İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar hamleyken yumurtlama olamaz yumurtlama durur eger oyle olsaydı herkes aynı anda hamıleyken hamıle kalabılırdı. hamılelıkle bır alakası yok yanı:/ bence tesy almalısın @Babyx06
Gebelik testi yaptım negatif bata 4 gün varken ovulasyon testim böyle çıkıyor. GebeliKte de lh artışı olduğu için koyu çıkabiliyor.

Gebelik testi yaptım negatif bata 4 gün varken ovulasyon testim böyle çıkıyor. GebeliKte de lh artışı olduğu için koyu çıkabiliyor.
lh artısı olmaz gebelıkte yumurtlama olmaz cnku yanlıs bılgıler bunlar ben de zamannda bosa heveslendım buyuzden acklıyrm. sadece bırer tesaduf onlar ayrıca gebelık testınde hayalı bı cızgı gb bsy var

şimdi ben başıma geleni anlatayım sana istersen bu lh ve geblikle ilgili

şimdi benim bat 28 agustos tu
tabi ben heyecandan geberiyorum almışım internetten onlarca ovulasyon testi
o kadar çok alıyordum ki eşim bari gebelik alma dedi kızdı çünkü gebe kalıyorım ama düşüklerim var
moralim bozulsun istemiyor

neyse bat 28 agustos
ben de deliriyorum gebelik testi yapmak için ama eşim hayır adet günü beklicen diyor

ben de naptım elimde kalan ovuları yapmaya başladım

hergün hatta elimde kaldı diye sabah akşam :)

birgün yine yaptım

koydum banyoya cıktım

tarih 20 agustos

eşim girdi duşa işte çıkmış testi görmüş geldi bana dediki
hayırdır sen yinemi yumurtluyosun?

ne alaka dedim git testine bak dedi
aynen böyle kopkoyu

20 agustos pazar hiç unutmam onu da gaza getirdim gittik sokak sokak nöbetçi eczane aradık ve gebelik testi aldık

bir çay bahcesine oturduk dinlenelim dedik ama ben duramıyorum

gittim o bahcenin pis wc sinde test yaptım

negatif dedim sonra bir baktık bir flu çizgi :)

hamileydim

İnşallah öyledir ama ben o Flu çizgiyi de göremiyorum. Olmayacağına o kadar odaklandım ki

bu foto diğerleri gibi çıkmamış ama yarın birdaha yap normal bir test yap

insallah dogrudur canim ya hayirlisi sun senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…