- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım o test ıdrar bırıkntısı olmus malesefKızlar adetime 5 gün var 2 saat sonra test bu duruma geldi sizce hamilemiyim
Tatlm tekrar bakar msn şuan daha net.. idrar birikintisi nasıl oluyor kicanım o test ıdrar bırıkntısı olmus malesef
ıdrar sararıyor ve yerınde degıl bana da olmustu ıdrar kuruynca ucu bırkntı oluyorTatlm tekrar bakar msn şuan daha net.. idrar birikintisi nasıl oluyor ki
Sağol cevap için kimse yazmıyor konuda açtım bi tek sen cevapladınıdrar sararıyor ve yerınde degıl bana da olmustu ıdrar kuruynca ucu bırkntı oluyor
4 damladan fazla damlatma yarın tekrar edebilirsin testin varsa. Çünkü bu testi bozmuş ne pozitif ne negatif bir sonuç yokTatlm tekrar bakar msn şuan daha net.. idrar birikintisi nasıl oluyor ki
Canım idrarı çok damlatmissin o yüzden olmuşTatlm tekrar bakar msn şuan daha net.. idrar birikintisi nasıl oluyor ki
Canım bu çok net olmuş sağ olasın ya yarın öbür gün nasıl gelecek bilmiyorum uyuyamıyorumK korisoslutavuk bak canm efekt yaptım ustelk cızgı c nın de bıraz solunda t nın de yanı dogru yerdeler
canım uzmek.ıstemedım ama ıstersen.dger arkadaslar da cevap versın oyle oluyor ben de bıkez cok heveslenmıstmSağol cevap için kimse yazmıyor konuda açtım bi tek sen cevapladın
akıntının seklı nezaman yumurta akıydı? ozamab yumurtlamıs oluyorsun ıste yumurtlama olnca yumurta akı gb uzayan akntı gelır berabernde sancıKızlar iyi akşamlar bi sorum olacaktı bu yumurtlama akıntısı bir defa mı gelir benim resmen farklı günlerde ayrı ayrı geldi kafam çok karıştı
Yok canim öyle düşünme fikir alışverişi yapıyoruz tabiki yasadigin şeyi yazacaksın teşekkür ederim cevap verdiğin için ilk ay denememiz zaten pek sanmıyorum oldugunu ama insan merak ediyor iştecanım uzmek.ıstemedım ama ıstersen.dger arkadaslar da cevap versın oyle oluyor ben de bıkez cok heveslenmıstm
En iyisi ben adet günümü bekleyip tekrar yapım zaten bu test ilk 10 dk negatifti tatlmCanım idrarı çok damlatmissin o yüzden olmuş
Çok damlatinca yanlış sonuç verir mi ilk 10 dk negatifti zaten 2 saat sonra böyle oldu yarında yapsam negatif çıkcak demektir dmi4 damladan fazla damlatma yarın tekrar edebilirsin testin varsa. Çünkü bu testi bozmuş ne pozitif ne negatif bir sonuç yok
Ya canım beyaz yapışkan akıntı neden olur biyo musuncanım sen bekle 5gun varken cıkmaması zaten normal bıde 2,3damla en fazla damlat hadı ınsallah cıkar vardır❤happymood
Inşallah canim benim beklemek zor ama 5 gün daha durmaya çalışcam artıkcanım sen bekle 5gun varken cıkmaması zaten normal bıde 2,3damla en fazla damlat hadı ınsallah cıkar vardır❤happymood
yapıskan olmadı bnde canm boyle incir sütü dusun oyleydı yapıskan bı yumurtlamada bn yasıyodumYa canım beyaz yapışkan akıntı neden olur biyo musun
Anladım canım bende şaşırdım yapışkan beyaz süt gibi akintim olduyapıskan olmadı bnde canm boyle incir sütü dusun oyleydı yapıskan bı yumurtlamada bn yasıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?