Ay inşallah canım ya ben hala emin değilim de iki gün sonra tekrar test yapayım en iyisimaşallah maşallah:) sırada dıger arkadaslar hadı ınsallah onlardan da gelır guzel haber
yerınde olsam gıder alırdım tekrar yapardm test o da dogruysa dgrudur zaten bence hamılesin deAy inşallah canım ya ben hala emin değilim de iki gün sonra tekrar test yapayım en iyisi
Var test aslında yapsam miyerınde olsam gıder alırdım tekrar yapardm test o da dogruysa dgrudur zaten bence hamılesin de
fazladan varsa yap canım benceVar test aslında yapsam mi
Kartanesi içinin temizliği kimi tahmin etsen tutuyor canım. Bi tahminde benim için mi yapsan?yaaaa superr dedım ama benn
O senin kalbinin temizliği ya canım sağ ol. Kız sen kan verecektin Ne oldu Hadi inşallah ya test yap bari çok merak ettim 3 gün mü kaldı senin deKartanesi içinin temizliği kimi tahmin etsen tutuyor canım. Bi tahminde benim için mi yapsan?
Gozun aydin bariz cikmis hadi hayirlisi
Canım kanda negatif çıktı ama ovulasyon testim tavan yaptı tekrar yumurtladım anlayacağın değerlendirdim tekrardan. Şimdide kasıklarımda batma ve göğüslerimde ağrı başladı. Bide sürekli ateşim var gibi yanıyorum. Anlayacağın beklemedeyimO senin kalbinin temizliği ya canım sağ ol. Kız sen kan verecektin Ne oldu Hadi inşallah ya test yap bari çok merak ettim 3 gün mü kaldı senin de
Canım İnşallah bu sefer olur Hadi inşallah tutmuştur bana olan Sana da olmuş Bak konuşmuştuk ya Neyse ki ovulasyon ile fark ettin canımCanım kanda negatif çıktı ama ovulasyon testim tavan yaptı tekrar yumurtladım anlayacağın değerlendirdim tekrardan. Şimdide kasıklarımda batma ve göğüslerimde ağrı başladı. Bide sürekli ateşim var gibi yanıyorum. Anlayacağın beklemedeyim
Canım sen ne yapıyorsun Doktora ne zaman gideceksin?Gozun aydin bariz cikmis hadi hayirlisi
Aynen canım çok şükür. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.Canım İnşallah bu sefer olur Hadi inşallah tutmuştur bana olan Sana da olmuş Bak konuşmuştuk ya Neyse ki ovulasyon ile fark ettin canım
Canım bu çok daha silik hayalet bi çizgi var gibi geliyo bana fotoda belli olmuyofazladan varsa yap canım bence
canm 10dkk sonra cek hemenn net olmazCanım bu çok daha silik hayalet bi çizgi var gibi geliyo bana
Sağol canım inşallah doğrudurGozun aydin bariz cikmis hadi hayirlisi
Ayyy kızz burda çizgi varrr :)))
Tamam canım ama ben gözle çok net görüyorum ya galiba oldu bu ay hislerim dogruymus demek ki :)canm 10dkk sonra cek hemenn net olmaz
tebrikler canım gözünaydın
:) ayy evet canım ya hala inanamıyorum adet olacakmışım gibi hala ben kan vermeden inanmicamAyyy kızz burda çizgi varrr :)))
Sağol canım teşekkür ederimtebrikler canım gözünaydın
Gözle görülen ile buraya yüklenilen arasında çok fark var burada kilobayt olarak yükleniyor ve ben bile Görüyorum yine oldu inşallah yaTamam canım ama ben gözle çok net görüyorum ya galiba oldu bu ay hislerim dogruymus demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?