Bende bes gun kala cikti canim varsa cikar bencede var gibi senin hadi bekliyoruz bakalımBu isin de en zor yani beklemek valla yarin normal test yapayim bakalim :)
Erken gebelik testi mi yaptin yoksa normal kaset test mi canimBende bes gun kala cikti canim varsa cikar bencede var gibi senin hadi bekliyoruz bakalım
Yapacak misin test canımErken gebelik testi mi yaptin yoksa normal kaset test mi canim
Sabah uyaninca yapicam ilk idrarla canimYapacak misin test canım
Hadi hayırlı haberler inşallah :)Sabah uyaninca yapicam ilk idrarla canim
Geçmiş olsun canım ya inşallah bebiştendir :)Benim mide yanmasi gecmiyor ya ve kendimi boyle denizde vapurda gider gibi hissediyorum sallaniyorum sanki oyle basim donuyor @kartanesi8892Squid Matsiyah
Allah razı olsun Canım ben en son 8 mayıs ta regl oldum ama buay bat ın 9 günü yumurtlama akınıtım başladı bana göre erken yum oldu gibi sizce test yapsam çıkar mı normal bat 4/5 haziraan.kızlar dualarım sızlerle ❤Squid Gamzelikiziniz Matsiyah @kahvelimdyg yunus_ciklet Naberr @Nur_Karakis ve unutrugum varsa kbakmasjn hepınıze dua edıyorum
seyirme olmuyor demiştin?Kızlaaar size bişy daha sorcam. Benm son 1 aydır sürekli karnım seğiriyor neden olabilir. Karnımın belli bir bölgesi değil ara ara karın bölgesinde farklı yerlerde seğirme oluyor neden olabilir.?
benimde 6 var ama erken yum olma ihtimaline karşın bende yapmak istiyorum dedi.Test yaptim negatif 5gun var
regl gününden yaklaşııl 3 4 gün önceYa kızlar bu yerleşme kanaması için her sayfada başka birşey yazıyor kiminde 10. Günde yerleşme biter diyor kiminde 10 12 günler arası kiminde 10 15. Günler arası diyor tamam herkeste olmaz ama ortalama duruma bakınca kafam karıştı
dedi fazla olmuş çalışıyor ken bölebenimde 6 var ama erken yum olma ihtimaline karşın bende yapmak istiyorum dedi.
Daha erken canim öyle çok erken çıkanlar istisna genelde batta ya da geçince çıkıyor. Sen 2 gün arayla yal bence testiTest yaptim negatif 5gun var
Bu catlamanin ne zaman olduğu belli degil 1 gün arayla bile ilişkiye girsek tutmayabilir mesela ben bu ay öyle yaptım ama yumurtanın ne zaman çatladığı belli değil:) bu bebek işi tamamen ya tutarsa.. birde 1 gün arayla girince akışına bırakmak olmuyor maalesef. Sen yıllardır bekliyorsun daha da dolmussundur belki ama ben bu aydan sonra kafama göre yasicamson bat 8 mayıs normalde 28. gün döngüm ama bu ay ovs akıntım 9 110 11 günler geldi erken yumurtlama olmuş olabilir mi? yoksa akıntıdan sonra mı çatlama oluur
ya benim oğlum var biliyorsun oda geç oldu 2. yılda sebepsiz hamile kalma işi %20 demişti dr genelde herkes için. tamamen rastlantısal bencede. Ama Künfe Yekün Rabbim ol desin olur. bakalım bende heryolu denedim tamamen şuan tevekkül halindeyim olursa olur. Bazen 17. günde bile yumuş var demişti dr. artık nasip ama test yapmamak için kendimi tutamıyorum.Bu catlamanin ne zaman olduğu belli degil 1 gün arayla bile ilişkiye girsek tutmayabilir mesela ben bu ay öyle yaptım ama yumurtanın ne zaman çatladığı belli değil:) bu bebek işi tamamen ya tutarsa.. birde 1 gün arayla girince akışına bırakmak olmuyor maalesef. Sen yıllardır bekliyorsun daha da dolmussundur belki ama ben bu aydan sonra kafama göre yasicam
Canım erken yapıyosun hayırlısı olsun inşallah iki gün birgün kala yap bence cünkü yaptıkca ufak caplı bi hayal kırıklıgı oluyor insan daTest yaptim negatif 5gun var
Benim annemin 4 sene teyzemin 6 sene diğer teyzemin 19 sene sonra olmuş o yüzden ben çok stres oluyorum. Birde hep minik problemler varmış 19 senede olan haricinde.. Rabbim o kadar aratmasin inşallah. Ama zaten benim şuanda prolaktinim yüksek yani sebepsiz değil herşeyden önce:)ya benim oğlum var biliyorsun oda geç oldu 2. yılda sebepsiz hamile kalma işi %20 demişti dr genelde herkes için. tamamen rastlantısal bencede. Ama Künfe Yekün Rabbim ol desin olur. bakalım bende heryolu denedim tamamen şuan tevekkül halindeyim olursa olur. Bazen 17. günde bile yumuş var demişti dr. artık nasip ama test yapmamak için kendimi tutamıyorum.
Canım senin çıkmadıysa benim hiç çıkmaz o zaman 6 gün var bende mi yapsam diye düşünüyodum amaTest yaptim negatif 5gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?