İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Masallah canim zaman geciyor kalp atisini duydunmu sen canim
yok canım dr.um garantıye aldı 2hazıranda duyacaz vallahı 1ayı gectı ogrendıgımz ınsallah duyacaz saglklıdır bebişim 2hazıranda randevum:) 9. Haftamız bitmek üzere olacak Sen nasılsın Bir daha kan verdin mi canım

Yok vermedim bu gun uc gun oldu gecikme kasigimda hissediyorum ben belki idrarda bakarim midem cok kaziniyor sonrada bulanti oluyor hep ac gibi simdilik iyiyum hamd olsun persembe keseyi gormeye gidicem bende bakalim bebegide gorormuyum sence

onun neşeli pıt pıt kalp atışlarını duymak sana çok iyi gelir ben heycanlandım valla düşününce

Yok vermedim bu gun uc gun oldu gecikme kasigimda hissediyorum ben belki idrarda bakarim midem cok kaziniyor sonrada bulanti oluyor hep ac gibi simdilik iyiyum hamd olsun persembe keseyi gormeye gidicem bende bakalim bebegide gorormuyum sence
Canım bebeği hemen göremezsin genelde erken gidenler keseyi Görüyor sadece benim Doktorum Bebeği de görmem için adet gununden 12 gün sonra çağırmıştı beni sürekli gitmeyım dıye. bana kalırsa bekle ptesı gıt bebegı gormek ıstersen o bıle erken olablr. ama keseyı gorebılırsın belkı persembe en son hcg kactı

Anladim canim bakalim hayisrlisi saglikli sihhatli olsunlarda bekleriz

Bende hep enfeksiyon var. Dışarda tuvalete girdiğim anda oluyorum bunun bir çaresi var mıdır?

Canım geçen hafta bende de oldu o. Sanki çok sıkışmışım gibi gidiyorum bi bakıyorum iki üç damla. Bi de sanki idrar bitince gıdıklama, çekilme gibi bir his oluyor. Senin de öyle miydi?
Evet canim enfeksiyonu tarif ediyosun sanki cok tazyikli gelecek gibi ama damla damla geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…