Pisti yedim bilekuzum ogrencılerle ıftardayız Alahtan ıstahım cokguzel msjını sımdı gordumm evet oyle canm pıstı mıu ay canm ıstedı yıne:)
Ay hadi inşallah. Biliyorum herkes soruyor bunu hergun ama bata kaç gün var ?Kızlar benim bel ağrısı aynen devam ve kasigim da adet olacakmışım gibi ağrı var ya adet geliyo yada bu kez cidden hamileyimNaberr Squid Gamzelikiziniz Kurumus-Maskara
Hiç belli olmuyo ki ya bi geçseydi günler:)Benim belirtiler hafifledi sanki hamile degilim galiba belirti aradikca kafayi yicem
Bugünü saymazsak 5 canım:)Ay hadi inşallah. Biliyorum herkes soruyor bunu hergun ama bata kaç gün var ?
Ay bende tık yok ya galiba totem tutmayacak oysaki çok sevmiştim:))))Kızlar benim bel ağrısı aynen devam ve kasigim da adet olacakmışım gibi ağrı var ya adet geliyo yada bu kez cidden hamileyimNaberr Squid Gamzelikiziniz Kurumus-Maskara
Benim 3-4 gün var ama bi belirti yok :))Ay hadi inşallah. Biliyorum herkes soruyor bunu hergun ama bata kaç gün var ?
Boşver kız sevdiysen kalsın öyle nolacak :)Ay bende tık yok ya galiba totem tutmayacak oysaki çok sevmiştim:))))
Bu gidişle tutana kadar her ay yaparım:)))Boşver kız sevdiysen kalsın öyle nolacak :)
İnsallah bir bebis vardır içindeBugünü saymazsak 5 canım:)
Ah canim bak ben hamile kalmadan 1-2 ay önce resmen kesin hamileyim diyordum eşimin yaptığı kazalar yüzünden (yatak kazaları anladın) hatta göğüslerim hassastı damarlıydi kasiklarimda agri kesin hamile kaldım diyordum ama hic bisey değildi hamile kaldığım ayda hic belirtim yoktu arada sıcak basmak disinda.belirtiler hormon yükseldiği zaman oluyor. Eger suan hamileysen hormonun 20-50 dir o kadarcık hormonla belirtinin olmaması gayet doğal. Ki bazı Kadınlar hic yaşamaz. Benim mide bulantım olmadı mesela ama bazı yemekleri artık yemek istemiyorum bide yorgunluk var bide uykuluyum ama bunlar hamile olduğumu öğrendiğimden 1 hafta sonra olmaya başladıBenim 3-4 gün var ama bi belirti yok :))
Ikisinin belirt ileri çok benzer oluyormuş canim inşallah seninkiler bebektendir:) bu ay bissürü hamid çıksın burdanKızlar benim bel ağrısı aynen devam ve kasigim da adet olacakmışım gibi ağrı var ya adet geliyo yada bu kez cidden hamileyimNaberr Squid Gamzelikiziniz Kurumus-Maskara
Ayy canım ne güzel yazmışsın uzun uzun valla moral oldun bana teşekkür ederim :) bende önceki aylarda birkaç defa dedim kesin hamileyim diye kendi kendime belirtiler üretmiştim çünkü. Artık bu ay aramamaya çalışıyorum varsa vardır olmazsa deneneye devam mantığına girmeye başladım :)Ah canim bak ben hamile kalmadan 1-2 ay önce resmen kesin hamileyim diyordum eşimin yaptığı kazalar yüzünden (yatak kazaları anladın) hatta göğüslerim hassastı damarlıydi kasiklarimda agri kesin hamile kaldım diyordum ama hic bisey değildi hamile kaldığım ayda hic belirtim yoktu arada sıcak basmak disinda.belirtiler hormon yükseldiği zaman oluyor. Eger suan hamileysen hormonun 20-50 dir o kadarcık hormonla belirtinin olmaması gayet doğal. Ki bazı Kadınlar hic yaşamaz. Benim mide bulantım olmadı mesela ama bazı yemekleri artık yemek istemiyorum bide yorgunluk var bide uykuluyum ama bunlar hamile olduğumu öğrendiğimden 1 hafta sonra olmaya başladı
Evet ya birimiz olsun verelim güzel haberi birbirimize moral olalım :) ama gönlüm hepimizin olmasından yanaIkisinin belirt ileri çok benzer oluyormuş canim inşallah seninkiler bebektendir:) bu ay bissürü hamid çıksın burdan
Rica ederim canim ne demek. Olacak Allah'ın izniyle. Bence bana göre imkan varsa tatile çıkılmalı ve orda denenmeli bu hamilelik isi icin çünkü orda gerçekten sakin oluyorsun,bunları diyorum ama hayatımda tatil yapmadım ve bebeğimiz bize tamamen sürpriz oldu benim kafamdaki plan 2 ay sonra falan denemeye başlamaktı ama böyle kısmet oldu :) iyi ki de olduAyy canım ne güzel yazmışsın uzun uzun valla moral oldun bana teşekkür ederim :) bende önceki aylarda birkaç defa dedim kesin hamileyim diye kendi kendime belirtiler üretmiştim çünkü. Artık bu ay aramamaya çalışıyorum varsa vardır olmazsa deneneye devam mantığına girmeye başladım :)
Valla normalde hep gideriz ama bu yaz biraz zor görünüyor ev taşıma işlerimiz var o yüzden biraz sarkacak tatil planlarıRica ederim canim ne demek. Olacak Allah'ın izniyle. Bence bana göre imkan varsa tatile çıkılmalı ve orda denenmeli bu hamilelik isi icin çünkü orda gerçekten sakin oluyorsun,bunları diyorum ama hayatımda tatil yapmadım ve bebeğimiz bize tamamen sürpriz oldu benim kafamdaki plan 2 ay sonra falan denemeye başlamaktı ama böyle kısmet oldu :) iyi ki de oldu
Tatil yoksa kısa süreline yapacak bisey bul hergun hatta mümkünse yorucu olsun ki gece hemen uyuyabilesin düşünmeden :)Valla normalde hep gideriz ama bu yaz biraz zor görünüyor ev taşıma işlerimiz var o yüzden biraz sarkacak tatil planlarıbende bu yüzden kafamdan atmaya çalışıyorum bu sürekli bebek düşüncesini :)
Çalıştığım için gün içinde aklıma gelmiyor akşamları da oyalamaya çalışıyorum kendimi çünkü doktorum da stresin bu işlerin en büyük düşmanı olduğunu söylemişti. Stres yapma yaparsan olacağı varsa da olmaz dedi :))Tatil yoksa kısa süreline yapacak bisey bul hergun hatta mümkünse yorucu olsun ki gece hemen uyuyabilesin düşünmeden :)
Inşallah canım ama galiba adet olcam bugün çok yoğun bi ağrı var kasiklarim da bildiğin adet sancisiİnsallah bir bebis vardır içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?