İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

O zaman 3 gün kala yap belirtilerin Erken başladığı için erken yerleşmiştir varsa Buna göre de yüksek ihtimal çıkar varsa
Bir de sey oluyo canim boyle gozlerimin onunde beyaz birseyler ucuyo gibi böyle heryer donuyo gibi basim dönmüyor ama beyaz seyler ucusuyor

Bir de sey oluyo canim boyle gozlerimin onunde beyaz birseyler ucuyo gibi böyle heryer donuyo gibi basim dönmüyor ama beyaz seyler ucusuyor
Tansiyonun düştüğü için olabilir. GebeliKte kan akışı hızlandığı için tansiyon düşüklüğü olabiliyor. İnşallah hamilesinizdir.

Ya birde saglik ocagina gidip kan vermeyi dusundum ama gecen gittigimde o kadar sorguladilar ki gunun gecti mi soyle mi boyle mi gebelik testi istiyorum diyorum niye bu kadar sorguluyolar ki o yuzden bu ay gidesim gelmiyor

Kurumus-Maskara canım senın ılskı sonrası hemen mı kanama olmustu. biz 1ay sonra ılkkez denedik yanı aslında tamamen degıldı anladın sen ne demek ıstedıgımı :) leke vs gelmedı canm da yanmadı hiçç bisorun olmamıstır dmı ya:) Kurumus-Maskara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…