- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Test yapcam dediğim gun test yaptm. Negatifti ama iki gundur kasık agrım var kasıklarıma giren agrı gibi belime de agrı giriyor ama uzun sürmüyor. Gaz sancısı gibi bi agrı vardı sabah kasıklarımda. Böyle sanki isal olcakmısım gibi yada kabızmsm gibi. Birde uyandıktan bi yarım saat snra falan durduk yere bi öğürme geldi. Kuscaktm nerdeyse. Suan miğdem mi desem böyle boğazım yanıyo sanki. Bu belirtiler ilk defa oldu. Göğüs hassasiyetim yok. Akıntım var 2 gundr. Böyke katımsı beyaz. Bunlar biraz umut oldu bana suan acaba mı diye düşünmüyor değilim.nurcum sen hala test yapmadın mı 1haftayu gectı sanrm yapcam dyodun
allah razı olsun senin temiz yüreğinle ettiğin dualar tutar inşallahkızlar dualarım sızlerle ❤ @Mirketcik @Gamzelikiziniz @Matsiyah B Bal-sincap @yunus_cikletNaberr Peri Tozuu ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
kızlar dualarım sızlerle ❤ @Mirketcik @Gamzelikiziniz @Matsiyah B Bal-sincap @yunus_cikletNaberr Peri Tozuu ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
Ayni yanma bende de var anliyorum ne anlatmak istediğiniTest yapcam dediğim gun test yaptm. Negatifti ama iki gundur kasık agrım var kasıklarıma giren agrı gibi belime de agrı giriyor ama uzun sürmüyor. Gaz sancısı gibi bi agrı vardı sabah kasıklarımda. Böyle sanki isal olcakmısım gibi yada kabızmsm gibi. Birde uyandıktan bi yarım saat snra falan durduk yere bi öğürme geldi. Kuscaktm nerdeyse. Suan miğdem mi desem böyle boğazım yanıyo sanki. Bu belirtiler ilk defa oldu. Göğüs hassasiyetim yok. Akıntım var 2 gundr. Böyke katımsı beyaz. Bunlar biraz umut oldu bana suan acaba mı diye düşünmüyor değilim.
Diğer msjını gördüm de idrar yoku enfeksiyonundan dolayı mı oluyo oyleeeee ???Ayni yanma bende de var anliyorum ne anlatmak istediğini
Gecen ay kasikta batma var mide bulantisi falan vardi acile gittim idrar yolu enfeksiyonu ciktiDiğer msjını gördüm de idrar yoku enfeksiyonundan dolayı mı oluyo oyleeeee ???
Hım ama idrar yaparken yanma falan oluyorms enfeksiyon olunca var mıydı sen de ??Gecen ay kasikta batma var mide bulantisi falan vardi acile gittim idrar yolu enfeksiyonu cikti
Yok yanma yoktuHım ama idrar yaparken yanma falan oluyorms enfeksiyon olunca var mıydı sen de ??
Acaba bnmde mi idrar yolu enfeksiyonu ? Peki baska ne belirti vardıYok yanma yoktu
kuzum hayır unutmadımm gercekten senı etıketlıyordum ama suan batı beklıyenler varya ondan ole etıketledım anlatabıldım mı kız yoksa duamdasın gercekten.❤❤ sana da dua edıyorum hepmız edıyoruz kuzumAllah razı olsun kuzum beni unutmuşsun amaolsun şaka yapıyorum bende burda tüm hamileler için dua ediyorum gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah
Sadece kasikta batma ve mide bulantısı vardi mesela bu ay goguslerim asiri hassas geçen ay oyle bisey yoktu birde bu ay gogsumdeki damarlar belirgin hele birinde ucunda bir damar disari firliyor sankiAcaba bnmde mi idrar yolu enfeksiyonu ? Peki baska ne belirti vardı
canım duzensız olunca haklısın ama sen ılıskıye cok ara verme nezaman yumurtladıgın bellı olmaz belırtılern artarsa yınr bakarsın testteTest yapcam dediğim gun test yaptm. Negatifti ama iki gundur kasık agrım var kasıklarıma giren agrı gibi belime de agrı giriyor ama uzun sürmüyor. Gaz sancısı gibi bi agrı vardı sabah kasıklarımda. Böyle sanki isal olcakmısım gibi yada kabızmsm gibi. Birde uyandıktan bi yarım saat snra falan durduk yere bi öğürme geldi. Kuscaktm nerdeyse. Suan miğdem mi desem böyle boğazım yanıyo sanki. Bu belirtiler ilk defa oldu. Göğüs hassasiyetim yok. Akıntım var 2 gundr. Böyke katımsı beyaz. Bunlar biraz umut oldu bana suan acaba mı diye düşünmüyor değilim.
Çok teşekkür ederim canım dualar gerçekten çok önemli hepimiz birbirimize duacıyız inşallah hayırlı bir evlat gönderir Rabbim size ,bizlere.. Bize de sonuna varmak nasip olsun inşallah sağlıkla Önemli olan bu sonuna varabilmekallah razı olsun senin temiz yüreğinle ettiğin dualar tutar inşallah
nezaman olmustu hayali cızgı hemen mı sonradan mıFreshmommy Birde test negatifti dedim ya o hayali bir çizgi vardı. Bnde hep o silik çizgiler çıkıyor oldugu için pek umutlanmadm. Hamile kalsam bile kopkoyu çizgi veyaz kanda net bir hamilelik haberi almadan inanmıycam
sen içini ferah tutki bebeğinde sakin sakin büyümeye devam etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımÇok teşekkür ederim canım dualar gerçekten çok önemli hepimiz birbirimize duacıyız inşallah hayırlı bir evlat gönderir Rabbim size ,bizlere.. Bize de sonuna varmak nasip olsun inşallah sağlıkla Önemli olan bu sonuna varabilmek
Allah razı olsun canımmsen içini ferah tutki bebeğinde sakin sakin büyümeye devam etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Masallah canim zaman geciyor kalp atisini duydunmu sen canimKızlar bugün tam 2 aylık oldukzbt2121 Sllh M mavimilena_ M Miniko5858 Kurumus-Maskara hatice ayek minikocumm sen nasıl oldun buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?