Amin inşallah canım:)merhaba arkadaslar benim adetime 5 gun kaldi. adet olcakmisim gibi birde goz kararmasi var . akintim bugune dek bryaz kivamda gelirdi bugun kesildi gibi. goguss uclarimda ara ara yanma oluyor bazendr de batma . neyse sanirim hamile degilim ama icimde bir heycan var bir ses olabilirsin diyor. :) bu ay bir kere denemistik zaten olmazsa uzulmem ama olursa dunyalar benim olur. umarim allah sizlerinde gonlune gore verir.
Ah ne çok benzer belirtiler ama bende umut yok :) umut yok ama bi yandan da kendimi hamile gibi hissediyorum ya bunu söylediğim için pişman olmam inşallahAylardır takip ediyorum burayı her ay belirtileri karsilaştirdim kendimle ama bu ay hissettim resmen benim normalde hiç goguslerim agrimaz aslinda bu agrida degil garip bir sızlama var uclarıda elim dokundugunda acıyor kasık ağrısına gelince benim bacaklarimin govdemle birlestigi yerler ağrıyor yani sizlıyor diyim birde afedersiniz ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı adet olacakmış gibi bir ağrım yok suan ama arar ara oyle bir agrida hissediyorum birde 1 gün ara ile sarı kokusus bir akıntım oldu sadece peçeteye gelen. Başım da dönüyordu ama ben onu oruç olmama bağlıyordum hep bakalım 5 gune kadar daha neler farkedicem tabi inşallah bu çizgi dogruysa
Benim öyle ağrı sızı Yok canım ama dokununca uçları daha hassas sanki. Çok belirgin değil ama adetim 8 gün geçti daha yeni yeni başlıyor gibi :)Hamile arkadaşlar bu göğüs acısı nasıl oluyo dokununca mı acıyı yoksa hep mi bi acı hissediyosunuz
Aylardır diyetteyim normal kiloda hamile kalayım diye hamileysem iskender yemeye gidelim diye eşime söz verdirdim
İnşallah hamileyizdir ben bu yazdıklarımı daha onceki aylarda hiç yaşamadım gecen ay sogan kuru yapmıştım arkasimdan 6 gun filan incir kürü yaptım eger hamileysem once Rabbim sonrada bu kürler vesile oldu diye düşünüyorum sende denemelisin benceAh ne çok benzer belirtiler ama bende umut yok :) umut yok ama bi yandan da kendimi hamile gibi hissediyorum ya bunu söylediğim için pişman olmam inşallah
Aylardır diyetteyim normal kiloda hamile kalayım diye hamileysem iskender yemeye gidelim diye eşime söz verdirdim
Ben soğan kürüne başladım iki gün içebildim mideme dokundu bide ramazan girdi arayaİnşallah hamileyizdir ben bu yazdıklarımı daha onceki aylarda hiç yaşamadım gecen ay sogan kuru yapmıştım arkasimdan 6 gun filan incir kürü yaptım eger hamileysem once Rabbim sonrada bu kürler vesile oldu diye düşünüyorum sende denemelisin bence
Hmm keşke dayanabilsenBen soğan kürüne başladım iki gün içebildim mideme dokundu bide ramazan girdi araya
Ay yaptım şimdi hadi bakalım inşallah kaldırmam:))Freshmommy kız yapamamışım nerden oluyo bu :))
olmus canım ama ben uzulurım snra kaldrmak zorunda kalırsanFreshmommy kız yapamamışım nerden oluyo bu :))
En sevdiğim derken bu ovulasyon testi iyice psikolojimi bozduow en sevdiğim :)
Normal test alsana canimEn sevdiğim derken bu ovulasyon testi iyice psikolojimi bozdusabah yaptım silik az önce yaptım koyu of yaa tam gebe değilim diyorum sonra bi koyulaşıyor haydeee acabalar kafamda dolaşıyor
En sevdiğim derken bu ovulasyon testi iyice psikolojimi bozdusabah yaptım silik az önce yaptım koyu of yaa tam gebe değilim diyorum sonra bi koyulaşıyor haydeee acabalar kafamda dolaşıyor
Eki Görüntüle 2150992 Eki Görüntüle 2150993 Eki Görüntüle 2150992 Eki Görüntüle 2150992 Eki Görüntüle 2150993
Dünde koyuydu canım bugün hem ovu hem gebelik yaptım ovu pozitif gebelik negatif kafayı yicem bu belirsizlik yüzünden.
Koyu çizgi olan ovulasyon testi pembe kapaklı gebelik testiiyi de gebelik testinde çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?