- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Tavsiyelere uyucam canim sağolasın:)Gamzelikiziniz @Nur_Karakis kizlar enfeksiyondan korumak icin dar giyilmemeli cok idrar tutulmamali bol su icin ve disarda mumkun oldugunca tuvalete girmeyin
Girmek istemiyorum ama bazen uzun süre dışarda kalınca mecburMaalesef yok canm ablamda öyle. Salak gbi bnde bir defa dısarda girdim. Belkide bnde enfeksiyon kaptm. Bünye onu kabul etmiş onun için cabuk kapıyorsnz
Canım benim yazdığımı da dene ben faydasını gördümGirmek istemiyorum ama bazen uzun süre dışarda kalınca mecburartık bol bol su içip aticaz enfeksiyonu canim
Bunuda deneyeyim canim sağolasın :) sırf bunun derdine geçen gece kalkmak zorunda kaldım ilişkiden sonraAynen canım. Doktorum bana dedi ki bunun sebebi idrar kesesindeki asitlenme. O yüzden büyük bir bardağa iki limonu sık suyu doldur yavaş yavaş iç, limonlu su ordaki asiti düzenler dedi. Eğer geçmezse bir gün sonra tekrarlamamı söyledi. Gerçekten yaptım ve geçti kızlar. Size de tavsiye ederim ilaçsız çözüm ama bu daha yeni başladığı dönem için geçerli.
keşke canım:)ben burdayım diyor o zaman sana artık
Yok kuzum rahat bırakcam artik kendimi olursa olur yapcak bişey yok bi 3-5 ay deneyelim bakalım olmassa Başka yollar deneriz ki rabbim o sürece sokmasın inşallahcanım inşallah herşey düzene girer. Sen ılacı kullan ama böyle karamsar olmak sana ekstra stresle döner. Rahat ol artık ılac tedavısınden sonuc alamazsan devlet hastanesıne gıt. Devlette yumurta takibı yapılıyor mu bılmıyorum ama belkı yapılıyodur kuzum
Masallah yeğenimize :)Kızlar bugün tam 2 aylık olduk@zbt2121 @Sllh @mavimilena_ @Miniko5858 Kurumus-Maskara @hatice ayek minikocumm sen nasıl oldun buarada
Canim 3 cm falan değildir suan en fazla 1.5 cm'dir ve daha hareket etmeye başlamadı. Genelde 8 hafta bitikten sonra hareket ederler3cm kadarmıs suan canm yanı hıc oyle psıkolojık olarak dusunmedm kafama takmadım uyumaya calısrken oldu soluma dönunce cokgarıptı kcuuk bı kıpırtdydı yanı ıcımde hıssettm
benim de 4 kalmis olacak kendimi zorluyorum yapmamak için az daha dayan tatlimSizce yarin test yapayim mi 5 gun kalmis olacak
Senin belirtiler ne durumda sirtima bir agri girdi bugun benim dunden farkli olarakbenim de 4 kalmis olacak kendimi zorluyorum yapmamak için az daha dayan tatlim
göğüslerim iyice sisti gun içinde ince ince sizliyor kasık batması tam gaz devam bazen şiddetleniyor adet sancısı gibi oluyorSenin belirtiler ne durumda sirtima bir agri girdi bugun benim dunden farkli olarak
Bende de gogusler ayni kasikta batma ara ara ama cok yokgöğüslerim iyice sisti gun içinde ince ince sizliyor kasık batması tam gaz devam bazen şiddetleniyor adet sancısı gibi oluyor
canım dr.ları dınledım 9.haftada 2 ıla 3cm dıyorlar ondan oyle dusundm.ben decumartesı kac ckacak bakalm:) hareket etmeye baslamıs ıste su gunlerde ultrasonda goruruz ınsaşlah harketlernı yanı o yasadıgım cok farklydı:) mıdem cok kotu bugunCanim 3 cm falan değildir suan en fazla 1.5 cm'dir ve daha hareket etmeye başlamadı. Genelde 8 hafta bitikten sonra hareket ederler
Kendimi ikna edebildiğim surece test yapmayı ertelemeyi düşünüyorum bissürü bahane üretiyorum hergun içinBende de gogusler ayni kasikta batma ara ara ama cok yok
Canım benim Allah razı olsun Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Valla ben pek buraya girmemeye çalışıyorum zaman tamamen gecmiyo buraya girince sürekli belirti cikiyo bende :) valla bende aşırı bel ağrısı oluyo ayakta biraz bile yürüsem. Kasikta batma oluyo bol bol göğüsler de ağrı çok olmamakla birlikte mevcut. Birde uykulu yorgunum ama bu oructan da olabilir. Bende durumlar böyle kızlar sizde ne var ne yokkızlar dualarım sızlerle ❤Squid Gamzelikiziniz Matsiyah B Bal-sincap @yunus_ciklet Naberr @Nur_Karakis ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
Valla canım bende çok belirti aramamak için kendimi dinlememeye çalışıyorum. Benim gögüs ucu hassasiyetim devam ediyor ama hep olurdu onu belirti saymıyorum. Yani bende bir belirti yok henüzCanım benim Allah razı olsun Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Valla ben pek buraya girmemeye çalışıyorum zaman tamamen gecmiyo buraya girince sürekli belirti cikiyo bende :) valla bende aşırı bel ağrısı oluyo ayakta biraz bile yürüsem. Kasikta batma oluyo bol bol göğüsler de ağrı çok olmamakla birlikte mevcut. Birde uykulu yorgunum ama bu oructan da olabilir. Bende durumlar böyle kızlar sizde ne var ne yokNaberr Squid Gamzelikiziniz
Bende belirtiler ayni canim bir degisme yokCanım benim Allah razı olsun Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Valla ben pek buraya girmemeye çalışıyorum zaman tamamen gecmiyo buraya girince sürekli belirti cikiyo bende :) valla bende aşırı bel ağrısı oluyo ayakta biraz bile yürüsem. Kasikta batma oluyo bol bol göğüsler de ağrı çok olmamakla birlikte mevcut. Birde uykulu yorgunum ama bu oructan da olabilir. Bende durumlar böyle kızlar sizde ne var ne yokNaberr Squid Gamzelikiziniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?