İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hanımlar merhabalar.
Bata son 4 günüm kaldı. Belirtiler akıntı,kasıkta sızı,ve gaz
Sizce test için erkenmi. Birde adet oldum gibi hissedip lavaboya gidiyorum ama hiçbişey yok. Bu belirtiler neticesinde acabamı diyorum ama çok ümitlenmek istemiyorumda

Benimde bugünle birlikte 4 gün var ama dün gelen akıntıyı netten araştırdım adet olmadan önce gelir yazıyodu ahh ahh yine bana hüsran :)
Nasil bir akintiydi canim

Benimde 4 gunum var dun test yapmistim negatifti yarin yapicam sende yarin yap bence simdi yapsan da cikmayabilir

Benim de 4 gün var canım Naberr 'in de ayni birlikte bekleyelim

Benimde bugünle birlikte 4 gün var ama dün gelen akıntıyı netten araştırdım adet olmadan önce gelir yazıyodu ahh ahh yine bana hüsran :)
belli olmazki kuzum adet gününe kadar umudunu kesme benimde normalde her gün akıntım olurdu bu ay kuruluk oldu

kızlar bat 4 /5 haziran bir hafta önce negatif ti sizce erken mi tek belirtim gögsüm elleyince acı oluyor.

gecikmeden 6 gün öncesine kadar yapılabilen bi test var eğer çok merak ediyorsan, ki ediyorsundur :) onu yapabilirsin.. predictor early. eczaneden 30 tl ye almıştım. internetten 4 lü paketini 48 tl ye aldım. en kesin sonucu bu veriyor diyorlar

kızlar bat 4 /5 haziran bir hafta önce negatif ti sizce erken mi tek belirtim gögsüm elleyince acı oluyor.
Bence erken önce çıkmasi çok küçük bir ihtimal en mantiklisi aslında bata 2 3 kala kan vermek ben geçen ay öyle yaptım ve tuvalete gittiğimde korkmuyordum. Çünkü biliyorum gelicek

Matsiyah B Bal-sincap Noona_noona kizlar benim de umidim bitmek uzere goguslerimde damarlanma var ama adet olacakmışım gibi agri giriyor arada bende de bu ay pek akinti yok normalde cok olurdu
Ama zaten adet olcakmis gibi his oluyormuş canım. Sen hemen olumsuz düşünme az kaldı zaten o göğüslerde damar bana göre hamilelikten olabilir. Psikolojik bir belirti değil sonuçta

Ama zaten adet olcakmis gibi his oluyormuş canım. Sen hemen olumsuz düşünme az kaldı zaten o göğüslerde damar bana göre hamilelikten olabilir. Psikolojik bir belirti değil sonuçta
Damarlanmanin bircok nedeni varmis canim hamilelikten kansere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…