- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Öyle her zaman asla değil ama Bazen bnm eşimde oyle oluyo ama psikolojik baskı yaparak hemen düzeltiyorum.Bebek konusunda bir sıkıntı yok, ilişki aklına bile gelmiyor ben söyleyince de nerden çıktı der gibi davranıyor. Bir evlilik ilişki ile devam eder ayda bir olursa çok olmuş gibi düşünüyor. Öyle söyliyim sana
Bak bu taktik şahaneÖyle her zaman asla değil ama Bazen bnm eşimde oyle oluyo ama psikolojik baskı yaparak hemen düzeltiyorum.erkekler erkeklik konusunda çok hassastır. Herkese benden bir tavsiye "Şakaya vurarak sende iş bitmiş" diyorum bazen. O an için gülüp geçiyor ama içten içe çok düşünüyor. Ertesi gun hemen o bana sokuluyor
Böyle olan bir arkadaşım da var sen mi istemiyon yoksa omu karşılıklı diyor ben de dedim ki bizim haftada 3 4 oluyor abowwww ne yaptiniz dedi bana gidiş o gidiş nazar ettim bizi şimdi 1 hafta 10 gün olduBebek konusunda bir sıkıntı yok, ilişki aklına bile gelmiyor ben söyleyince de nerden çıktı der gibi davranıyor. Bir evlilik ilişki ile devam eder ayda bir olursa çok olmuş gibi düşünüyor. Öyle söyliyim sana
Ne olur ne olmaz değerlendir bence dePazartesiyi değerlendirdim. Dünüde degerlendircektim ama çok yorgundm hemen uyudum. Acaba işe yarar mı ? Yoksa bugunude degerlendirmeli miyim ?
Sen daha once test yapmis miydinsagol canım inşallah bu ay seninde olur da beraber büyütürüz
ama dun aksam barız vardı yaYaptım bir şey göremedim henüz 1 saat falan oldu
ben eksik yazmışım canım kusura bakma. ben çikolata kisti ameliyatı oldum 4 ay önce. o ameliyat sırasında film çekildiğinde sol tüpümün tamamen tıkalı ve yapışık olduğunu gördü doktorum sağ tarafta tıkalıymış ama sıvıyı verince açılmış. tekrar tıkanma ihtimali var dedi doktorum. şimdi 3 ay deneme süresi vermesinin nedeni tüp belki tıkanmamıştır diye. eğer 3 ayda hamile kalamazsam klomen ile, ozaman film çekecek. eğer sağ tüp yine tıkandıysa bu sefer tüp bebekten başka çare yok dediTüplerin tıkalıysa doktorun neden bekliyor rahim filmi için ayrıca rahim filmi çok basit bir işlem 3 ay kadar beklemesi bana biraz mantıksız gelsi başka doktora mı gitsen
aslında ben de onu araştırıyordum. dün reglimin 5. günü olarak saydı doktor ilk iki gün gelen siyah kanamayı saymadı.. dün klomene başladım 5 gün günde 2 tane iç dedi.haftaya perşembe kontrole çağırdı. ama ilişkiden vs hiç bahsetmedi. acaba kontrole gittiğimde mi söyleyecek? yoksa ben bu süreçte denemeli miyim?Canım klomen kullanıyosan sakın ihmal etme yumurtlama günlerini, bir sürü hormon alacak vücut, boşa gitmesin..
dualarım seninle canımben eksik yazmışım canım kusura bakma. ben çikolata kisti ameliyatı oldum 4 ay önce. o ameliyat sırasında film çekildiğinde sol tüpümün tamamen tıkalı ve yapışık olduğunu gördü doktorum sağ tarafta tıkalıymış ama sıvıyı verince açılmış. tekrar tıkanma ihtimali var dedi doktorum. şimdi 3 ay deneme süresi vermesinin nedeni tüp belki tıkanmamıştır diye. eğer 3 ayda hamile kalamazsam klomen ile, ozaman film çekecek. eğer sağ tüp yine tıkandıysa bu sefer tüp bebekten başka çare yok dedi
Aynn haklısn :)Ne olur ne olmaz değerlendir bence de
Akıntımın rengi hafif döndü onu takip edicem bakalım adet olabilirim canımama dun aksam barız vardı ya
yok canım tuttum kendimi bugüne kadarSen daha once test yapmis miydin
Benim de 4 gunum kaldi ama dun negatif cikmisti bende bisey yok galibayok canım tuttum kendimi bugüne kadar
az daha bekle canım ben ovulasyon testi yapmıştım tam yumurtlama günümden eminim biraz da ondan cesaret alarak yaptım bugün testi akşam kan vericem ama daha doktorumu aramadım kan sonucuna göre ararım dedimBenim de 4 gunum kaldi ama dun negatif cikmisti bende bisey yok galiba
Ben ovu testi yapmadim canim ama senin gibi gogus uclarim damarli cizgin baya net yuksek cikaraz daha bekle canım ben ovulasyon testi yapmıştım tam yumurtlama günümden eminim biraz da ondan cesaret alarak yaptım bugün testi akşam kan vericem ama daha doktorumu aramadım kan sonucuna göre ararım dedim
ovulasyon testi ile en azından bat tarihimi bilirim dedim her ay değişiyor günüm geçtimi diye düşünmekten daha çok stres oluyordum. inşallah kan testinde de ben burdayım der :)Ben ovu testi yapmadim canim ama senin gibi gogus uclarim damarli cizgin baya net yuksek cikar
Benim adetlerim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum kanda cikar canim merak etmeovulasyon testi ile en azından bat tarihimi bilirim dedim her ay değişiyor günüm geçtimi diye düşünmekten daha çok stres oluyordum. inşallah kan testinde de ben burdayım der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?