Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun :)Günaydın kızlar bata 3 gün var sonuç bu şekilde iki testteki de hemen belirdi soktayim
kimisinin gebelik testinde batı geçince çıkıyor canım adet olana kadar umudu kesmek yokBenim adetlerim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum kanda cikar canim merak etme
sagol canım darısı başına olsun :)Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun :)
Amin canim inşallah:) kaç gün vardı seninsagol canım darısı başına olsun :)
3 gün varAmin canim inşallah:) kaç gün vardı senin
Benimde bugünle birlikte 4 gün var ama dün gelen akıntıyı netten araştırdım adet olmadan önce gelir yazıyodu ahh ahh yine bana hüsran3 gün var
Nasil bir akintiydi canimBenimde bugünle birlikte 4 gün var ama dün gelen akıntıyı netten araştırdım adet olmadan önce gelir yazıyodu ahh ahh yine bana hüsran:)
Benimde 4 gunum var dun test yapmistim negatifti yarin yapicam sende yarin yap bence simdi yapsan da cikmayabilirHanımlar merhabalar.
Bata son 4 günüm kaldı. Belirtiler akıntı,kasıkta sızı,ve gaz
Sizce test için erkenmi. Birde adet oldum gibi hissedip lavaboya gidiyorum ama hiçbişey yok. Bu belirtiler neticesinde acabamı diyorum ama çok ümitlenmek istemiyorumda
Nasil bir akintiydi canim
Benimde 4 gunum var dun test yapmistim negatifti yarin yapicam sende yarin yap bence simdi yapsan da cikmayabilir
Benim de 4 gün var canımHanımlar merhabalar.
Bata son 4 günüm kaldı. Belirtiler akıntı,kasıkta sızı,ve gaz
Sizce test için erkenmi. Birde adet oldum gibi hissedip lavaboya gidiyorum ama hiçbişey yok. Bu belirtiler neticesinde acabamı diyorum ama çok ümitlenmek istemiyorumda
belli olmazki kuzum adet gününe kadar umudunu kesme benimde normalde her gün akıntım olurdu bu ay kuruluk olduBenimde bugünle birlikte 4 gün var ama dün gelen akıntıyı netten araştırdım adet olmadan önce gelir yazıyodu ahh ahh yine bana hüsran:)
Beklemek çok sınır bozucu ya hemen ogrensek ne güzel olurdu :)belli olmazki kuzum adet gününe kadar umudunu kesme benimde normalde her gün akıntım olurdu bu ay kuruluk oldu
kızlar bat 4 /5 haziran bir hafta önce negatif ti sizce erken mi tek belirtim gögsüm elleyince acı oluyor.
çook çok teşekkür ederim canımdualarım seninle canıminşallah hemen gelir melegınız olumlu düşün inşallah olucak
Bence erken önce çıkmasi çok küçük bir ihtimal en mantiklisi aslında bata 2 3 kala kan vermek ben geçen ay öyle yaptım ve tuvalete gittiğimde korkmuyordum. Çünkü biliyorum gelicekkızlar bat 4 /5 haziran bir hafta önce negatif ti sizce erken mi tek belirtim gögsüm elleyince acı oluyor.
Ama zaten adet olcakmis gibi his oluyormuş canım. Sen hemen olumsuz düşünme az kaldı zaten o göğüslerde damar bana göre hamilelikten olabilir. Psikolojik bir belirti değil sonuçtaMatsiyah B Bal-sincap Noona_noona kizlar benim de umidim bitmek uzere goguslerimde damarlanma var ama adet olacakmışım gibi agri giriyor arada bende de bu ay pek akinti yok normalde cok olurdu
şimdi bende kan sonucu nasıl çıkacak derdine düştüm bekleme kısmı bitmiyorBeklemek çok sınır bozucu ya hemen ogrensek ne güzel olurdu :)
Damarlanmanin bircok nedeni varmis canim hamilelikten kansere kadarAma zaten adet olcakmis gibi his oluyormuş canım. Sen hemen olumsuz düşünme az kaldı zaten o göğüslerde damar bana göre hamilelikten olabilir. Psikolojik bir belirti değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?