İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Selam kizlar birşey soracam. Son adetim 12 nisan yumurtalama günümde esimle tam isabet anladınız. 10 mayista olmam gerekir ben adet döneminde süt icsem gecikir bide ağrı kesici almıştım bir ara bir hafta gecikti oldum ama şimdi bu sefer çoksüt icmistim midem içim üzerine başım agriyinca aprol ağrı kesici aldım ve hala olmadım göğüs agrimdan pert oldum bir sonraki adetim yarindir acaba olurmuyum son bir gun kala merak ediyorum test yapmaktan çekiniyorum birde iki gün once akintim vardı çok az denilecek kadar mide bulantısı eğer olursam soylerim ama olmazsam ne olur ne olmaz diye pazar gunune kadar bekleyip pazartesi test yapmayı düşünüyorum

Öyle her zaman asla değil ama Bazen bnm eşimde oyle oluyo ama psikolojik baskı yaparak hemen düzeltiyorum. erkekler erkeklik konusunda çok hassastır. Herkese benden bir tavsiye "Şakaya vurarak sende iş bitmiş" diyorum bazen. O an için gülüp geçiyor ama içten içe çok düşünüyor. Ertesi gun hemen o bana sokuluyor

Bak bu taktik şahane

Böyle olan bir arkadaşım da var sen mi istemiyon yoksa omu karşılıklı diyor ben de dedim ki bizim haftada 3 4 oluyor abowwww ne yaptiniz dedi bana gidiş o gidiş nazar ettim bizi şimdi 1 hafta 10 gün oldu

Tüplerin tıkalıysa doktorun neden bekliyor rahim filmi için ayrıca rahim filmi çok basit bir işlem 3 ay kadar beklemesi bana biraz mantıksız gelsi başka doktora mı gitsen
ben eksik yazmışım canım kusura bakma. ben çikolata kisti ameliyatı oldum 4 ay önce. o ameliyat sırasında film çekildiğinde sol tüpümün tamamen tıkalı ve yapışık olduğunu gördü doktorum sağ tarafta tıkalıymış ama sıvıyı verince açılmış. tekrar tıkanma ihtimali var dedi doktorum. şimdi 3 ay deneme süresi vermesinin nedeni tüp belki tıkanmamıştır diye. eğer 3 ayda hamile kalamazsam klomen ile, ozaman film çekecek. eğer sağ tüp yine tıkandıysa bu sefer tüp bebekten başka çare yok dedi

Canım klomen kullanıyosan sakın ihmal etme yumurtlama günlerini, bir sürü hormon alacak vücut, boşa gitmesin..
aslında ben de onu araştırıyordum. dün reglimin 5. günü olarak saydı doktor ilk iki gün gelen siyah kanamayı saymadı.. dün klomene başladım 5 gün günde 2 tane iç dedi.haftaya perşembe kontrole çağırdı. ama ilişkiden vs hiç bahsetmedi. acaba kontrole gittiğimde mi söyleyecek? yoksa ben bu süreçte denemeli miyim?

dualarım seninle canım inşallah hemen gelir melegınız olumlu düşün inşallah olucak

kızlar bat 4 /5 haziran bir hafta önce negatif ti sizce erken mi tek belirtim gögsüm elleyince acı oluyor.

Benim de 4 gunum kaldi ama dun negatif cikmisti bende bisey yok galiba
az daha bekle canım ben ovulasyon testi yapmıştım tam yumurtlama günümden eminim biraz da ondan cesaret alarak yaptım bugün testi akşam kan vericem ama daha doktorumu aramadım kan sonucuna göre ararım dedim

az daha bekle canım ben ovulasyon testi yapmıştım tam yumurtlama günümden eminim biraz da ondan cesaret alarak yaptım bugün testi akşam kan vericem ama daha doktorumu aramadım kan sonucuna göre ararım dedim
Ben ovu testi yapmadim canim ama senin gibi gogus uclarim damarli cizgin baya net yuksek cikar

Ben ovu testi yapmadim canim ama senin gibi gogus uclarim damarli cizgin baya net yuksek cikar
ovulasyon testi ile en azından bat tarihimi bilirim dedim her ay değişiyor günüm geçtimi diye düşünmekten daha çok stres oluyordum. inşallah kan testinde de ben burdayım der :)

ovulasyon testi ile en azından bat tarihimi bilirim dedim her ay değişiyor günüm geçtimi diye düşünmekten daha çok stres oluyordum. inşallah kan testinde de ben burdayım der :)
Benim adetlerim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum kanda cikar canim merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…