İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

nurcum sen hala test yapmadın mı 1haftayu gectı sanrm yapcam dyodun
Test yapcam dediğim gun test yaptm. Negatifti ama iki gundur kasık agrım var kasıklarıma giren agrı gibi belime de agrı giriyor ama uzun sürmüyor. Gaz sancısı gibi bi agrı vardı sabah kasıklarımda. Böyle sanki isal olcakmısım gibi yada kabızmsm gibi. Birde uyandıktan bi yarım saat snra falan durduk yere bi öğürme geldi. Kuscaktm nerdeyse. Suan miğdem mi desem böyle boğazım yanıyo sanki. Bu belirtiler ilk defa oldu. Göğüs hassasiyetim yok. Akıntım var 2 gundr. Böyke katımsı beyaz. Bunlar biraz umut oldu bana suan acaba mı diye düşünmüyor değilim.

Ayni yanma bende de var anliyorum ne anlatmak istediğini

Freshmommy Birde test negatifti dedim ya o hayali bir çizgi vardı. Bnde hep o silik çizgiler çıkıyor oldugu için pek umutlanmadm. Hamile kalsam bile kopkoyu çizgi veyaz kanda net bir hamilelik haberi almadan inanmıycam

Allah razı olsun kuzum beni unutmuşsun ama olsun şaka yapıyorum bende burda tüm hamileler için dua ediyorum gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
kuzum hayır unutmadımm gercekten senı etıketlıyordum ama suan batı beklıyenler varya ondan ole etıketledım anlatabıldım mı kız yoksa duamdasın gercekten.❤❤ sana da dua edıyorum hepmız edıyoruz kuzum

canım duzensız olunca haklısın ama sen ılıskıye cok ara verme nezaman yumurtladıgın bellı olmaz belırtılern artarsa yınr bakarsın testte

allah razı olsun senin temiz yüreğinle ettiğin dualar tutar inşallah
Çok teşekkür ederim canım dualar gerçekten çok önemli hepimiz birbirimize duacıyız inşallah hayırlı bir evlat gönderir Rabbim size ,bizlere.. Bize de sonuna varmak nasip olsun inşallah sağlıkla Önemli olan bu sonuna varabilmek

nezaman olmustu hayali cızgı hemen mı sonradan mı

sen içini ferah tutki bebeğinde sakin sakin büyümeye devam etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

sen içini ferah tutki bebeğinde sakin sakin büyümeye devam etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Allah razı olsun canımm çok sakinim ya en son 3 hafta önce gittik düşün 3 hafta sonra gel kalp atışı için dedi Doktorum güvendim bekliyorum 9 haftam bitmek üzereyken gitmiş olacağız:) 2hazıranı cekıyorum iple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…