- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
dokunjnca yatınca canm ucu da hassas parmagını gezdırsen hıssedyorsun cok hıs var ucundaHamile arkadaşlar bu göğüs acısı nasıl oluyo dokununca mı acıyı yoksa hep mi bi acı hissediyosunuz
ben hıc cızgı gormedım resımde flasla ceker msn bıde cok.merak ettmKızlar hayal görmüyorum dimi sizce varmı çizgi bata 5 gün var
Esimi evde bulunca sildirdim canim kendim silemem yuksekten korkuyorumben bugun uyandığım gibi istifra ettim çok fazla halsizim eşim dersten çıkınca alışverişe gideceğiz ama hiç halim yok gitmek zorundayım da hafta içi full dersleri olacak bir daha çıkamıcazçok garip şekilde makarna yiyorum başka hiçbir şey yemedim canım hep makarna istiyor domates soslu. Hatta televizyonu domatesli pilav gördüm Çok canım çekti:) bu hafta full yağmur var canım keşke cam silmeseydiniz. Ağır iş yapmadıysan bir şey olmaz. kızlar hamılelık takvımı olusturun totem olsun :)) belkı kaldrmak.gerekmez hıcc Naberr @Mirketcik Matsiyah @Gamzelikiziniz
Kaldırmak zorunda kalırsam çok üzülürüm ben bide ona üzülmeyim dur :)ben bugun uyandığım gibi istifra ettim çok fazla halsizim eşim dersten çıkınca alışverişe gideceğiz ama hiç halim yok gitmek zorundayım da hafta içi full dersleri olacak bir daha çıkamıcazçok garip şekilde makarna yiyorum başka hiçbir şey yemedim canım hep makarna istiyor domates soslu. Hatta televizyonu domatesli pilav gördüm Çok canım çekti:) bu hafta full yağmur var canım keşke cam silmeseydiniz. Ağır iş yapmadıysan bir şey olmaz. kızlar hamılelık takvımı olusturun totem olsun :)) belkı kaldrmak.gerekmez hıcc Naberr @Mirketcik Matsiyah @Gamzelikiziniz
Dokununca ağrıyo benim ya ucu değil de göğsüm genel olarak ağrıyodokunjnca yatınca canm ucu da hassas parmagını gezdırsen hıssedyorsun cok hıs var ucunda
baska topıclerde yapmslar o hosuma gttı ya ondan dedım ben de:)Kaldırmak zorunda kalırsam çok üzülürüm ben bide ona üzülmeyim dur :)
Son 6 7 gun kaldi zaten eger pozitifsek hemen koyarim benbaska topıclerde yapmslar o hosuma gttı ya ondan dedım ben de:)Naberr
bende oyle olmustu canm ama tam adet gunumde oldu daha erken veya gec olan da var. gelıyor 1dk kadar sonra gıdıyor:)Ya canım birde hani adet ağrısı gibi ağrı oluyo kasikta deniliyo ya saniyelik mi oluyo bu agrilarFreshmommy
Kafam çok karışık ya umutlanmak istemiyorum ama o kadar çok belirti var ki zaten bu ayda hamile değilsem daha da inanmam belirtiye falanbende oyle olmustu canm ama tam adet gunumde oldu daha erken veya gec olan da var. gelıyor 1dk kadar sonra gıdıyor:)
Kızlar hayal görmüyorum dimi sizce varmı çizgi bata 5 gün var
Kafam çok karışık ya umutlanmak istemiyorum ama o kadar çok belirti var ki zaten bu ayda hamile değilsem daha da inanmam belirtiye falan
Bende normal testlerden cok var o yuzden 4 gun kala yapmaya baslicam :)
2 gun sonra yapsam diyorum daha da netleşir inşallah
Aylardır takip ediyorum burayı her ay belirtileri karsilaştirdim kendimle ama bu ay hissettim resmen benim normalde hiç goguslerim agrimaz aslinda bu agrida degil garip bir sızlama var uclarıda elim dokundugunda acıyor kasık ağrısına gelince benim bacaklarimin govdemle birlestigi yerler ağrıyor yani sizlıyor diyim birde afedersiniz ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı adet olacakmış gibi bir ağrım yok suan ama arar ara oyle bir agrida hissediyorum birde 1 gün ara ile sarı kokusus bir akıntım oldu sadece peçeteye gelen. Başım da dönüyordu ama ben onu oruç olmama bağlıyordum hep bakalım 5 gune kadar daha neler farkedicem tabi inşallah bu çizgi dogruysasanki var gibi:) belirtilerin neler paylasir misin bizimle de :)
belırtıler de masallah bence hamılesın yanı o gogus ucu sızlaması hamılelıkte olab bısey:)Aylardır takip ediyorum burayı her ay belirtileri karsilaştirdim kendimle ama bu ay hissettim resmen benim normalde hiç goguslerim agrimaz aslinda bu agrida degil garip bir sızlama var uclarıda elim dokundugunda acıyor kasık ağrısına gelince benim bacaklarimin govdemle birlestigi yerler ağrıyor yani sizlıyor diyim birde afedersiniz ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı adet olacakmış gibi bir ağrım yok suan ama arar ara oyle bir agrida hissediyorum birde 1 gün ara ile sarı kokusus bir akıntım oldu sadece peçeteye gelen. Başım da dönüyordu ama ben onu oruç olmama bağlıyordum hep bakalım 5 gune kadar daha neler farkedicem tabi inşallah bu çizgi dogruysa
Kızlar gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenen var mı? Benim bata 4 gün kaldı ve ovulasyon testim koyulaştı iyice.
Bende gördüm canım Allah gönlüne göre versin :)İnşallah 2 gun sonra tekrar yapıcam cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?