- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
yumırtlama akıntın hangı gun en koyu uzayan cınsteydı cnku adet bıtınce bende de akıntı baslardı ama 7,8 gun snra olurdu yumurtlama eger dedıgın gb erken oldysa cıkar bence ya :)Allah razı olsun Canım ben en son 8 mayıs ta regl oldum ama buay bat ın 9 günü yumurtlama akınıtım başladı bana göre erken yum oldu gibi sizce test yapsam çıkar mı normal bat 4/5 haziraan.
kız prolaktının yuksekse ıc aslanpencesını 2ay kullan o dusuruyo ıcmıstn glb aen baslamstnBenim annemin 4 sene teyzemin 6 sene diğer teyzemin 19 sene sonra olmuş o yüzden ben çok stres oluyorum. Birde hep minik problemler varmış 19 senede olan haricinde.. Rabbim o kadar aratmasin inşallah. Ama zaten benim şuanda prolaktinim yüksek yani sebepsiz değil herşeyden önce:)
akıntıların 9,10,11de oldysa ve sonra gectyse erken yumurtlamıs olabılırsın gercekten erken yumurtladysan test yapabılırsın bısey kaybetmezsın eger negatıf cıkarsa da beklenen adete yakın yaparsın:) çunku hesaplıyorum en gec 11de yumurtladıysan coktan adet olman lazımdı 25ınde. luteal faz 14tur blıosun:)ya benim oğlum var biliyorsun oda geç oldu 2. yılda sebepsiz hamile kalma işi %20 demişti dr genelde herkes için. tamamen rastlantısal bencede. Ama Künfe Yekün Rabbim ol desin olur. bakalım bende heryolu denedim tamamen şuan tevekkül halindeyim olursa olur. Bazen 17. günde bile yumuş var demişti dr. artık nasip ama test yapmamak için kendimi tutamıyorum.
Canım benim içime kızın olacakmış gibi doğuyor :)) geçen gece bende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm çok tatlıydı anne diyip sarılıyordu bana içimde öyle bir annelik duygusu vardı ki anlatamam :)) uyanınca üzüldüm o bebek yanımda olmadığı içinBen bugün yine rüyamda kızım oldugunu gördüm sapsarı saçları yemyeşil gözler aynı bizdi:) yenıdoğmustu ve emzırcektım uyandım cok üzüldüm.Onu bırakmışım gb hıssettım
Ah ne güzeldir o rüyalar :) rüyası bile o kadar güzel kiBen bugün yine rüyamda kızım oldugunu gördüm sapsarı saçları yemyeşil gözler aynı bizdi:) yenıdoğmustu ve emzırcektım uyandım cok üzüldüm.Onu bırakmışım gb hıssettım
bwnımkı psıkolojık olablr kuzum ya esım kız dedıgınden berı ruyama gırıyor 2.ye ben de erkek dusunuyrm cnku genelde erkek gırıyor geçen ay hamilelik aklımda yokken rüyama erkek bebek girdi mavi tulumu vardı öyle anlamıştım zaten daha çok:) sağlıklı olsun tabi de benim gönlümden geçen erkek. Senin de rüyaların çıkacak inşallahCanım benim içime kızın olacakmış gibi doğuyor :)) geçen gece bende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm çok tatlıydı anne diyip sarılıyordu bana içimde öyle bir annelik duygusu vardı ki anlatamam :)) uyanınca üzüldüm o bebek yanımda olmadığı içinAllah’ım bü rüyanın gerçekleşmesini de nasip etsin...
Yapma canim hic birsey cikmadiCanım senin çıkmadıysa benim hiç çıkmaz o zaman 6 gün var bende mi yapsam diye düşünüyodum ama
Soğan kürü tek yapmayla sonuc vermez, en az 2-3 ay lazım.. vakit kaybetme doktorun cektirelim diyosa ona uy bence..soğan kürünü de her zaman yapabilirsin, sadece kanal için degil hormonlara da cok faydası var. Filmden sonra da yapabilirsin yenilenmek amaçlı..
