İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bence erken önce çıkmasi çok küçük bir ihtimal en mantiklisi aslında bata 2 3 kala kan vermek ben geçen ay öyle yaptım ve tuvalete gittiğimde korkmuyordum. Çünkü biliyorum gelicek
kan vermekten bıkmış biri olaraktan beklemek daha iyi galiba. bakalım düznlidir reglm .8 mayısta oldum ama geçen ay neden se gecikti 33 günde geldi.

kan vermekten bıkmış biri olaraktan beklemek daha iyi galiba. bakalım düznlidir reglm .8 mayısta oldum ama geçen ay neden se gecikti 33 günde geldi.
Evet geçen ay hatta ikinci çizgi çıkmıştı. Benimde çıktı gittim kan verdim şok oldum 1.20 yı görünce o yüzden bu ay elimde hiç test yok ve almicam bata 3 kala gidip kan vericem

az daha bekle canım ben ovulasyon testi yapmıştım tam yumurtlama günümden eminim biraz da ondan cesaret alarak yaptım bugün testi akşam kan vericem ama daha doktorumu aramadım kan sonucuna göre ararım dedim
en az 50-60larda cıkar bencee mutluturtayı da tahmn etmıstm :) ay cokheyecanlı o gune döndum :)

en az 50-60larda cıkar bencee mutluturtayı da tahmn etmıstm :) ay cokheyecanlı o gune döndum :)
hadi inşallah bu aksam ki sonucu gördükten sonra sıra doktoruma adet gecikmesini beklemeden yaptığım testi söylemek kalacak kendimi yaramaz çocuk gibi hissediyorum malum drlar pek hoşlanmıyor erken test yapılmasından

aynen canım ben 9gun kala yaptm dusun şok olmustum:) sonra 5gun dha bekledım tekrar yaptm senınkı gbydı erken testım hemen hemen. benım dr ızınlydı baska dr.a sordurdum bızde kan vermededı hatta ozelde farklı cıkablr saglıkocagnda ver demıstı bekledm 2gun dha adete 2kala vermıstım bende 65.40 cıkmıstı adet gunu de 226.2 yaramaz hemen tutunmus:) bu rakamı hayatm boyunca unutmam 10cıksa bıle razıydım. Erken ogrendıgım ıcın zor gectı zman aah ahh:) sonra artısa da bakarsın ohh suprr:)

unutmak ne mümkün o sayılar senin canının ilk merhabasi :) bu aksam ki sonuçtan sonra artik artış takip etmeye geçerim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…