İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok tşk ederim ilgilendiğiniz için İnan o kadar heyecanlandım ki anlatacak kelime bulamıyorum.
çol ıyı anlıyorum canım ınsallah test bızı yanıltmamıstır flassız ben de o cızgılıgı gordum. telefon flasına tutabılırsın testı ama flas testn arkasında olsun oyle gorebılırsın:)

Yok ya ben hiçbir şekilde göremedim en iyisi yarın kan verip kesinleştirmek. En son ilişkim 21 inde bide bugün oldu ama ovu testim 19unda pozitif gösterdi. Kanda çıkar sanırım

Yok ya ben hiçbir şekilde göremedim en iyisi yarın kan verip kesinleştirmek. En son ilişkim 21 inde bide bugün oldu ama ovu testim 19unda pozitif gösterdi. Kanda çıkar sanırım
Ovulasyon testinde pozitif gördükten sonra 24 ile 36 saat sonra yumurtlama olur biliyorsundur Sen de tam denk gelmiştir İnşallah hadi bakalım haberdar et bizi de

İşin tuhaf tarafı canım 5 güne kadar regli günüm geliyo. Sence yumurtlama olabilir mi?
ben normal yumurtlamandan bahsettm.canm suankı testlerınden degıl yanı bazen 2.ye de olabıldıgını goruyoruz bana daha once normal yumurtlamam gereken tarihte test poz. vermıstı ama yymurtlamamısım buyuzden adete tam 5gun kala da yaptdmda poztfti mevcut zamandaki yumurta çatlamamış diye O hep öyle çıkmış yumurta gelişmiş ama çatlamamış diye. sende de baska yumurta gelısmıs olablr ama catlamayablr suan sen kan testını esas al

Kizlar benim adet gunum bu gun bir gun gecmis oldu carsamba 180 cikmisti bugun kac olmustur birde azmiydi değer

Kizlar gogus ucumdaki damar o kadar belirgin oldu o kadar kabardi ki anlatamam hamileyim gibi geliyor ama netten bakinca da kotu seyler de var bilemiyorum ya 6 gun kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…