İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

K korisoslutavuk bak canm efekt yaptım ustelk cızgı c nın de bıraz solunda t nın de yanı dogru yerdeler

Eklentiler

• 20180530_010016.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 149
Kızlar adetime 5 gün var 2 saat sonra test bu duruma geldi sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20180530_002324.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 147
  • 20180530_002246.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 146
Kızlar iyi akşamlar bi sorum olacaktı bu yumurtlama akıntısı bir defa mı gelir benim resmen farklı günlerde ayrı ayrı geldi kafam çok karıştı

Kızlar iyi akşamlar bi sorum olacaktı bu yumurtlama akıntısı bir defa mı gelir benim resmen farklı günlerde ayrı ayrı geldi kafam çok karıştı
akıntının seklı nezaman yumurta akıydı? ozamab yumurtlamıs oluyorsun ıste yumurtlama olnca yumurta akı gb uzayan akntı gelır berabernde sancı

canım uzmek.ıstemedım ama ıstersen.dger arkadaslar da cevap versın oyle oluyor ben de bıkez cok heveslenmıstm
Yok canim öyle düşünme fikir alışverişi yapıyoruz tabiki yasadigin şeyi yazacaksın teşekkür ederim cevap verdiğin için ilk ay denememiz zaten pek sanmıyorum oldugunu ama insan merak ediyor işte

canım sen bekle 5gun varken cıkmaması zaten normal bıde 2,3damla en fazla damlat hadı ınsallah cıkar vardır❤ happymood

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…