Normal testte senin gibi koli almıştım 35 taneErken testte mi normal testte mi cikti canim bende normal test var
15 gün içmen gerekiyorEvet canım ya çok duydum onu ama iki gün içebildim ise yaramaz ki
4 gun kala her gun yapmaya baslarimNormal testte senin gibi koli almıştım 35 tane
Aynen15 gün içmen gerekiyor
4 gun kala her gun yapmaya baslarim
Bende 2 tane yaptim simdiye kadar ama negatif cikti 6 gun kaldi simdi bakalimben yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyorum :)
Bende içtim bu ay cok düzensiz şekilde ama bakalım:)kızlar testere dıslı ıctıgım ay kaldım ben de bebek ıcın ıcmıyordum prolaktın ıcın ıcıyordum ama olmus :) tum hormonları duzenlıyor tesaduf mu bılmem de vesıle olmus olablr:)
Canım agri kesici de alınmaz ki şimdi böyle emin olmadan. 1-2 bardak su içKızlar acayip bi baş ağrısı var bende ya hiç iyi değilim iftarda hiç bişey yiyemedimNaberr Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz @Mirketcik
Bende soğan kürü içmiştim çok iyi diye enfeksiyon için ertesi ay hamile kaldım çok şükür sorunsuz iyi gidiyo herşey.kızlar testere dıslı ıctıgım ay kaldım ben de bebek ıcın ıcmıyordum prolaktın ıcın ıcıyordum ama olmus :) tum hormonları duzenlıyor tesaduf mu bılmem de vesıle olmus olablr:)
Canim bugun test yaptın mi ?Kizlar gogus ucumdaki damar o kadar belirgin oldu o kadar kabardi ki anlatamam hamileyim gibi geliyor ama netten bakinca da kotu seyler de var bilemiyorum ya 6 gun kaldi
Yaptim negatifCanim bugun test yaptın mi ?
Icmedim canım ilaç biraz daha iyiyim simdiCanım agri kesici de alınmaz ki şimdi böyle emin olmadan. 1-2 bardak su iç
Ne mesajı canim ?Kurumus-Maskara msjı görmedjn mı canm
Kız ilaç alınır mi hiç. Ya bebis varsa ? Ben her basım ağrıdığında agri kesici alırdım. Hamile kaldığımdan beri vitamin disinda hic bisey almadım çok şükür bas agrisi da pek olmuyor. Sende dikkat et canimIcmedim canım ilaç biraz daha iyiyim simdi
Ay canim şimdi gördüm valla. Canim benim kanamam Abaza uyandığımda olmustu ama ben iliski sırasında kasiklarim agriyordu ama ona rağmen devam ettik. Ondan sonra kaç defa yine oldu canim yanmadı hic agrim olmadı onun için kanama da olmadı :) agrin yoksa kanama da Yok bence . Ama yine de dikkat et kuzumKurumus-Maskara canım senın ılskı sonrası hemen mı kanama olmustu. biz 1ay sonra ılkkez denedik yanı aslında tamamen degıldı anladın sen ne demek ıstedıgımı :) leke vs gelmedı canm da yanmadı hiçç bisorun olmamıstır dmı ya:) Kurumus-Maskara
Icmedim canım bende zaten :)Kız ilaç alınır mi hiç. Ya bebis varsa ? Ben her basım ağrıdığında agri kesici alırdım. Hamile kaldığımdan beri vitamin disinda hic bisey almadım çok şükür bas agrisi da pek olmuyor. Sende dikkat et canim
Hah tamam canım :)Icmedim canım bende zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?