Ay umarim oyledir canimNaberr bence sen hamilesin bu ay evrene öyle enerji verelim
5 dakikada çıkıyor canım daha vakit var yarın yada öbür gün tam koyu olur büyük ihtimalKızlar biri acil cvp verebilir mi ?? Ovu testi yaptm da kaç dk beklemem gerek sonuc için ?
Şimdi yaptım bu şekilde. Sizce durum nedir ? İlk defa yapıyorm acemiyim . Eki Görüntüle 2151555
Dur canım ya daha çok erken bozma moraliniKizlar ya her negatif ciktiginda umudumu kaybediyorum bu ay da hamile degilim galibaFreshmommy Squid Matsiyah
Inşallah canım yaKizlar umarim hamileyimdir bende bayrama hamile olarak girerim bayram sekerimiz olur
Iyi dusunmeye calisicam canim iyi olsunDur canım ya daha çok erken bozma moralini
Canim ben hic yapmadim bu testlerden bilmiyorum ama doktora gitsen suanda yumurtlayip yumurtlamadigini soyler ultrasondaNaberr Kurumus-Maskara Freshmommy Kızlar ovu testime bakar mısınz sizce durum nedir ?? Adet döngümü 30 gunden hesaplarsak 1 ay 1 hafta gecikmem var. Sizce yeni yumurtlamıs olabilir miyim ? Baska testlere baktmda yumurtlama olmadan bu kadar koyu olmuyo galiba . Eki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151559
yumurtlama oldugunu gostermez yumurtlama yakın gb duruyor veya olmus sılıklesmeye baslamısEki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151560 Eki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151560Naberr Kurumus-Maskara Freshmommy Kızlar ovu testime bakar mısınz sizce durum nedir ?? Adet döngümü 30 gunden hesaplarsak 1 ay 1 hafta gecikmem var. Sizce yeni yumurtlamıs olabilir miyim ? Baska testlere baktmda yumurtlama olmadan bu kadar koyu olmuyo galiba . Eki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151559
Cannim ben hic Anlamıyorum bu testlerden hic yapmadımEki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151560 Eki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151560Naberr Kurumus-Maskara Freshmommy Kızlar ovu testime bakar mısınz sizce durum nedir ?? Adet döngümü 30 gunden hesaplarsak 1 ay 1 hafta gecikmem var. Sizce yeni yumurtlamıs olabilir miyim ? Baska testlere baktmda yumurtlama olmadan bu kadar koyu olmuyo galiba . Eki Görüntüle 2151559 Eki Görüntüle 2151559
Ictim canim ama ramazandan dolayı çok verimli olamadı bakalım bu ay kontrole gidicemkız prolaktının yuksekse ıc aslanpencesını 2ay kullan o dusuruyo ıcmıstn glb aen baslamstn
Ayy inşallah gecmemiştir. Dün ilişki oldu. Bugun kasık agrılarım arttı. Oyle ki hastanedeydim oturamıyordm bacaklarımı kapatamıyordm otururken.yumurtlama oldugunu gostermez yumurtlama yakın gb duruyor veya olmus sılıklesmeye baslamıs
Çizgi var gibi. Ama bekleyince ikinci çizgi çıkıyor. Bir sürü test yaptm hepsinde yalancı pozitif çıktı. İlk 5 dk önemliMerhaba kızlar testi yaptıktan bir buçuk iki saat sonraki fotoğraf ve efekt yaptım sizce pozitif olabilir miEki Görüntüle 2151585
2 gun snra yıne tekrarla.Teşekkürler biliyorum buharlaşma çizgisi olabiliyor ama bazılarında da olmuyor ne bileyim
Merhaba kızlar testi yaptıktan bir buçuk iki saat sonraki fotoğraf ve efekt yaptım sizce pozitif olabilir miEki Görüntüle 2151585
Belli belirsiz bi çizgi var canım :) ne kadar var bata?Merhaba kızlar testi yaptıktan bir buçuk iki saat sonraki fotoğraf ve efekt yaptım sizce pozitif olabilir miEki Görüntüle 2151585
Batım 4 gün geçti, yarın 5 oluyor. Dün yaptığım testte hiçbir şey yoktu. Bugünkini yapınca hemen gözüme gölge gibi bir şey gözüktü ama kesin emin değilim baktıkça kayboluyordu. 2 saat sonra falan da böyle olduBelli belirsiz bi çizgi var canım :) ne kadar var bata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?