İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Gecen ay doktor o yuzden demisti ama bakalim yarin 5 gun kalmis olacak test yapsam yine cikmas buyuk ihtimalle
cıkanlar cok yap canm cnku belırtın kacgündur var varsa cıkmalı dıye dusunuyrm cunku gogus hassasıyetnden bahsettıgın 1haftayı gectı. bunlardan bahsetmesen cıkmayabılır derdm ama mutlaka 1.2 gune cıkar coktan gecmeli idrara varsa su belırtılere gore

7 gun kala yaptim cikmadi yarin 5 gun olacak yapayim bakalim ya nasıl olsa çok var test

Kızlar bu gün eşimin teyzesinin gelini senelerdir uğraşıp çocuğu olmuyordu geçen 15 gündür midesi bulanıyor 2 kere tup bebek denediler olmadı 2 ay sonra tekrar deniyceklerdi neyse 15 gündür midesi bulanıyor bu gün adet olacaktı olmadı az önce test yaptık pozitif çıktı havalara uçtuk bi görseniz nasıl ağladı sabah doktora gidicek yani o direk mide bulantı sı yaşadı herkesin farklı velirtileri allah herkezın gönlüne göre versin ben çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim darısı başınıza

Amin Allah isteyen herkese hayırlısını versin. Sizlerde sağlıcakla kucaklariniza alinirsiniz insallah

Allah bağışlasın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese bu muhteşem duyguyu nasip etsin.

Bir cilginlik yapip yarin kan vermeye mi gitsem esimde negatif ciksa da aklinda kalacak gitme bence diyor
duzenkı yumurtladın ama bekle derım dusuk deger cıkar dha bosa moralını bozma en kotu 2gun kala verırsn daha ıdrarda ckmazsa:) ama gıde de bılırsın tabı ıcınden ne gecyosa onu yap canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…