Darısı 8-9 aylarına canımmmKızlar bugün tam 2 aylık oldukzbt2121 Sllh @mavimilena_ @Miniko5858 Kurumus-Maskara hatice ayek minikocumm sen nasıl oldun buarada
Uzan güzelce dinlen canım belki bebişin yerleşmeye çalışıyordur :)
Masallah canım allah sağlıkla artırsın ve o miniğinı kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin hepinize dugaciyimKızlar bugün tam 2 aylık oldukzbt2121 Sllh @mavimilena_ @Miniko5858 Kurumus-Maskara hatice ayek minikocumm sen nasıl oldun buarada
Benim de oluyordu kaynanam rahım çocuk istiyor ondan oluyor demişti hadi hayirlisiKızlaaar size bişy daha sorcam. Benm son 1 aydır sürekli karnım seğiriyor neden olabilir. Karnımın belli bir bölgesi değil ara ara karın bölgesinde farklı yerlerde seğirme oluyor neden olabilir.?
Peki canim tarif icin teşekkürler muhakkak denerim. Canim eşim işte muhtemelen suan yoldadır eve gidiyordur. Su günlerde eşim çok yorgun evde kalmak istiyor. Bende Aslında çok iyi sayılmam halsizlik ve yorgunluk geri geldi ama değişiklik olsun istedimeşin nerede canım? Iyi yapıyorsun çık gez dolaş halin oldukça ınsana ıyı gelıyor aktıviteler yapmakk. Normal ınce kabuklı patatesi fırına attım sadece normalde elmadılım patates yapardım baharatlı ama suancok baharat zararlı olur dıye kumpır gb patates verdım fırına ıyıce kabukları da cıtırnolunca cıkardım. çok şey yiyemiyorum ya iyi geldi bu 2gunde mıdem alt ust oldu sınır bozucu250°de 1saate yakın pşirdim
adetten 2hafta once yumurtlama olur. adet duzenlyse 21ınde fln yumurtlama olmıs yumurtlama belırtısıdır basdonmesı sıskınlık tat degısıklıgı gogus hassasiyetı vs daha belırtı cok zor 2hafta oncesı baslamsı yum. donemıne denk gelıyo cnkugebelikle sonuçlanacakmı bilmiyorum.ama kendimce akıntı takibi yaptım.sat 7 mayıs bat 7 11 haziran arası.ilişkiden sonraki gün sol kasıkta hafif agrı ve hareketlilik oldu yarım saat kadar devam etti.ertesi gün iştahsızlık ve hafif baş dönmesi.ve normalde adete 1 hafta kala karında şişkinlik olurdu buay 2 hafta önceden başladı.bakalım bekliyorum
bunları son 3 günde yaşadım.hesaplamalara göre yumurta tarihi 28 mayıs.adete 1 hafta kala idrar testi sonuç veririmi yapsam.yoksa gunun geçmesinimi beklesemadetten 2hafta once yumurtlama olur. adet duzenlyse 21ınde fln yumurtlama olmıs yumurtlama belırtısıdır basdonmesı sıskınlık tat degısıklıgı gogus hassasiyetı vs daha belırtı cok zor 2hafta oncesı baslamsı yum. donemıne denk gelıyo cnku
Zaman ne kadar cabuk geciyor vay be Allah saglıkla hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canımKızlar bugün tam 2 aylık oldukzbt2121 Sllh @mavimilena_ @Miniko5858 Kurumus-Maskara hatice ayek minikocumm sen nasıl oldun buarada
yumurtlama 28ıyse dha gebelık olusmamıstr kı.kafam karıstı suan benım adet kacgunde bırbunları son 3 günde yaşadım.hesaplamalara göre yumurta tarihi 28 mayıs.adete 1 hafta kala idrar testi sonuç veririmi yapsam.yoksa gunun geçmesinimi beklesem
ben erken test ıle 9gun kala ogrendım predıctor early kesın sonuc veren bır test 6gun kala yapmaya baslanıyor normalde. yapabılırsınn 6kalabunları son 3 günde yaşadım.hesaplamalara göre yumurta tarihi 28 mayıs.adete 1 hafta kala idrar testi sonuç veririmi yapsam.yoksa gunun geçmesinimi beklesem
35 gün gibi 3 gün falan ileri atıyor geneldeyumurtlama 28ıyse dha gebelık olusmamıstr kı.kafam karıstı suan benım adet kacgunde bır
amin canım sağolasın ben de sızler ıcın duacıyımMasallah canım allah sağlıkla artırsın ve o miniğinı kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin hepinize dugaciyim
ozman 20,21.gun yumurtlama dedıgın gb evet daha yenı 28ınde yumurtlamıssın önceki veya bugunu degerlendırdıysenız bekle bence 7,8 gun test ıcın35 gün gibi 3 gün falan ileri atıyor genelde
canım mıde sorunları gecıkme olmadam olmaz dıye bılıyorum ama olan vardır belkı cok dusunme psıkolojk bn de cokyasamostım bıay bunları sabah test yap tekrarBenim mide yanmasi gecmiyor ya ve kendimi boyle denizde vapurda gider gibi hissediyorum sallaniyorum sanki oyle basim donuyorFreshmommy Squid Matsiyah
Hayırlı olsun
Ya umarim yine enfeksiyondan olmuyodur gecen ay enfeksiyon cikti yacanım mıde sorunları gecıkme olmadam olmaz dıye bılıyorum ama olan vardır belkı cok dusunme psıkolojk bn de cokyasamostım bıay bunları sabah test yap tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?