- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Ayyy hadi inşallah inşallah. Peki şimdi çatladıgını nerden anlıycammmmCanım senin yumurta çatlama sürecine girmiş. Değerlendir bence ve ilişkiden sona mümkünse yat biraz kalkma. Bana doktorum sabaha kadar yat demişti :))
Yok canım yaa nerdeee :)) ben bu takvimi uğur geyirsin diye yaptım :))) Allah söyletmiştir inşallah :))
Bu arada sanırım hamileymişssin hayırlı olsun tebrik ederim canım banada bol bol dua et. Şu gunleri değerlendireyimde inşallahhhh tutur ya :) ❤Canım senin yumurta çatlama sürecine girmiş. Değerlendir bence ve ilişkiden sona mümkünse yat biraz kalkma. Bana doktorum sabaha kadar yat demişti :))
Bundan sonra iki tane daha yaptım dün gece ve bu sabah ama bir şey çıkmadıBu sefer daha belirgin canım :)
O benim testim sanırım :)kız testinde çizgi varya
sagol canım :)B Bal-sincap hayırlı olsun :)
sagol canım darısı senin başına :)Allaaahhhh birinci hamişimiz geldi sırada kim var acabaaaa :)))) çok sevindim canım gözün aydın
yumurtlaman olmus gectıgımz 1,2gun jcındeKızlar Ovu Testime Bakar mısınız. Üstteki Dün yaptıgım testin 1 saat beklemiş hali. Alttakide bugun yaptıgım testin 1 saatten fazla beklemiş hali sizce durum nedir ? Testleri dün yapmaya basladım. Bu duruma göre sanırım pazartesi pik yapmıs yeni yeni silikleşmeye mi baslamıs acabaaaa ?Eki Görüntüle 2151853
Pazartesiyi değerlendirdim. Dünüde degerlendircektim ama çok yorgundm hemen uyudum. Acaba işe yarar mı ? Yoksa bugunude degerlendirmeli miyim ?yumurtlaman olmus gectıgımz 1,2gun jcınde
O benim testim sanırım :)
Akıntına dikkat et canım ordan anlarsın:)Ayyy hadi inşallah inşallah. Peki şimdi çatladıgını nerden anlıycammmm
Kız o benim testim değil kii:)) keşke olsa :))kız testinde çizgi varya
Hımm tanam canm saol :)Akıntına dikkat et canım ordan anlarsın:)
Kız değilim hemüz bu takvimi uğur getirsin diye yaptım :)) inşallah senin de benim de tutar canımBu
Bu arada sanırım hamileymişssin hayırlı olsun tebrik ederim canım banada bol bol dua et. Şu gunleri değerlendireyimde inşallahhhh tutur ya :) ❤
İnşallaaaaahhhhhhhhh❤Kız değilim hemüz bu takvimi uğur getirsin diye yaptım :)) inşallah senin de benim de tutar canım
Canm çok sıkarsan kaçar. Baskı çok yapma. Heleki bebek konusundaKızlar akıntım kirli renk geldi sanırım adet oluyorumeşimle de bu bebek konusunda çok tatsızlaştık bundan sonra çalışma nasıl olur bilmiyorum.. Adamın hiç birlikte olmaya niyeti yok ben zorluyorum çok yoruldum artık
Bebek konusunda bir sıkıntı yok, ilişki aklına bile gelmiyor ben söyleyince de nerden çıktı der gibi davranıyor. Bir evlilik ilişki ile devam eder ayda bir olursa çok olmuş gibi düşünüyor. Öyle söyliyim sanaCanm çok sıkarsan kaçar. Baskı çok yapma. Heleki bebek konusunda
Kız o benim testim değil kii:)) keşke olsa :))
Bebek konusunda bir sıkıntı yok, ilişki aklına bile gelmiyor ben söyleyince de nerden çıktı der gibi davranıyor. Bir evlilik ilişki ile devam eder ayda bir olursa çok olmuş gibi düşünüyor. Öyle söyliyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?