İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

merhaba bayanlar, 1 aylık evliyim çocuk istediğimiz için en başından beri korunmadık. Adetime 7 gün var, eğer doğru hesaplamış isem yumurtlama gününde ilişkimiz oldu, ve o günden beri sol kasığımda inanılmaz ağrı ve sancı hissediyorum, normalde yumurtlama günümde az sancım olur ve biterdi.Adet dönemlerinde hiç sancım olmaz. Fakat şuan devam eden sol kasık ağrım ve bel sancım var birde vücut ısım epey yüksek dolayısıyla üşüme hissim var ayaklarım hiç ısınmıyor.. adet düzenim 24 -25 günde bir çok kısa bir süremi bu süre ?

canım bir hafta kala için normal belirtiler erken gebelik testi yap ya da direk kan ver

Kızlar Ovu Testime Bakar mısınız. Üstteki Dün yaptıgım testin 1 saat beklemiş hali. Alttakide bugun yaptıgım testin 1 saatten fazla beklemiş hali sizce durum nedir ? Testleri dün yapmaya basladım. Bu duruma göre sanırım pazartesi pik yapmıs yeni yeni silikleşmeye mi baslamıs acabaaaa ?

Canım senin yumurta çatlama sürecine girmiş. Değerlendir bence ve ilişkiden sona mümkünse yat biraz kalkma. Bana doktorum sabaha kadar yat demişti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…