İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Maalesef yok canm ablamda öyle. Salak gbi bnde bir defa dısarda girdim. Belkide bnde enfeksiyon kaptm. Bünye onu kabul etmiş onun için cabuk kapıyorsnz
Girmek istemiyorum ama bazen uzun süre dışarda kalınca mecbur artık bol bol su içip aticaz enfeksiyonu canim

Bunuda deneyeyim canim sağolasın :) sırf bunun derdine geçen gece kalkmak zorunda kaldım ilişkiden sonra

Yok kuzum rahat bırakcam artik kendimi olursa olur yapcak bişey yok bi 3-5 ay deneyelim bakalım olmassa Başka yollar deneriz ki rabbim o sürece sokmasın inşallah

3cm kadarmıs suan canm yanı hıc oyle psıkolojık olarak dusunmedm kafama takmadım uyumaya calısrken oldu soluma dönunce cokgarıptı kcuuk bı kıpırtdydı yanı ıcımde hıssettm
Canim 3 cm falan değildir suan en fazla 1.5 cm'dir ve daha hareket etmeye başlamadı. Genelde 8 hafta bitikten sonra hareket ederler

Ya kızlar bu yerleşme kanaması için her sayfada başka birşey yazıyor kiminde 10. Günde yerleşme biter diyor kiminde 10 12 günler arası kiminde 10 15. Günler arası diyor tamam herkeste olmaz ama ortalama duruma bakınca kafam karıştı

Son düzenleme:
Canim 3 cm falan değildir suan en fazla 1.5 cm'dir ve daha hareket etmeye başlamadı. Genelde 8 hafta bitikten sonra hareket ederler
canım dr.ları dınledım 9.haftada 2 ıla 3cm dıyorlar ondan oyle dusundm.ben decumartesı kac ckacak bakalm:) hareket etmeye baslamıs ıste su gunlerde ultrasonda goruruz ınsaşlah harketlernı yanı o yasadıgım cok farklydı:) mıdem cok kotu bugun

canımm kımı dr dıyor kı 3.ay ılk trımesterın en zorlu ayıdır bulantı yorgunluk ıstahsızlık artar. kımı dr. da azalmaya baslar dıyor sende nasıl oldu 3.ayına gırdıgınde. azaldı mı cogaldı mı benm cogalıyor gb ya Kurumus-Maskara

kızlar dualarım sızlerle ❤ Squid Gamzelikiziniz Matsiyah B Bal-sincap @yunus_ciklet Naberr @Nur_Karakis ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
Canım benim Allah razı olsun Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Valla ben pek buraya girmemeye çalışıyorum zaman tamamen gecmiyo buraya girince sürekli belirti cikiyo bende :) valla bende aşırı bel ağrısı oluyo ayakta biraz bile yürüsem. Kasikta batma oluyo bol bol göğüsler de ağrı çok olmamakla birlikte mevcut. Birde uykulu yorgunum ama bu oructan da olabilir. Bende durumlar böyle kızlar sizde ne var ne yok Naberr Squid Gamzelikiziniz

Valla canım bende çok belirti aramamak için kendimi dinlememeye çalışıyorum. Benim gögüs ucu hassasiyetim devam ediyor ama hep olurdu onu belirti saymıyorum. Yani bende bir belirti yok henüz

Bende belirtiler ayni canim bir degisme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…