- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Tamam canm yapcam iftardan snra tsk ederim ❤Canım bak bi önceki mesjımda yazdım doktorumun önerisini. Bende işe yaradı sen de deneyebilirsin ilaçsız çözüm
Aynen :/ Gerçi ramazanda nasıl bol su içiceksek :/Girmek istemiyorum ama bazen uzun süre dışarda kalınca mecburartık bol bol su içip aticaz enfeksiyonu canim
Rica ederim canım geçmiş olsun:)Tamam canm yapcam iftardan snra tsk ederim ❤
Benim3 haziran
E hadi hayırlısı canım.meyve yiyebiliyorsan yecanım dr.ları dınledım 9.haftada 2 ıla 3cm dıyorlar ondan oyle dusundm.ben decumartesı kac ckacak bakalm:) hareket etmeye baslamıs ıste su gunlerde ultrasonda goruruz ınsaşlah harketlernı yanı o yasadıgım cok farklydı:) mıdem cok kotu bugun
Canim ben suan 10 hafta 4 günlüğüm. Geçen de sana enerjik hissediyorum dedim ya suan eskisi gibi halsizim valla.uyku hali devamcanımm kımı dr dıyor kı 3.ay ılk trımesterın en zorlu ayıdır bulantı yorgunluk ıstahsızlık artar. kımı dr. da azalmaya baslar dıyor sende nasıl oldu 3.ayına gırdıgınde. azaldı mı cogaldı mı benm cogalıyor gb yaKurumus-Maskara
Benim de ya 2 ya 3 haziran tam yumurtlamayı bilmiyorum. Bugünü saymazsak 4-5 günüm var. Senin ne zamandı?
Benim de 4 haziran görünüyo ama kafasına göre geldiği için son bi kaç aydır bilmiyorumBenim de ya 2 ya 3 haziran tam yumurtlamayı bilmiyorum. Bugünü saymazsak 4-5 günüm var. Senin ne zamandı?
uzan dinlen bitanem benimde yarim saat ayakta kalınca kasık ağrım oluyo hemen dinlen bol bol
belkı gec dollenmedır belkı de bebişin hareketnden oyle gorunmustur canım o fark kapanır zamanla:)Canim ben suan 10 hafta 4 günlüğüm. Geçen de sana enerjik hissediyorum dedim ya suan eskisi gibi halsizim valla.uyku hali devambenim aslında 11 hafta 1 günlük olmam gerekiyordu ama fındık geriden takip ediyor 4 günlük.
yıyorum meyve cokyıyorum patates attm fırına kabuklu ay bı yedım anlatamam okadar ıyı geldıkı cok aşerdımm cokıyı gelıyor karbonhıdrat deposu ya enerjı de veruyor tavsıye ederkim kuzum:)E hadi hayırlısı canım.meyve yiyebiliyorsan ye
Bende var bel sirt agrisi
Gitmedim doktora hala ben Perşembe gitçem inşallah:))Çok normal değerin gayet güzel artmış değer 2 günde bir 2 katına çıkar senin hesapladığımda tam artmış gayet normal zaten doktorunda normal demiştir
Nasıl attın fırına canim tarif verir misin ? Evet evet bu donemde bende en çok meyve tüketiyorum :) birazdan kardeşlerimle yemeğe çıkacaz. Eşim yanımda Yok diye tuhaf hissediyorum ama bir yandan da eşim olmadan da biseyler yapmalıyım diyorum kendi kendime :) sen ne düşünüyorsun bu konuda?yıyorum meyve cokyıyorum patates attm fırına kabuklu ay bı yedım anlatamam okadar ıyı geldıkı cok aşerdımm cokıyı gelıyor karbonhıdrat deposu ya enerjı de veruyor tavsıye ederkim kuzum:)
eşin nerede canım? Iyi yapıyorsun çık gez dolaş halin oldukça ınsana ıyı gelıyor aktıviteler yapmakk. Normal ınce kabuklı patatesi fırına attım sadece normalde elmadılım patates yapardım baharatlı ama suancok baharat zararlı olur dıye kumpır gb patates verdım fırına ıyıce kabukları da cıtırnolunca cıkardım. çok şey yiyemiyorum ya iyi geldi bu 2gunde mıdem alt ust oldu sınır bozucuNasıl attın fırına canim tarif verir misin ? Evet evet bu donemde bende en çok meyve tüketiyorum :) birazdan kardeşlerimle yemeğe çıkacaz. Eşim yanımda Yok diye tuhaf hissediyorum ama bir yandan da eşim olmadan da biseyler yapmalıyım diyorum kendi kendime :) sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Kızılcık suyu canım,bendede kronik sistit var,ilaç kullandıktan 1 hafta sonra tekrar baslıyor hep idrar yollarım sorunludur kücüklüğümden beri,kuzenimin eşi ürolog o dedi bana aksma yatmadan kızılcık kaynatıp iç diye cok iyi geliyor resmen rahat ettim benBende hep enfeksiyon var. Dışarda tuvalete girdiğim anda oluyorumbunun bir çaresi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?