- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
Canım gözünaydın hemen kan ver :))Günaydın kızlar bata 3 gün var sonuç bu şekilde iki testteki de hemen belirdi soktayim
Birkaç gün daha bekle öyle yap canim o 5 gün kala çıkması çok nadir olan bir şeyÇok damlatinca yanlış sonuç verir mi ilk 10 dk negatifti zaten 2 saat sonra böyle oldu yarında yapsam negatif çıkcak demektir dmi
sağol canım aksama ancak kan veremeye gidebilirimCanım gözünaydın hemen kan ver :))
tebrık edwrım canmm hayırlı olsunn benım testler gb cıkmıss :)Günaydın kızlar bata 3 gün var sonuç bu şekilde iki testteki de hemen belirdi soktayim
teşekkür ederim canım içim içime sığmıyor allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsintebrık edwrım canmm hayırlı olsunn benım testler gb cıkmıss :)
amin hepımız canım Sen O'nu bir gör hele :) bak içe sıgmamayı ozmann:)teşekkür ederim canım içim içime sığmıyor allah sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Gozun aydin canim cok sevindimGünaydın kızlar bata 3 gün var sonuç bu şekilde iki testteki de hemen belirdi soktayim
sagol canım inşallah bu ay seninde olur da beraber büyütürüzGozun aydin canim cok sevindim
Yaptım bir şey göremedim henüz 1 saat falan olduK korisoslutavuk yaptın mı.test canm
Bu sefer daha belirgin canım :)Kızlar ya size gönderdiğim testten sonra bir tane daha yapmıştım üstünden baya zaman geçti ama şimdi pembe çizgi var barizEki Görüntüle 2151753
merhaba bayanlar, 1 aylık evliyim çocuk istediğimiz için en başından beri korunmadık. Adetime 7 gün var, eğer doğru hesaplamış isem yumurtlama gününde ilişkimiz oldu, ve o günden beri sol kasığımda inanılmaz ağrı ve sancı hissediyorum, normalde yumurtlama günümde az sancım olur ve biterdi.Adet dönemlerinde hiç sancım olmaz. Fakat şuan devam eden sol kasık ağrım ve bel sancım var birde vücut ısım epey yüksek dolayısıyla üşüme hissim var ayaklarım hiç ısınmıyor.. adet düzenim 24 -25 günde bir çok kısa bir süremi bu süre ?
Allaaahhhh birinci hamişimiz geldi sırada kim var acabaaaa :)))) çok sevindim canım gözün aydınGünaydın kızlar bata 3 gün var sonuç bu şekilde iki testteki de hemen belirdi soktayim
Yok canım yaa nerdeee :)) ben bu takvimi uğur geyirsin diye yaptım :))) Allah söyletmiştir inşallah :))Squid senin testin pozitif hayırlı olsun kuzum :)
Canım senin yumurta çatlama sürecine girmiş. Değerlendir bence ve ilişkiden sona mümkünse yat biraz kalkma. Bana doktorum sabaha kadar yat demişti :))Kızlar Ovu Testime Bakar mısınız. Üstteki Dün yaptıgım testin 1 saat beklemiş hali. Alttakide bugun yaptıgım testin 1 saatten fazla beklemiş hali sizce durum nedir ? Testleri dün yapmaya basladım. Bu duruma göre sanırım pazartesi pik yapmıs yeni yeni silikleşmeye mi baslamıs acabaaaa ?Eki Görüntüle 2151853
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?