- 7 Haziran 2016
- 52
- 35
- 38
- 38
Çok tşk ederim ilgilendiğiniz için İnan o kadar heyecanlandım ki anlatacak kelime bulamıyorum.evet bn de shopladım hafıf orta ksmnda cızgı var gb gordum odaklayamamıs olablrsınBabyx06 tekrarlayınca bakalm:)
çol ıyı anlıyorum canım ınsallah test bızı yanıltmamıstır flassız ben de o cızgılıgı gordum. telefon flasına tutabılırsın testı ama flas testn arkasında olsun oyle gorebılırsın:)Çok tşk ederim ilgilendiğiniz için İnan o kadar heyecanlandım ki anlatacak kelime bulamıyorum.
Yok ya ben hiçbir şekilde göremedim en iyisi yarın kan verip kesinleştirmek. En son ilişkim 21 inde bide bugün oldu ama ovu testim 19unda pozitif gösterdi. Kanda çıkar sanırımçol ıyı anlıyorum canım ınsallah test bızı yanıltmamıstır flassız ben de o cızgılıgı gordum. telefon flasına tutabılırsın testı ama flas testn arkasında olsun oyle gorebılırsın:)
Ovulasyon testinde pozitif gördükten sonra 24 ile 36 saat sonra yumurtlama olur biliyorsundur Sen de tam denk gelmiştir İnşallah hadi bakalım haberdar et bizi deYok ya ben hiçbir şekilde göremedim en iyisi yarın kan verip kesinleştirmek. En son ilişkim 21 inde bide bugün oldu ama ovu testim 19unda pozitif gösterdi. Kanda çıkar sanırım
İşin tuhaf tarafı canım 5 güne kadar regli günüm geliyo. Sence yumurtlama olabilir mi?Ovulasyon testinde pozitif gördükten sonra 24 ile 36 saat sonra yumurtlama olur biliyorsundur Sen de tam denk gelmiştir İnşallah hadi bakalım haberdar et bizi de
Canım umutlandırmak istemek ama bende sanki çizgi gördümKesinlikle yapıcam çok tşk ederim. İnşallah benim göremediğimi görmüşsünüzdür. Halen heyecandan kalbim çarpıyor.
Ayy inşallah canım sizler gebesiniz ne olur dua edin. Yarın kan vercem yoksa 3 gün var mı yok mu die kafayı yerim.Canım umutlandırmak istemek ama bende sanki çizgi gördüm
Buz parçalarıyla alnina ensene masaj yap canimKızlar acayip bi baş ağrısı var bende ya hiç iyi değilim iftarda hiç bişey yiyemedimNaberr Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz Squid
Dışardayım canım şimdi gözlerim kapaniyo midem falan alt üst olduBuz parçalarıyla alnina ensene masaj yap canim
ben normal yumurtlamandan bahsettm.canm suankı testlerınden degıl yanı bazen 2.ye de olabıldıgını goruyoruz bana daha once normal yumurtlamam gereken tarihte test poz. vermıstı ama yymurtlamamısım buyuzden adete tam 5gun kala da yaptdmda poztfti mevcut zamandaki yumurta çatlamamış diye O hep öyle çıkmış yumurta gelişmiş ama çatlamamış diye. sende de baska yumurta gelısmıs olablr ama catlamayablr suan sen kan testını esas alİşin tuhaf tarafı canım 5 güne kadar regli günüm geliyo. Sence yumurtlama olabilir mi?
Yok kız üzülürüm demedim, merak etme alıştım artık :) ama olursa çookkk sevinirim :)))olmus canım ama ben uzulurım snra kaldrmak zorunda kalırsanuzulurum dedın ya
hamilesin ozamanKizlar gogus ucumdaki damar o kadar belirgin oldu o kadar kabardi ki anlatamam hamileyim gibi geliyor ama netten bakinca da kotu seyler de var bilemiyorum ya 6 gun kaldi
Yaaa bana da oyle geliyo ama umitlenme diyorum kendime de :)hamilesin ozaman(inşallah)
Geçmiş olsun canım neden öle oldun ki acaba?Kızlar acayip bi baş ağrısı var bende ya hiç iyi değilim iftarda hiç bişey yiyemedimNaberr Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz Squid
Bugun 4 gibi falan yaptim cikmadi canim erken test değil ya benimkilerhadı patlat sabah bir testNaberr ya da smdı. bıdunya testn vr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?