İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

E hadi hayırlısı canım.meyve yiyebiliyorsan ye

Canim ben suan 10 hafta 4 günlüğüm. Geçen de sana enerjik hissediyorum dedim ya suan eskisi gibi halsizim valla.uyku hali devam benim aslında 11 hafta 1 günlük olmam gerekiyordu ama fındık geriden takip ediyor 4 günlük.

belkı gec dollenmedır belkı de bebişin hareketnden oyle gorunmustur canım o fark kapanır zamanla:)

E hadi hayırlısı canım.meyve yiyebiliyorsan ye
yıyorum meyve cokyıyorum patates attm fırına kabuklu ay bı yedım anlatamam okadar ıyı geldıkı cok aşerdımm cokıyı gelıyor karbonhıdrat deposu ya enerjı de veruyor tavsıye ederkim kuzum:)

Bugun benimde midem bi acayip bulanacak galiba ya insallah olmaz kizlar bulanti bilekligi varmis sizce etkisi olurmu Allahim insallah hepimize kolay hamilelik nasip eder

yıyorum meyve cokyıyorum patates attm fırına kabuklu ay bı yedım anlatamam okadar ıyı geldıkı cok aşerdımm cokıyı gelıyor karbonhıdrat deposu ya enerjı de veruyor tavsıye ederkim kuzum:)
Nasıl attın fırına canim tarif verir misin ? Evet evet bu donemde bende en çok meyve tüketiyorum :) birazdan kardeşlerimle yemeğe çıkacaz. Eşim yanımda Yok diye tuhaf hissediyorum ama bir yandan da eşim olmadan da biseyler yapmalıyım diyorum kendi kendime :) sen ne düşünüyorsun bu konuda?

eşin nerede canım? Iyi yapıyorsun çık gez dolaş halin oldukça ınsana ıyı gelıyor aktıviteler yapmakk. Normal ınce kabuklı patatesi fırına attım sadece normalde elmadılım patates yapardım baharatlı ama suancok baharat zararlı olur dıye kumpır gb patates verdım fırına ıyıce kabukları da cıtırnolunca cıkardım. çok şey yiyemiyorum ya iyi geldi bu 2gunde mıdem alt ust oldu sınır bozucu 250°de 1saate yakın pşirdim

Bende hep enfeksiyon var. Dışarda tuvalete girdiğim anda oluyorum bunun bir çaresi var mıdır?
Kızılcık suyu canım,bendede kronik sistit var,ilaç kullandıktan 1 hafta sonra tekrar baslıyor hep idrar yollarım sorunludur kücüklüğümden beri,kuzenimin eşi ürolog o dedi bana aksma yatmadan kızılcık kaynatıp iç diye cok iyi geliyor resmen rahat ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…