Koyu çizgi olan ovulasyon testi pembe kapaklı gebelik testi
Gebelik testi yaptım negatif bata 4 gün varken ovulasyon testim böyle çıkıyor. GebeliKte de lh artışı olduğu için koyu çıkabiliyor.Kızlar hamleyken yumurtlama olamaz yumurtlama durur eger oyle olsaydı herkes aynı anda hamıleyken hamıle kalabılırdı. hamılelıkle bır alakası yok yanı:/ bence tesy almalısın @Babyx06
Gerçekten mi ayy kalbim nasıl çarpıyor anlatamam ben göremiyorum yaa inşallah vardır.evet biliyorum var diğerinde çizgi çok silik flu hayali :)
lh artısı olmaz gebelıkte yumurtlama olmaz cnku yanlıs bılgıler bunlar ben de zamannda bosa heveslendım buyuzden acklıyrm. sadece bırer tesaduf onlar ayrıca gebelık testınde hayalı bı cızgı gb bsy varGebelik testi yaptım negatif bata 4 gün varken ovulasyon testim böyle çıkıyor. GebeliKte de lh artışı olduğu için koyu çıkabiliyor.
Gerçekten mi ayy kalbim nasıl çarpıyor anlatamam ben göremiyorum yaa inşallah vardır.
Ayyy inşallah vardır çok tşk ederim.lh artısı olmaz gebelıkte yumurtlama olmaz cnku yanlıs bılgıler bunlar ben de zamannda bosa heveslendım buyuzden acklıyrm. sadece bırer tesaduf onlar ayrıca gebelık testınde hayalı bı cızgı gb bsy var
Kesinlikle yapıcam çok tşk ederim. İnşallah benim göremediğimi görmüşsünüzdür. Halen heyecandan kalbim çarpıyor.yarın bir test daha yap daha net cıkar
Tabikişimdi ben başıma geleni anlatayım sana istersen bu lh ve geblikle ilgili
testı flasla ceker mısın ınsallah vardır odaklayıp cek bıraz netlestırelım:) daha da bellı olurAyyy inşallah vardır çok tşk ederim.
Hemen çekip gönderiyorumtestı flasla ceker mısın ınsallah vardır odaklayıp cek bıraz netlestırelım:) daha da bellı olur
testı flasla ceker mısın ınsallah vardır odaklayıp cek bıraz netlestırelım:) daha da bellı olur
Tabiki
İnşallah öyledir ama ben o Flu çizgiyi de göremiyorum. Olmayacağına o kadar odaklandım kişimdi benim bat 28 agustos tu
tabi ben heyecandan geberiyorum almışım internetten onlarca ovulasyon testi
o kadar çok alıyordum ki eşim bari gebelik alma dedi kızdı çünkü gebe kalıyorım ama düşüklerim var
moralim bozulsun istemiyor
neyse bat 28 agustos
ben de deliriyorum gebelik testi yapmak için ama eşim hayır adet günü beklicen diyor
ben de naptım elimde kalan ovuları yapmaya başladım
hergün hatta elimde kaldı diye sabah akşam :)
birgün yine yaptım
koydum banyoya cıktım
tarih 20 agustos
eşim girdi duşa işte çıkmış testi görmüş geldi bana dediki
hayırdır sen yinemi yumurtluyosun?
ne alaka dedim git testine bak dedi
aynen böyle kopkoyu
20 agustos pazar hiç unutmam onu da gaza getirdim gittik sokak sokak nöbetçi eczane aradık ve gebelik testi aldık
bir çay bahcesine oturduk dinlenelim dedik ama ben duramıyorum
gittim o bahcenin pis wc sinde test yaptım
negatif dedim sonra bir baktık bir flu çizgi :)
hamileydim
Tamam olmadı yarın nöbetçiyim kan da veririm düşükde olsa bi değer çıkar.bu foto diğerleri gibi çıkmamış ama yarın birdaha yap normal bir test yap
evet bn de shopladım hafıf orta ksmnda cızgı var gb gordum odaklayamamıs olablrsınbu foto diğerleri gibi çıkmamış ama yarın birdaha yap normal bir test yap
Aylardır takip ediyorum burayı her ay belirtileri karsilaştirdim kendimle ama bu ay hissettim resmen benim normalde hiç goguslerim agrimaz aslinda bu agrida degil garip bir sızlama var uclarıda elim dokundugunda acıyor kasık ağrısına gelince benim bacaklarimin govdemle birlestigi yerler ağrıyor yani sizlıyor diyim birde afedersiniz ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı adet olacakmış gibi bir ağrım yok suan ama arar ara oyle bir agrida hissediyorum birde 1 gün ara ile sarı kokusus bir akıntım oldu sadece peçeteye gelen. Başım da dönüyordu ama ben onu oruç olmama bağlıyordum hep bakalım 5 gune kadar daha neler farkedicem tabi inşallah bu çizgi dogruysa
Tamam olmadı yarın nöbetçiyim kan da veririm düşükde olsa bi değer çıkar.
evet bn de shopladım hafıf orta ksmnda cızgı var gb gordum odaklayamamıs olablrsınBabyx06 tekrarlayınca bakalm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?