Ay inşallah canım herkes güzel haber versin bu ay :)Ikisinin belirt ileri çok benzer oluyormuş canim inşallah seninkiler bebektendir:) bu ay bissürü hamid çıksın burdan
Çok doğru demiş ben abimden ve eşinden biliyorum.onlarin disinda abimin patronu isi çok stresli diye çok denemelerine rağmen olmuyordu doktor kesinlikle tatil tavsiye ettiÇalıştığım için gün içinde aklıma gelmiyor akşamları da oyalamaya çalışıyorum kendimi çünkü doktorum da stresin bu işlerin en büyük düşmanı olduğunu söylemişti. Stres yapma yaparsan olacağı varsa da olmaz dedi :))
Yapma öyle şeyler bi olurken bi doğarken dikkat edicen derler bide zıplamışsın hey allahım bişey olmaz yine de çok dikkat etmelisin canım ne olur ne olmaz yani :)kızlar pıknık alanına geldık ıftara ögrencılerle voleybol oynadık saha vardı ben bı ıkı zıpladm ama durdum sonra bısey olmaz dmı
Valla benimde hep kasik agrim oluyordu hamile kaldıktan sonra hamile olduğumu bilmeme rağmen yine ah adet olucam galiba diyordumInşallah canım ama galiba adet olcam bugün çok yoğun bi ağrı var kasiklarim da bildiğin adet sancisi
ay nebıleyım kız sadece pasörluk yaparm dedm ama farketmeden refleks zıpladm sonra cıktm hakemlk yaptm:)Yapma öyle şeyler bi olurken bi doğarken dikkat edicen derler bide zıplamışsın hey allahım bişey olmaz yine de çok dikkat etmelisin canım ne olur ne olmaz yani :)
Allahın izniyle bişey olmaz canım unutkanlıgına denk gelmiş ama bidaha olmasın :)) bebiş doğasıyla kadar böyle hoplamalı zıplamalı şeylere ara verelim lütfen yigenimize iyi bak :))ay nebıleyım kız sadece pasörluk yaparm dedm ama farketmeden refleks zıpladm sonra cıktm hakemlk yaptm:)
canımm ben de ıyıko sızlerı tanımısım ama canm bıraz skkın. eşim artık uyelıgımı kapatmamı ıstıyorYa canim hep moralimi duzeltiyosun iyi ki tanismisiz seninle ya
aaaa bıldıgın vatrr neden gec ckıoKızlar ya size gönderdiğim testten sonra bir tane daha yapmıştım üstünden baya zaman geçti ama şimdi pembe çizgi var barizEki Görüntüle 2151753
Yaa kapatma kiz nasil haberlesecezcanımm ben de ıyıko sızlerı tanımısım ama canm bıraz skkın. eşim artık uyelıgımı kapatmamı ıstıyor
Yeni yerleşmiş olabilir bebiş varsa. 4 gün kadar önce kasığımın biraz üstünde iğne batmaları oldu anlık. O yerleşme olabilir mi sence canım?aaaa bıldıgın vatrr neden gec ckıo
evet yerlestıgı sıralarda oluyor bana da oldu flasla ceker msn kuzum testıYeni yerleşmiş olabilir bebiş varsa. 4 gün kadar önce kasığımın biraz üstünde iğne batmaları oldu anlık. O yerleşme olabilir mi sence canım?
basta da ıstememıstı zor ıkna etmıstım sımdı kararlı özelımızı dha fazla ıstemyorum dıyor burda ck zaman gecırıyorum dıye bıraz da kıskanıyor dalıp bazen onu duymuyrm fln. nazar da var ve kotu seyler okuyorum moralım bozluyr dye ıstemıyrYaa kapatma kiz nasil haberlesecez
Bende cok vakit geciriyorum dogru ama kapatirsan bile bir sekilde haberleselim canimbasta da ıstememıstı zor ıkna etmıstım sımdı kararlı özelımızı dha fazla ıstemyorum dıyor burda ck zaman gecırıyorum dıye bıraz da kıskanıyor dalıp bazen onu duymuyrm fln. nazar da var ve kotu seyler okuyorum moralım bozluyr dye ıstemıyr
haberlesırx kuzum tabı ama zaten kalp atısını duyana kadar kapatmam kapatrsam daBende cok vakit geciriyorum dogru ama kapatirsan bile bir sekilde haberleselim canim
Tamam canim benim durum da o zamana kadar belli olur heraldehaberlesırx kuzum tabı ama zaten kalp atısını duyana kadar kapatmam kapatrsam da
Telim şarjda yüzde 3 flaşla çekemiyorum malesef canımevet yerlestıgı sıralarda oluyor bana da oldu flasla ceker msn kuzum testı
ya kosmak bıle onerılıyor canım ama korktum yanı Allah korusun bısey olmadı ınsallah da olmaz sagolcanmm❤Allahın izniyle bişey olmaz canım unutkanlıgına denk gelmiş ama bidaha olmasın :)) bebiş doğasıyla kadar böyle hoplamalı zıplamalı şeylere ara verelim lütfen yigenimize iyi bak :))
Inşallah benim de ondandır ya geçmiyor günler :)Valla benimde hep kasik agrim oluyordu hamile kaldıktan sonra hamile olduğumu bilmeme rağmen yine ah adet olucam galiba diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?