İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlaaar size bişy daha sorcam. Benm son 1 aydır sürekli karnım seğiriyor neden olabilir. Karnımın belli bir bölgesi değil ara ara karın bölgesinde farklı yerlerde seğirme oluyor neden olabilir.?
Benim de oluyordu kaynanam rahım çocuk istiyor ondan oluyor demişti hadi hayirlisi

Peki canim tarif icin teşekkürler muhakkak denerim. Canim eşim işte muhtemelen suan yoldadır eve gidiyordur. Su günlerde eşim çok yorgun evde kalmak istiyor. Bende Aslında çok iyi sayılmam halsizlik ve yorgunluk geri geldi ama değişiklik olsun istedim

gebelikle sonuçlanacakmı bilmiyorum.ama kendimce akıntı takibi yaptım.sat 7 mayıs bat 7 11 haziran arası.ilişkiden sonraki gün sol kasıkta hafif agrı ve hareketlilik oldu yarım saat kadar devam etti.ertesi gün iştahsızlık ve hafif baş dönmesi.ve normalde adete 1 hafta kala karında şişkinlik olurdu buay 2 hafta önceden başladı.bakalım bekliyorum

adetten 2hafta once yumurtlama olur. adet duzenlyse 21ınde fln yumurtlama olmıs yumurtlama belırtısıdır basdonmesı sıskınlık tat degısıklıgı gogus hassasiyetı vs daha belırtı cok zor 2hafta oncesı baslamsı yum. donemıne denk gelıyo cnku

Son düzenleme:
bunları son 3 günde yaşadım.hesaplamalara göre yumurta tarihi 28 mayıs.adete 1 hafta kala idrar testi sonuç veririmi yapsam.yoksa gunun geçmesinimi beklesem

bunları son 3 günde yaşadım.hesaplamalara göre yumurta tarihi 28 mayıs.adete 1 hafta kala idrar testi sonuç veririmi yapsam.yoksa gunun geçmesinimi beklesem
yumurtlama 28ıyse dha gebelık olusmamıstr kı.kafam karıstı suan benım adet kacgunde bır

ben erken test ıle 9gun kala ogrendım predıctor early kesın sonuc veren bır test 6gun kala yapmaya baslanıyor normalde. yapabılırsınn 6kala

sağol canmm evet zaman cabuk gecıyor vallahı 3.ayımızdan gun aldık işte an itibariyle Sllh

35 gün gibi 3 gün falan ileri atıyor genelde
ozman 20,21.gun yumurtlama dedıgın gb evet daha yenı 28ınde yumurtlamıssın önceki veya bugunu degerlendırdıysenız bekle bence 7,8 gun test ıcın

Benim mide yanmasi gecmiyor ya ve kendimi boyle denizde vapurda gider gibi hissediyorum sallaniyorum sanki oyle basim donuyor Freshmommy Squid Matsiyah
canım mıde sorunları gecıkme olmadam olmaz dıye bılıyorum ama olan vardır belkı cok dusunme psıkolojk bn de cokyasamostım bıay bunları sabah test yap tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…