İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yok canım dıkkat ettık cok fazla agrı vs bısey olmadı zaten tamamen degıldı yanı sorun yok suanlık şükür:)

adet bitiminden 2 gün sonra ilişki yaşayıp hamile kalan var mı? Ufak bir kaza yaşadık ilişki esnasında daha yumurtlama dönemi olmadığı için de pek üstüne düşmedim ayrıca emzirme döneminde olduğum için ertesi gün hapı da almadım ama şüphe düştü içime. hamilelik en erken ne zaman belli olur acaba bir fikri olan var mı?

Sanırım döllenmeden 8 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor

doktorum gerek yok dedı bıdaha 12gun sonra gel dedi ondan bekledım canm bazen vereym dedm ama vazgectm cok kan vermek de ıyı degıl testler ıcın vermıstım cok zaten bidaha vermedım
içimden nedense senin ki kız diye geçiyor biliyor musun hayırlı sağlıklı gelsinde inşallah

Aybı belirtiler 2 gundur bende de var. Hadi hayırlısı bakalım :)

içimden nedense senin ki kız diye geçiyor biliyor musun hayırlı sağlıklı gelsinde inşallah
yaaa canımm çok merak ediyorum gerçekten geçen Gün eşim Kızım olsun istiyorum dedi ilk defa ben de erkek düşünüyorum:) tabii ki öncelikle Duamız sağlıklı olması ama Gerçekten merak konusu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…