İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kızlar pıknık alanına geldık ıftara ögrencılerle voleybol oynadık saha vardı ben bı ıkı zıpladm ama durdum sonra bısey olmaz dmı

Çok doğru demiş ben abimden ve eşinden biliyorum.onlarin disinda abimin patronu isi çok stresli diye çok denemelerine rağmen olmuyordu doktor kesinlikle tatil tavsiye etti

kızlar pıknık alanına geldık ıftara ögrencılerle voleybol oynadık saha vardı ben bı ıkı zıpladm ama durdum sonra bısey olmaz dmı
Yapma öyle şeyler bi olurken bi doğarken dikkat edicen derler bide zıplamışsın hey allahım bişey olmaz yine de çok dikkat etmelisin canım ne olur ne olmaz yani :)

Yapma öyle şeyler bi olurken bi doğarken dikkat edicen derler bide zıplamışsın hey allahım bişey olmaz yine de çok dikkat etmelisin canım ne olur ne olmaz yani :)
ay nebıleyım kız sadece pasörluk yaparm dedm ama farketmeden refleks zıpladm sonra cıktm hakemlk yaptm:)

ay nebıleyım kız sadece pasörluk yaparm dedm ama farketmeden refleks zıpladm sonra cıktm hakemlk yaptm:)
Allahın izniyle bişey olmaz canım unutkanlıgına denk gelmiş ama bidaha olmasın :)) bebiş doğasıyla kadar böyle hoplamalı zıplamalı şeylere ara verelim lütfen yigenimize iyi bak :))

Kızlar ya size gönderdiğim testten sonra bir tane daha yapmıştım üstünden baya zaman geçti ama şimdi pembe çizgi var bariz

Yeni yerleşmiş olabilir bebiş varsa. 4 gün kadar önce kasığımın biraz üstünde iğne batmaları oldu anlık. O yerleşme olabilir mi sence canım?
evet yerlestıgı sıralarda oluyor bana da oldu flasla ceker msn kuzum testı

Yaa kapatma kiz nasil haberlesecez
basta da ıstememıstı zor ıkna etmıstım sımdı kararlı özelımızı dha fazla ıstemyorum dıyor burda ck zaman gecırıyorum dıye bıraz da kıskanıyor dalıp bazen onu duymuyrm fln. nazar da var ve kotu seyler okuyorum moralım bozluyr dye ıstemıyr

Bende cok vakit geciriyorum dogru ama kapatirsan bile bir sekilde haberleselim canim

Allahın izniyle bişey olmaz canım unutkanlıgına denk gelmiş ama bidaha olmasın :)) bebiş doğasıyla kadar böyle hoplamalı zıplamalı şeylere ara verelim lütfen yigenimize iyi bak :))
ya kosmak bıle onerılıyor canım ama korktum yanı Allah korusun bısey olmadı ınsallah da olmaz sagolcanmm❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…