İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

benimde 5 gün var yaptım negatif ama geçen biri yazmıştı regl gününe kadar hepsi negatif regl günü pozitifi gördüm diye bwnimde gögüsler bukadar hassas olmazdı dıkununca acıyor.
Zaten normal kaset testler cok hassas olmadığı icin cikmayacagini biliyordum ama insanin morali bozuluyor tabi benimde goguslerim ayni birde uc kisimlarindaki damarlar kabardi disaridan belli oluyor

öyle düşünme gebelerin çoğu bu tür rüyalar görür tamamen psikolojik annelik kaybetme duygusu bilinç altı İnşallah kucağına alıp emzirceğin günlerde olacak inş.
ay evet canım nasıl zor geldı gercek gbydı vallahı

biliyorum canım test yaptım oruçluyum vucutta sıvı yok olanla yaptım şuan için negatif görünüyor ozaman bende yaklaşık 4 yum atıyorum arka arkaya bakalım bide reglye yakın yaparım
aynen canım negatıfse erken yumurtlamadın bence yoksa adet olurdun yum.dan 14.gun normal zamanda yumurtladn demekkı adet tarıhıne 2,3kala bakmaya basla derım ınsallah hadı vardır gb hıssedyrm:)

Asilama da esinden sprem örneği aliniyor sonra doktor ozel bir siringayla rahim icine enjekte ediyor vajinadan girerek cok agrili bir yontem değil 15 dakika falan duruyorsun sonra evine gidebiliyorsun
İlaç falan öncesinde kullanılıyor mu acaba bakalım cuma günü çağırdı progestoran bakacak . Çok teşekkür ederim canım

İkiside yok zaten canım erkek kız farketmez ama rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin. Allahta biliyor ya ben de hep kız istiyorum yani daha sevimliler sana yol arkadaşı bilmiyorum ama benim oluraa biliyorum ki ilki erkek olacak

hayır canım cıkarsa sevınceksın cıkmazsa üzülmeyeceksin. daha gecmeme ıhtımalı de var ıdrara dıyorduk. Ben sadece gogsun cokcokerken belırtı verdı dıye cıkablr dyordum
Bende dusununce daha kaset testte cikmaz diyorum ama sonra ne bileyim hayali cizgi bile yok

aa hıslerın mı erkek.dıyor:) ınsallah tezzamanda bu sefer saglıkla olsun

Umarim canim bu ay yani nerdeyse hic bos gecmedik olmasi lazim
canım tabıki inşallah olur ama olması lazım dıye duşünme yıllarca bekleyenlerı blıosun sorun yokken. sen daha ıyı bılıyorsun onemlı olan saglıklı spermın gırebılmesı. Dua et elınden geldıgınce. bılıyosun kader nasıp ay anlatabıldım ınsallah

Kızlar biri acil cvp verebilir mi ?? Ovu testi yaptm da kaç dk beklemem gerek sonuc için ?
Şimdi yaptım bu şekilde. Sizce durum nedir ? İlk defa yapıyorm acemiyim .

Son düzenleme:

Kendini serbest bırak rahat ol allahım tez zamanda kısmet eder inşallah

Canım sırf bu yüzden yapmayacağım adet gününe kadar. Beklemek zor ama en azından hep bi umut oluyo içinde
Kizlar umarim hamileyimdir bende bayrama hamile olarak girerim bayram sekerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…