İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Esimi evde bulunca sildirdim canim kendim silemem yuksekten korkuyorum bizde birazdan cikacaz disari sapancaya gitti simdi o bir is varmis evin olculerini alacaklarmış galiba hamilelik takvimini sonuc cikinca yapayim canim ya negatifse kaldirirken cok uzulurum

Kaldırmak zorunda kalırsam çok üzülürüm ben bide ona üzülmeyim dur :)

shopla gordum cızgını yarın sabah da yapabılırsın testı:) Z zuzumhmt

Eklentiler

• CYMERA_20180527_173916.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 145
Kafam çok karışık ya umutlanmak istemiyorum ama o kadar çok belirti var ki zaten bu ayda hamile değilsem daha da inanmam belirtiye falan

merhaba arkadaslar benim adetime 5 gun kaldi. adet olcakmisim gibi birde goz kararmasi var . akintim bugune dek bryaz kivamda gelirdi bugun kesildi gibi. goguss uclarimda ara ara yanma oluyor bazendr de batma . neyse sanirim hamile degilim ama icimde bir heycan var bir ses olabilirsin diyor. :) bu ay bir kere denemistik zaten olmazsa uzulmem ama olursa dunyalar benim olur. umarim allah sizlerinde gonlune gore verir.

sanki var gibi:) belirtilerin neler paylasir misin bizimle de :)
Aylardır takip ediyorum burayı her ay belirtileri karsilaştirdim kendimle ama bu ay hissettim resmen benim normalde hiç goguslerim agrimaz aslinda bu agrida degil garip bir sızlama var uclarıda elim dokundugunda acıyor kasık ağrısına gelince benim bacaklarimin govdemle birlestigi yerler ağrıyor yani sizlıyor diyim birde afedersiniz ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı adet olacakmış gibi bir ağrım yok suan ama arar ara oyle bir agrida hissediyorum birde 1 gün ara ile sarı kokusus bir akıntım oldu sadece peçeteye gelen. Başım da dönüyordu ama ben onu oruç olmama bağlıyordum hep bakalım 5 gune kadar daha neler farkedicem tabi inşallah bu çizgi dogruysa

belırtıler de masallah bence hamılesın yanı o gogus ucu sızlaması hamılelıkte olab bısey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…