- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Ben sıkısıyorm ve çok geliyor. Çok idrara çıkıyorm. İlk sık cıkmaya basladıgımda bnmde gıdıklanıyormus gibi oluyordu bitince ama suan olmuyo . Acaba kendiliğinden geçmiş olabilir mi ?Evet canim enfeksiyonu tarif ediyosun sanki cok tazyikli gelecek gibi ama damla damla geliyo
Olabilir ben cok sık olurum doktora gitmiyorum artik su iciyorum bol bolBen sıkısıyorm ve çok geliyor. Çok idrara çıkıyorm. İlk sık cıkmaya basladıgımda bnmde gıdıklanıyormus gibi oluyordu bitince ama suan olmuyo . Acaba kendiliğinden geçmiş olabilir mi ?
Yani kendiliğinden gecebiliyor dimi ? Korkmam gereken bir durum yok o halde ?Olabilir ben cok sık olurum doktora gitmiyorum artik su iciyorum bol bol
Ben bol bol su içiyorum geciyor ama gecmezse uzun sure doktora gitYani kendiliğinden gecebiliyor dimi ? Korkmam gereken bir durum yok o halde ?
Şaka yaptım kuzum anladım takılayım dedim biraz :) ya aslında bende batı bekleyenlerden biri olabilirim aslında neler oldu nelerkuzum hayır unutmadımm gercekten senı etıketlıyordum ama suan batı beklıyenler varya ondan ole etıketledım anlatabıldım mı kız yoksa duamdasın gercekten.❤❤ sana da dua edıyorum hepmız edıyoruz kuzum
noldu canmŞaka yaptım kuzum anladım takılayım dedim biraz :) ya aslında bende batı bekleyenlerden biri olabilirim aslında neler oldu neler
Aynen canım. Doktorum bana dedi ki bunun sebebi idrar kesesindeki asitlenme. O yüzden büyük bir bardağa iki limonu sık suyu doldur yavaş yavaş iç, limonlu su ordaki asiti düzenler dedi. Eğer geçmezse bir gün sonra tekrarlamamı söyledi. Gerçekten yaptım ve geçti kızlar. Size de tavsiye ederim ilaçsız çözüm ama bu daha yeni başladığı dönem için geçerli.Evet canim enfeksiyonu tarif ediyosun sanki cok tazyikli gelecek gibi ama damla damla geliyo
Canım bak bi önceki mesjımda yazdım doktorumun önerisini. Bende işe yaradı sen de deneyebilirsin ilaçsız çözümYani kendiliğinden gecebiliyor dimi ? Korkmam gereken bir durum yok o halde ?
Ben geçtiğimiz cuma günü adet oldum dedim ya öyle bi an geldi ertesi gün bitti bende doktorumu aradım herşeyi anlattım bana yumurta takibi yapalım dedi maddi durum fazla iyi olmadığı için onu kabul etmedim (birazda kilom var ve Pko var) tamam o zaman dedi duphaston verdi 9 haziranda başlıcam sabah akşam içicem hem adetimi düzenlicek hem de bebek olursa onun tutunmasını sağlıcakmış durumlar böyle yani eğer duphastonlada bişey olmassa kendimi hazır hissettiğimde tedaviye başlıcakmış ne düşüneceğimi şaşırdım artıknoldu canm
canım inşallah herşey düzene girer. Sen ılacı kullan ama böyle karamsar olmak sana ekstra stresle döner. Rahat ol artık ılac tedavısınden sonuc alamazsan devlet hastanesıne gıt. Devlette yumurta takibı yapılıyor mu bılmıyorum ama belkı yapılıyodur kuzumBen geçtiğimiz cuma günü adet oldum dedim ya öyle bi an geldi ertesi gün bitti bende doktorumu aradım herşeyi anlattım bana yumurta takibi yapalım dedi maddi durum fazla iyi olmadığı için onu kabul etmedim (birazda kilom var ve Pko var) tamam o zaman dedi duphaston verdi 9 haziranda başlıcam sabah akşam içicem hem adetimi düzenlicek hem de bebek olursa onun tutunmasını sağlıcakmış durumlar böyle yani eğer duphastonlada bişey olmassa kendimi hazır hissettiğimde tedaviye başlıcakmış ne düşüneceğimi şaşırdım artık
bizim psikolojik gebelik belirtileri gibi senin ki de psikolojik bebiş hareketleri olmasın çok küçük değil mi dahakızlar evet erken daha biliyorum. Ama bu sabah çok garıp bısey oldu uyumaya çalışırken. Yan yatıyordum ben sol kasıgımda bişey 3kez hareket etti gaz degıldı emınım yanı gaz yoktu gaz olunca orda şişlik oluyor zaten sankı boyle ıcımde bısey asagı yukarı yaptı. Zayıfım ya baya. hıssetmıs olabılır mıyım dıye dusunuyorum sabahtan berı. Hayatmda hc yasamadıgım bıseydı.gaz olmadıgınsan emınm ya.
3cm kadarmıs suan canm yanı hıc oyle psıkolojık olarak dusunmedm kafama takmadım uyumaya calısrken oldu soluma dönunce cokgarıptı kcuuk bı kıpırtdydı yanı ıcımde hıssettmbizim psikolojik gebelik belirtileri gibi senin ki de psikolojik bebiş hareketleri olmasın çok küçük değil mi daha
ne kadar takmasan da onun varlığı aklındadır3cm kadarmıs suan canm yanı hıc oyle psıkolojık olarak dusunmedm kafama takmadım uyumaya calısrken oldu soluma dönunce cokgarıptı kcuuk bı kıpırtdydı yanı ıcımde hıssettm
ben burdayım diyor o zaman sana artıkbırı acıklamıs dr.u demıs olabıldıgını annenin derısının ınce olmasıyla ılgılıymıs yag oranım cok düşük benım zayıfım muhtemelen ondan oldu:) hıssettm ya ıcımde bısey döndgunu damar atar gb oldu B Bal-sincap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?