İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kızlar testere dıslı ıctıgım ay kaldım ben de bebek ıcın ıcmıyordum prolaktın ıcın ıcıyordum ama olmus :) tum hormonları duzenlıyor tesaduf mu bılmem de vesıle olmus olablr:)

kızlar testere dıslı ıctıgım ay kaldım ben de bebek ıcın ıcmıyordum prolaktın ıcın ıcıyordum ama olmus :) tum hormonları duzenlıyor tesaduf mu bılmem de vesıle olmus olablr:)
Bende soğan kürü içmiştim çok iyi diye enfeksiyon için ertesi ay hamile kaldım çok şükür sorunsuz iyi gidiyo herşey.
Kürler gerçekten çok iyi kadınlar için

Icmedim canım ilaç biraz daha iyiyim simdi
Kız ilaç alınır mi hiç. Ya bebis varsa ? Ben her basım ağrıdığında agri kesici alırdım. Hamile kaldığımdan beri vitamin disinda hic bisey almadım çok şükür bas agrisi da pek olmuyor. Sende dikkat et canim

Ay canim şimdi gördüm valla. Canim benim kanamam Abaza uyandığımda olmustu ama ben iliski sırasında kasiklarim agriyordu ama ona rağmen devam ettik. Ondan sonra kaç defa yine oldu canim yanmadı hic agrim olmadı onun için kanama da olmadı :) agrin yoksa kanama da Yok bence . Ama yine de dikkat et kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…