İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bu
Canım senin yumurta çatlama sürecine girmiş. Değerlendir bence ve ilişkiden sona mümkünse yat biraz kalkma. Bana doktorum sabaha kadar yat demişti :))
Bu arada sanırım hamileymişssin hayırlı olsun tebrik ederim canım banada bol bol dua et. Şu gunleri değerlendireyimde inşallahhhh tutur ya :) ❤

yumurtlaman olmus gectıgımz 1,2gun jcınde

Bu

Bu arada sanırım hamileymişssin hayırlı olsun tebrik ederim canım banada bol bol dua et. Şu gunleri değerlendireyimde inşallahhhh tutur ya :) ❤
Kız değilim hemüz bu takvimi uğur getirsin diye yaptım :)) inşallah senin de benim de tutar canım

Kızlar akıntım kirli renk geldi sanırım adet oluyorum eşimle de bu bebek konusunda çok tatsızlaştık bundan sonra çalışma nasıl olur bilmiyorum.. Adamın hiç birlikte olmaya niyeti yok ben zorluyorum çok yoruldum artık

Canm çok sıkarsan kaçar. Baskı çok yapma. Heleki bebek konusunda
Bebek konusunda bir sıkıntı yok, ilişki aklına bile gelmiyor ben söyleyince de nerden çıktı der gibi davranıyor. Bir evlilik ilişki ile devam eder ayda bir olursa çok olmuş gibi düşünüyor. Öyle söyliyim sana

Allah Allah çok değişik ben iki gün istemesem adam huzursuzlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…