- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
enfeksıyon mideyı etkıleyebılıyorsa olabılır enfeksıyondan da psıkolojık da olabılır ama inşallaah bebektendır canmYa umarim yine enfeksiyondan olmuyodur gecen ay enfeksiyon cikti ya
Gecen ay doktor o yuzden demisti ama bakalim yarin 5 gun kalmis olacak test yapsam yine cikmas buyuk ihtimalleenfeksıyon mideyı etkıleyebılıyorsa olabılır enfeksıyondan da psıkolojık da olabılır ama inşallaah bebektendır canm
cıkanlar cok yap canm cnku belırtın kacgündur var varsa cıkmalı dıye dusunuyrm cunku gogus hassasıyetnden bahsettıgın 1haftayı gectı. bunlardan bahsetmesen cıkmayabılır derdm ama mutlaka 1.2 gune cıkar coktan gecmeli idrara varsa su belırtılere goreGecen ay doktor o yuzden demisti ama bakalim yarin 5 gun kalmis olacak test yapsam yine cikmas buyuk ihtimalle
Ayy hadi insallah:)Uzan güzelce dinlen canım belki bebişin yerleşmeye çalışıyordur :)
7 gun kala yaptim cikmadi yarin 5 gun olacak yapayim bakalim ya nasıl olsa çok var testcıkanlar cok yap canm cnku belırtın kacgündur var varsa cıkmalı dıye dusunuyrm cunku gogus hassasıyetnden bahsettıgın 1haftayı gectı. bunlardan bahsetmesen cıkmayabılır derdm ama mutlaka 1.2 gune cıkar coktan gecmeli idrara varsa su belırtılere gore
Benim de bel ağrısı ve kasik batması devam ediyo. Göğüsler de hassasiyet var ama çok değil bilmiyorum ya bu ay var gibi hissediyorumBenim mide yanmasi gecmiyor ya ve kendimi boyle denizde vapurda gider gibi hissediyorum sallaniyorum sanki oyle basim donuyorFreshmommy @Mirketcik Matsiyah
Amin Allah isteyen herkese hayırlısını versin. Sizlerde sağlıcakla kucaklariniza alinirsiniz insallahKızlar bu gün eşimin teyzesinin gelini senelerdir uğraşıp çocuğu olmuyordu geçen 15 gündür midesi bulanıyor 2 kere tup bebek denediler olmadı 2 ay sonra tekrar deniyceklerdi neyse 15 gündür midesi bulanıyor bu gün adet olacaktı olmadı az önce test yaptık pozitif çıktı havalara uçtuk bi görseniz nasıl ağladı sabah doktora gidicek yani o direk mide bulantı sı yaşadı herkesin farklı velirtileri allah herkezın gönlüne göre versin ben çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim darısı başınıza
tabı sen yne gecıkmeye kadar yap canm bence 2gunde bır7 gun kala yaptim cikmadi yarin 5 gun olacak yapayim bakalim ya nasıl olsa çok var test
Bir cilginlik yapip yarin kan vermeye mi gitsemtabı sen yne gecıkmeye kadar yap canm bence 2gunde bır
Allah bağışlasın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese bu muhteşem duyguyu nasip etsin.Kızlar bu gün eşimin teyzesinin gelini senelerdir uğraşıp çocuğu olmuyordu geçen 15 gündür midesi bulanıyor 2 kere tup bebek denediler olmadı 2 ay sonra tekrar deniyceklerdi neyse 15 gündür midesi bulanıyor bu gün adet olacaktı olmadı az önce test yaptık pozitif çıktı havalara uçtuk bi görseniz nasıl ağladı sabah doktora gidicek yani o direk mide bulantı sı yaşadı herkesin farklı velirtileri allah herkezın gönlüne göre versin ben çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim darısı başınıza
duzenkı yumurtladın ama bekle derım dusuk deger cıkar dha bosa moralını bozma en kotu 2gun kala verırsn daha ıdrarda ckmazsa:) ama gıde de bılırsın tabı ıcınden ne gecyosa onu yap canımmBir cilginlik yapip yarin kan vermeye mi gitsemesimde negatif ciksa da aklinda kalacak gitme bence diyor
Bu isin de en zor yani beklemek valla yarin normal test yapayim bakalim :)duzenkı yumurtladın ama bekle derım dusuk deger cıkar dha bosa moralını bozma en kotu 2gun kala verırsn daha ıdrarda ckmazsa:) ama gıde de bılırsın tabı ıcınden ne gecyosa onu yap canımm
Bence benim fikrim canım bekle evde pozitif görmeden gitme evet beklemek zor katılıyorum ama cok az kaldı ben bekle derimBu isin de en zor yani beklemek valla yarin normal test yapayim bakalim :)
Beklicem canim 5 gun var zaten yarin evde yapicam testi cok testim var zaten :)Bence benim fikrim canım bekle evde pozitif görmeden gitme evet beklemek zor katılıyorum ama cok az kaldı ben bekle derim
Yarın sabah bir test yap canim ben bu ay hiç beklemiyorum sizin için burdayım:) inşallah hepinizi gebis yapıp arkadan gelicemmGecen ay doktor o yuzden demisti ama bakalim yarin 5 gun kalmis olacak test yapsam yine cikmas buyuk ihtimalle
Yarin uyanir uyanmaz yapacam :)Yarın sabah bir test yap canim ben bu ay hiç beklemiyorum sizin için burdayım:) inşallah hepinizi gebis yapıp arkadan gelicemm
İnşallah canım,okurken bi tekme attı teyzesine onay vermek icin:))canımm sızler gb tekmelerı de duyayım ınsallahzbt2121
Bence sen artık her gün yap :)Yarin uyanir uyanmaz yapacam :)
Amin canım. İlginçmiş bu arada :) Yaa bnm şuan zerre uykum yok. Ama sabahta yataktan çıkamıyorm son 3 4 gundrBenim de oluyordu kaynanam rahım çocuk istiyor ondan oluyor demişti hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?