- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
O zaman 3 gün kala yap belirtilerin Erken başladığı için erken yerleşmiştir varsa Buna göre de yüksek ihtimal çıkar varsaBugun 4 gibi falan yaptim cikmadi canim erken test değil ya benimkiler
Bir de sey oluyo canim boyle gozlerimin onunde beyaz birseyler ucuyo gibi böyle heryer donuyo gibi basim dönmüyor ama beyaz seyler ucusuyorO zaman 3 gün kala yap belirtilerin Erken başladığı için erken yerleşmiştir varsa Buna göre de yüksek ihtimal çıkar varsa
Tansiyonun düştüğü için olabilir. GebeliKte kan akışı hızlandığı için tansiyon düşüklüğü olabiliyor. İnşallah hamilesinizdir.Bir de sey oluyo canim boyle gozlerimin onunde beyaz birseyler ucuyo gibi böyle heryer donuyo gibi basim dönmüyor ama beyaz seyler ucusuyor
Bilmiyorum canım ya bi acile gitsem mi diyorum ama cesaretim yok negatif sonuç almayaGeçmiş olsun canım neden öle oldun ki acaba?
Kizlar gogus ucumdaki damar o kadar belirgin oldu o kadar kabardi ki anlatamam hamileyim gibi geliyor ama netten bakinca da kotu seyler de var bilemiyorum ya 6 gun kaldi
Canım kendini çok kötü hissediyorsan git. Ama sonucu görmeye hazır değilim kendimi toparlarım diyorsa gitme bence.Bilmiyorum canım ya bi acile gitsem mi diyorum ama cesaretim yok negatif sonuç almaya
Canim benim hep dusuktur zaten tansiyonum umarim iyi haber alirimTansiyonun düştüğü için olabilir. GebeliKte kan akışı hızlandığı için tansiyon düşüklüğü olabiliyor. İnşallah hamilesinizdir.
Bugun yaptim negatif cikti ama erken test degilditest yap :)
Canim benim hep dusuktur zaten tansiyonum umarim iyi haber alirim
Bugun yaptim negatif cikti ama erken test degildi
Evet canim tamamen negatif bugunu saymazsak 6 gun var o yuzden cikmayabilir zatentamamenmi negatif :)
Ben sogan kürü yaptıgım ay hamile kaldım canımBen soğan kürüne başladım iki gün içebildim mideme dokundu bide ramazan girdi araya
Gayet iyi canm degerin 1000 lere ulaşmıstır bence,yarın tekrar kan verKizlar benim adet gunum bu gun bir gun gecmis oldu carsamba 180 cikmisti bugun kac olmustur birde azmiydi değer
Benim 1 gün kala cıkmıştı had hayırlısı inşallahEvet canim tamamen negatif bugunu saymazsak 6 gun var o yuzden cikmayabilir zaten
Erken testte mi normal testte mi cikti canim bende normal test varBenim 1 gün kala cıkmıştı had hayırlısı inşallah
Evet canım ya çok duydum onu ama iki gün içebildim ise yaramaz kiBen sogan kürü yaptıgım ay hamile kaldım canım
Biz ne adaklar adadık bakalım hayırlısı
Ay çok yakışmış:) inşallah hep kalır orda canimBen yaptım kızlar totem inşallah tutarrr :))Freshmommy Naberr Matsiyah Gamzelikiziniz ve etiketleyemediğim tüm kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?