Aminnn canım inşallah :))Ay çok yakışmış:) inşallah hep kalır orda canim
En son ne zman kan vermiştiniz ve o zman değeri kaçtıKızlar adeti 6 gün geçince değer 552 olmuş sizin nasıldı değerleriniz :)
canım çok ıyı maşallah değerin ben 2gun kala ve adet gunumde baktırdım sadece gecıkmelerde baktırmadım:)Kızlar adeti 6 gün geçince değer 552 olmuş sizin nasıldı değerleriniz :)
yok canım dıkkat ettık cok fazla agrı vs bısey olmadı zaten tamamen degıldı yanı sorun yok suanlık şükür:)Ay canim şimdi gördüm valla. Canim benim kanamam Abaza uyandığımda olmustu ama ben iliski sırasında kasiklarim agriyordu ama ona rağmen devam ettik. Ondan sonra kaç defa yine oldu canim yanmadı hic agrim olmadı onun için kanama da olmadı :) agrin yoksa kanama da Yok bence . Ama yine de dikkat et kuzum
Bu verdiğimden 4 gün önce 68 diEn son ne zman kan vermiştiniz ve o zman değeri kaçtı
Aaa iyi dayanmışsın :dcanım çok ıyı maşallah değerin ben 2gun kala ve adet gunumde baktırdım sadece gecıkmelerde baktırmadım:)
Hayırlı olsn canm belirtilerin neydi ?Kizlar ben geldim bakin bakalim size ne getirdimEki Görüntüle 2148584
Sanırım döllenmeden 8 gün sonra kanda yükselmeye başlıyoradet bitiminden 2 gün sonra ilişki yaşayıp hamile kalan var mı? Ufak bir kaza yaşadık ilişki esnasında daha yumurtlama dönemi olmadığı için de pek üstüne düşmedim ayrıca emzirme döneminde olduğum için ertesi gün hapı da almadım ama şüphe düştü içime. hamilelik en erken ne zaman belli olur acaba bir fikri olan var mı?
doktorum gerek yok dedı bıdaha 12gun sonra gel dedi ondan bekledım canm bazen vereym dedm ama vazgectm cok kan vermek de ıyı degıl testler ıcın vermıstım cok zaten bidaha vermedımAaa iyi dayanmışsın :d
Çok normal değerin gayet güzel artmış değer 2 günde bir 2 katına çıkar senin hesapladığımda tam artmış gayet normal zaten doktorunda normal demiştirBu verdiğimden 4 gün önce 68 di
içimden nedense senin ki kız diye geçiyor biliyor musun hayırlı sağlıklı gelsinde inşallahdoktorum gerek yok dedı bıdaha 12gun sonra gel dedi ondan bekledım canm bazen vereym dedm ama vazgectm cok kan vermek de ıyı degıl testler ıcın vermıstım cok zaten bidaha vermedım
Aybı belirtiler 2 gundur bende de var. Hadi hayırlısı bakalım :)Aylardır takip ediyorum burayı her ay belirtileri karsilaştirdim kendimle ama bu ay hissettim resmen benim normalde hiç goguslerim agrimaz aslinda bu agrida degil garip bir sızlama var uclarıda elim dokundugunda acıyor kasık ağrısına gelince benim bacaklarimin govdemle birlestigi yerler ağrıyor yani sizlıyor diyim birde afedersiniz ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı adet olacakmış gibi bir ağrım yok suan ama arar ara oyle bir agrida hissediyorum birde 1 gün ara ile sarı kokusus bir akıntım oldu sadece peçeteye gelen. Başım da dönüyordu ama ben onu oruç olmama bağlıyordum hep bakalım 5 gune kadar daha neler farkedicem tabi inşallah bu çizgi dogruysa
bende 2015 hazirandan beri bekliyorum :)Hadi hayırlısı canım ben 2016 ekimden eri bekliyordum:) günleri değerlendir ve eni çok önemlisi kafanı rahat tut inşallah olur :)
yaaa canımm çok merak ediyorum gerçekten geçen Gün eşim Kızım olsun istiyorum dedi ilk defa ben de erkek düşünüyorum:) tabii ki öncelikle Duamız sağlıklı olması ama Gerçekten merak konusuiçimden nedense senin ki kız diye geçiyor biliyor musun hayırlı sağlıklı gelsinde inşallah
nurcum sen hala test yapmadın mı 1haftayu gectı sanrm yapcam dyodunAybı belirtiler 2 gundur bende de var. Hadi hayırlısı bakalım :)
Sagol canim dun geceden beri bas donmesi ve mide yanmasi var umarim yine idrar yolu enfeksiyonu degildirkızlar dualarım sızlerle ❤Squid Gamzelikiziniz Matsiyah B Bal-sincap yunus_ciklet Naberr Peri Tozuu ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
Allah razı olsun kuzum beni unutmuşsun amakızlar dualarım sızlerle ❤Squid Gamzelikiziniz Matsiyah B Bal-sincap yunus_ciklet Naberr Peri Tozuu ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?