İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Allah razı olsun Canım ben en son 8 mayıs ta regl oldum ama buay bat ın 9 günü yumurtlama akınıtım başladı bana göre erken yum oldu gibi sizce test yapsam çıkar mı normal bat 4/5 haziraan.
yumırtlama akıntın hangı gun en koyu uzayan cınsteydı cnku adet bıtınce bende de akıntı baslardı ama 7,8 gun snra olurdu yumurtlama eger dedıgın gb erken oldysa cıkar bence ya :)

kız prolaktının yuksekse ıc aslanpencesını 2ay kullan o dusuruyo ıcmıstn glb aen baslamstn

akıntıların 9,10,11de oldysa ve sonra gectyse erken yumurtlamıs olabılırsın gercekten erken yumurtladysan test yapabılırsın bısey kaybetmezsın eger negatıf cıkarsa da beklenen adete yakın yaparsın:) çunku hesaplıyorum en gec 11de yumurtladıysan coktan adet olman lazımdı 25ınde. luteal faz 14tur blıosun:)

Ben bugün yine rüyamda kızım oldugunu gördüm sapsarı saçları yemyeşil gözler aynı bizdi:) yenıdoğmustu ve emzırcektım uyandım cok üzüldüm. Onu bırakmışım gb hıssettım

Ben bugün yine rüyamda kızım oldugunu gördüm sapsarı saçları yemyeşil gözler aynı bizdi:) yenıdoğmustu ve emzırcektım uyandım cok üzüldüm. Onu bırakmışım gb hıssettım
Canım benim içime kızın olacakmış gibi doğuyor :)) geçen gece bende rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm çok tatlıydı anne diyip sarılıyordu bana içimde öyle bir annelik duygusu vardı ki anlatamam :)) uyanınca üzüldüm o bebek yanımda olmadığı için Allah’ım bü rüyanın gerçekleşmesini de nasip etsin...

bwnımkı psıkolojık olablr kuzum ya esım kız dedıgınden berı ruyama gırıyor 2.ye ben de erkek dusunuyrm cnku genelde erkek gırıyor geçen ay hamilelik aklımda yokken rüyama erkek bebek girdi mavi tulumu vardı öyle anlamıştım zaten daha çok:) sağlıklı olsun tabi de benim gönlümden geçen erkek. Senin de rüyaların çıkacak inşallah

azönce doktordan geldim canım. klomen başladı 3 ay kullanıp bakalım eğer bu süreçte hamile kalamazsan rahim filmi çekeriz dedi :) soğan kürünü söyledim bir doktordan duymanın çok zor olduğu birşey söyledi :)) yumurtlamaya etkisine açıkçası ben de inanmaya başladım dedi ama benim sorunum tüplerimin tıkalı olması o yüzden ona fayda etmez dedi..

Kışlar doktorda bize aşılama tedavisine karar verdi bu konu hakkında bilgisi olan varmı internette araştırdıö ama bizzat nasıl ilaç kullaıcakmıyım ne zman olacak falan filan tam bilgilenmek istiyorum

Tüplerin tıkalıysa doktorun neden bekliyor rahim filmi için ayrıca rahim filmi çok basit bir işlem 3 ay kadar beklemesi bana biraz mantıksız gelsi başka doktora mı gitsen

Kışlar doktorda bize aşılama tedavisine karar verdi bu konu hakkında bilgisi olan varmı internette araştırdıö ama bizzat nasıl ilaç kullaıcakmıyım ne zman olacak falan filan tam bilgilenmek istiyorum
Asilama da esinden sprem örneği aliniyor sonra doktor ozel bir siringayla rahim icine enjekte ediyor vajinadan girerek cok agrili bir yontem değil 15 dakika falan duruyorsun sonra evine gidebiliyorsun

Asilama da esinden sprem örneği aliniyor sonra doktor ozel bir siringayla rahim icine enjekte ediyor vajinadan girerek cok agrili bir yontem değil 15 dakika falan duruyorsun sonra evine gidebiliyorsun
aa süpermiş bu ozaman tutması daha yuksek ihtımal degıl mi hadi inşallah Remes bu arada benm hisler de erkek dıyor kuzum ama ruyalar kız çıkıyorr. cokkotu oldum be uyanınca o duyguyu yasadımm resmenn kız duygusunu ogrendım garıp ama

Aynen spermlerin yolu kısaltılmış oluyo direk tuplere gidiyorlar

biliyorum canım test yaptım oruçluyum vucutta sıvı yok olanla yaptım şuan için negatif görünüyor ozaman bende yaklaşık 4 yum atıyorum arka arkaya bakalım bide reglye yakın yaparım

öyle düşünme gebelerin çoğu bu tür rüyalar görür tamamen psikolojik annelik kaybetme duygusu bilinç altı İnşallah kucağına alıp emzirceğin günlerde olacak inş.

benim eltim 8 sene sonra gebe kaldı görümcem 35 yaşında henüz yok 4 sene oldu artık yıllar için doğurganlık seviyesi de düşüyor tabi.Ama İyi düşünmek lazım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…