- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
ayy yerımmm yaaa ben onuuu teyzesııı. Sımdı gordum mesajını kbakma kuzum vallahı kaynamıs sabahİnşallah canım,okurken bi tekme attı teyzesine onay vermek icin:))
Batım 4 gün geçti, yarın 5 oluyor. Dün yaptığım testte hiçbir şey yoktu. Bugünkini yapınca hemen gözüme gölge gibi bir şey gözüktü ama kesin emin değilim baktıkça kayboluyordu. 2 saat sonra falan da böyle oldu
Tekrar yapmaya devam et canım ama yine de bi doktora görün.Batım 4 gün geçti, yarın 5 oluyor. Dün yaptığım testte hiçbir şey yoktu. Bugünkini yapınca hemen gözüme gölge gibi bir şey gözüktü ama kesin emin değilim baktıkça kayboluyordu. 2 saat sonra falan da böyle oldu
aaa canımm tam yerınde cızgı ama ınsallah hafı bakalım kacgunnvardıMerhaba kızlar testi yaptıktan bir buçuk iki saat sonraki fotoğraf ve efekt yaptım sizce pozitif olabilir miEki Görüntüle 2151585
keskee boyle sabah ilk idrar olsun diye sabahı bekle bat gününü bekle sistik vallaYa keske sey icat etseler boyle seker olcum aleti gibi parmagimizdan kan damlatip hamilelik ogrenebilsek
Patentini alayim bari bununkeskee boyle sabah ilk idrar olsun diye sabahı bekle bat gününü bekle sistik valla
4 gün geçti bataaa canımm tam yerınde cızgı ama ınsallah hafı bakalım kacgunnvardı
canım erken test ıle bakarsan mutlaka cıkar duzenlı miydı adet4 gün geçti bat
Evet canım düzenli 25 günde bir oluyordum korunmayı bırakalı 2 gün falan geciktiği oldu ama 4 gün geçmemişti. Normal testlerden 25 tane aldım erkeninden alamam şu andacanım erken test ıle bakarsan mutlaka cıkar duzenlı miydı adet
Canım klomen kullanıyosan sakın ihmal etme yumurtlama günlerini, bir sürü hormon alacak vücut, boşa gitmesin..azönce doktordan geldim canım. klomen başladı 3 ay kullanıp bakalım eğer bu süreçte hamile kalamazsan rahim filmi çekeriz dedi :) soğan kürünü söyledim bir doktordan duymanın çok zor olduğu birşey söyledi :)) yumurtlamaya etkisine açıkçası ben de inanmaya başladım dedi ama benim sorunum tüplerimin tıkalı olması o yüzden ona fayda etmez dedi..
Bende gördüm çizgiyi canim benimde öyle olmustu hatta 4 saat sonra çıkmıştı şüpheli iliskiden 7 gün sonraMerhaba kızlar testi yaptıktan bir buçuk iki saat sonraki fotoğraf ve efekt yaptım sizce pozitif olabilir miEki Görüntüle 2151585
Benim gibi olan var mıdır batı geçip 5-6 gün sonra çıkanBende gördüm çizgiyi canim benimde öyle olmustu hatta 4 saat sonra çıkmıştı şüpheli iliskiden 7 gün sonra
Geç döllenme olabilir. Elinde test varsa yarın ilk idrarınla tekrar yapGeçtiğimiz cuma ve ctesi yani adet günüme denk geliyor, alt karnımda iğne batması şeklinde anlık sızılar oldu. Bu yerleşme belirtisi mi acaba
Benim belirtiler hafifledi sanki hamile degilim galiba belirti aradikca kafayi yicemKızlar benim bel ağrısı aynen devam ve kasigim da adet olacakmışım gibi ağrı var ya adet geliyo yada bu kez cidden hamileyimNaberr Squid Gamzelikiziniz Kurumus-Maskara
kuzum ogrencılerle ıftardayız Alahtan ıstahım cokguzel msjını sımdı gordumm evet oyle canm pıstı mıu ay canm ıstedı yıne:)Freshmommy benimde canim cekti firina patates attim :) direk yikadim kabuklu olarak orta bolumde 250 dereceye attim oyle yapiyosun demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?