Ben sana diyorum hayırlı sağlıklı olsun ama kızın olacak gibiBen bugün yine rüyamda kızım oldugunu gördüm sapsarı saçları yemyeşil gözler aynı bizdi:) yenıdoğmustu ve emzırcektım uyandım cok üzüldüm.Onu bırakmışım gb hıssettım
Tüplerin tıkalıysa doktorun neden bekliyor rahim filmi için ayrıca rahim filmi çok basit bir işlem 3 ay kadar beklemesi bana biraz mantıksız gelsi başka doktora mı gitsenazönce doktordan geldim canım. klomen başladı 3 ay kullanıp bakalım eğer bu süreçte hamile kalamazsan rahim filmi çekeriz dedi :) soğan kürünü söyledim bir doktordan duymanın çok zor olduğu birşey söyledi :)) yumurtlamaya etkisine açıkçası ben de inanmaya başladım dedi ama benim sorunum tüplerimin tıkalı olması o yüzden ona fayda etmez dedi..
Asilama da esinden sprem örneği aliniyor sonra doktor ozel bir siringayla rahim icine enjekte ediyor vajinadan girerek cok agrili bir yontem değil 15 dakika falan duruyorsun sonra evine gidebiliyorsunKışlar doktorda bize aşılama tedavisine karar verdi bu konu hakkında bilgisi olan varmı internette araştırdıö ama bizzat nasıl ilaç kullaıcakmıyım ne zman olacak falan filan tam bilgilenmek istiyorum
aa süpermiş bu ozaman tutması daha yuksek ihtımal degıl mi hadi inşallahAsilama da esinden sprem örneği aliniyor sonra doktor ozel bir siringayla rahim icine enjekte ediyor vajinadan girerek cok agrili bir yontem değil 15 dakika falan duruyorsun sonra evine gidebiliyorsun
Aynen spermlerin yolu kısaltılmış oluyo direk tuplere gidiyorlaraa süpermiş bu ozaman tutması daha yuksek ihtımal degıl mi hadi inşallahRemes bu arada benm hisler de erkek dıyor kuzum ama ruyalar kız çıkıyorr. cokkotu oldum be uyanınca o duyguyu yasadımm resmenn kız duygusunu ogrendım garıp ama
biliyorum canım test yaptım oruçluyum vucutta sıvı yok olanla yaptım şuan için negatif görünüyor ozaman bende yaklaşık 4 yum atıyorum arka arkaya bakalım bide reglye yakın yaparımakıntıların 9,10,11de oldysa ve sonra gectyse erken yumurtlamıs olabılırsın gercekten erken yumurtladysan test yapabılırsın bısey kaybetmezsın eger negatıf cıkarsa da beklenen adete yakın yaparsın:) çunku hesaplıyorum en gec 11de yumurtladıysan coktan adet olman lazımdı 25ınde. luteal faz 14tur blıosun:)
öyle düşünme gebelerin çoğu bu tür rüyalar görür tamamen psikolojik annelik kaybetme duygusu bilinç altı İnşallah kucağına alıp emzirceğin günlerde olacak inş.Ben bugün yine rüyamda kızım oldugunu gördüm sapsarı saçları yemyeşil gözler aynı bizdi:) yenıdoğmustu ve emzırcektım uyandım cok üzüldüm.Onu bırakmışım gb hıssettım
benim eltim 8 sene sonra gebe kaldı görümcem 35 yaşında henüz yok 4 sene oldu artık yıllar için doğurganlık seviyesi de düşüyor tabi.Ama İyi düşünmek lazım tabi.Benim annemin 4 sene teyzemin 6 sene diğer teyzemin 19 sene sonra olmuş o yüzden ben çok stres oluyorum. Birde hep minik problemler varmış 19 senede olan haricinde.. Rabbim o kadar aratmasin inşallah. Ama zaten benim şuanda prolaktinim yüksek yani sebepsiz değil herşeyden önce:)
benimde 5 gün var yaptım negatif ama geçen biri yazmıştı regl gününe kadar hepsi negatif regl günü pozitifi gördüm diye bwnimde gögüsler bukadar hassas olmazdı dıkununca acıyor.Kizlar ya her negatif ciktiginda umudumu kaybediyorum bu ay da hamile degilim galibaFreshmommy Squid Matsiyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?