inşallah koyulaşır,hayırlı olsun:)Kızlar hayal görmüyorum dimi sizce varmı çizgi bata 5 gün var
İnşallah 2 gun sonra tekrar yapıcam cok teşekkür ederimBen gördüm canm inşallah koyulaşır,hayırlı olsun:)
Belirtilerin neler bende cok hafif bir cizgi gordum sankiİnşallah 2 gun sonra tekrar yapıcam cok teşekkür ederim
Ayy inşallah birle kalmaz çoookkk olur :))Kızlar bu topikte bence bu ay bir tane de olsa hamile çıkacak hissediyorum ama temennimiz bir sürü Hamiş çıksın inşallah hepiniz pozitifi görürsünüz
İyiyim canım ben aynıyım tek fark bugün akıntım fazla ama bu belirti değildir bence. Bende bugün ütü falan yaptım şimdi not vericem öğrencilere :))Nasilsiniz kizlar sabahtan beri esimle temizlik yapiyoruz ona camlari sildirdimbende evi supurup sildim bel agrisindan ölmek uzereyim
Hayırlı olsun canım ben de gördüm :)) testi tekrarlayınca bize de haber verKızlar hayal görmüyorum dimi sizce varmı çizgi bata 5 gün var
Aa sen de mi öğretmensin :) benim notlarim kittir senin nasil :)İyiyim canım ben aynıyım tek fark bugün akıntım fazla ama bu belirti değildir bence. Bende bugün ütü falan yaptım şimdi not vericem öğrencilere :))
Evet öğretmenim :) benim de hak edene bol, hak etmeyene kıt :))Aa sen de mi öğretmensin :) benim notlarim kittir senin nasil :)
Var gibi canım tekrarla 2 gün sonra :)Kızlar hayal görmüyorum dimi sizce varmı çizgi bata 5 gün var
Karne zamani mesajlar baslar hocam su kadar verirseniz takdir aliyorum falan :) ben bu sene calismiyorum baska sehire taşıdığım icinAa sen de mi öğretmensin :) benim notlarim kittir senin nasil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?