İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin inşallah canım:)

Ah ne çok benzer belirtiler ama bende umut yok :) umut yok ama bi yandan da kendimi hamile gibi hissediyorum ya bunu söylediğim için pişman olmam inşallah

Hamile arkadaşlar bu göğüs acısı nasıl oluyo dokununca mı acıyı yoksa hep mi bi acı hissediyosunuz
Benim öyle ağrı sızı Yok canım ama dokununca uçları daha hassas sanki. Çok belirgin değil ama adetim 8 gün geçti daha yeni yeni başlıyor gibi :)

Ah ne çok benzer belirtiler ama bende umut yok :) umut yok ama bi yandan da kendimi hamile gibi hissediyorum ya bunu söylediğim için pişman olmam inşallah
İnşallah hamileyizdir ben bu yazdıklarımı daha onceki aylarda hiç yaşamadım gecen ay sogan kuru yapmıştım arkasimdan 6 gun filan incir kürü yaptım eger hamileysem once Rabbim sonrada bu kürler vesile oldu diye düşünüyorum sende denemelisin bence

Ben soğan kürüne başladım iki gün içebildim mideme dokundu bide ramazan girdi araya

En sevdiğim derken bu ovulasyon testi iyice psikolojimi bozdu sabah yaptım silik az önce yaptım koyu of yaa tam gebe değilim diyorum sonra bi koyulaşıyor haydeee acabalar kafamda dolaşıyor

canım yarın da yap koyuluk baki ise hamile olabilirsin
o yüzden ben çok severim koyu ovuları :)

Kızlar hamleyken yumurtlama olamaz yumurtlama durur eger oyle olsaydı herkes aynı anda hamıleyken hamıle kalabılırdı. hamılelıkle bır alakası yok yanı:/ bence tesy almalısın @Babyx06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…