- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
yok canım dr.um garantıye aldı 2hazıranda duyacaz vallahı 1ayı gectı ogrendıgımz ınsallah duyacaz saglklıdır bebişim 2hazıranda randevum:) 9. Haftamız bitmek üzere olacak Sen nasılsın Bir daha kan verdin mi canımMasallah canim zaman geciyor kalp atisini duydunmu sen canim
Benim belim tutulmustu iliskiden iki gun sonra dogrulamiyordum sonrada midemdeki kazinti en belirgin belirtiydi halada devam ediyorHayırlı olsn canm belirtilerin neydi ?
Yok vermedim bu gun uc gun oldu gecikme kasigimda hissediyorum ben belki idrarda bakarim midem cok kaziniyor sonrada bulanti oluyor hep ac gibi simdilik iyiyum hamd olsun persembe keseyi gormeye gidicem bende bakalim bebegide gorormuyum senceyok canım dr.um garantıye aldı 2hazıranda duyacaz vallahı 1ayı gectı ogrendıgımz ınsallah duyacaz saglklıdır bebişim 2hazıranda randevum:) 9. Haftamız bitmek üzere olacak Sen nasılsın Bir daha kan verdin mi canım
onun neşeli pıt pıt kalp atışlarını duymak sana çok iyi gelir ben heycanlandım valla düşününceAllah razı olsun canımmçok sakinim ya en son 3 hafta önce gittik düşün 3 hafta sonra gel kalp atışı için dedi Doktorum güvendim bekliyorum 9 haftam bitmek üzereyken gitmiş olacağız:) 2hazıranı cekıyorum iple
Canım bebeği hemen göremezsin genelde erken gidenler keseyi Görüyor sadece benim Doktorum Bebeği de görmem için adet gununden 12 gün sonra çağırmıştı beni sürekli gitmeyım dıye. bana kalırsa bekle ptesı gıt bebegı gormek ıstersen o bıle erken olablr. ama keseyı gorebılırsın belkı persembe en son hcg kactıYok vermedim bu gun uc gun oldu gecikme kasigimda hissediyorum ben belki idrarda bakarim midem cok kaziniyor sonrada bulanti oluyor hep ac gibi simdilik iyiyum hamd olsun persembe keseyi gormeye gidicem bende bakalim bebegide gorormuyum sence
Anladim canim bakalim hayisrlisi saglikli sihhatli olsunlarda beklerizCanım bebeği hemen göremezsin genelde erken gidenler keseyi Görüyor sadece benim Doktorum Bebeği de görmem için adet gununden 12 gün sonra çağırmıştı beni sürekli gitmeyım dıye. bana kalırsa bekle ptesı gıt bebegı gormek ıstersen o bıle erken olablr. ama keseyı gorebılırsın belkı persembe en son hcg kactı
son hcg kactı?Anladim canim bakalim hayisrlisi saglikli sihhatli olsunlarda bekleriz
tez zamanda duyarsın ınsallahhhhonun neşeli pıt pıt kalp atışlarını duymak sana çok iyi gelir ben heycanlandım valla düşününce
Acaba bnmde mi idrar yolu enfeksiyonu ? Peki baska ne belirti vardıYok yanma yoktu
Hımm hayırlısı olsun hakkımızda. O zmn sanırım bnmde enfeksiyon var.Sadece kasikta batma ve mide bulantısı vardi mesela bu ay goguslerim asiri hassas geçen ay oyle bisey yoktu birde bu ay gogsumdeki damarlar belirgin hele birinde ucunda bir damar disari firliyor sanki
Öyle yapcam mecbur :/canım duzensız olunca haklısın ama sen ılıskıye cok ara verme nezaman yumurtladıgın bellı olmaz belırtılern artarsa yınr bakarsın testte
Valla hatırlamıyorm ama en fazla yarım saat gecmiştinezaman olmustu hayali cızgı hemen mı sonradan mı
Hımmm hayırlısıBenim belim tutulmustu iliskiden iki gun sonra dogrulamiyordum sonrada midemdeki kazinti en belirgin belirtiydi halada devam ediyor
Maşallah diyelimKızlar bugün tam 2 aylık olduk@zbt2121 @Sllh M mavimilena_ @Miniko5858 @Kurumus-Maskara @hatice ayek minikocumm sen nasıl oldun buarada
Allah’ım bu mübarek günde senin gibi minnoş bir annenin dualarını duysun da bize de nasip etsin inşallahhh:)))kızlar dualarım sızlerle ❤Squid Gamzelikiziniz @Matsiyah B Bal-sincap @yunus_ciklet Naberr Peri Tozuu ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
Canım geçen hafta bende de oldu o. Sanki çok sıkışmışım gibi gidiyorum bi bakıyorum iki üç damla. Bi de sanki idrar bitince gıdıklama, çekilme gibi bir his oluyor. Senin de öyle miydi?Yok yanma yoktu
oyy canımm aminn❤Allah’ım bu mübarek günde senin gibi minnoş bir annenin dualarını duysun da bize de nasip etsin inşallahhh:)))
Evet canim enfeksiyonu tarif ediyosun sanki cok tazyikli gelecek gibi ama damla damla geliyoCanım geçen hafta bende de oldu o. Sanki çok sıkışmışım gibi gidiyorum bi bakıyorum iki üç damla. Bi de sanki idrar bitince gıdıklama, çekilme gibi bir his oluyor. Senin de öyle miydi?
Maalesef yok canm ablamda öyle. Salak gbi bnde bir defa dısarda girdim. Belkide bnde enfeksiyon kaptm. Bünye onu kabul etmiş onun için cabuk kapıyorsnzBende hep enfeksiyon var. Dışarda tuvalete girdiğim anda oluyorumbunun bir çaresi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?