İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kartanesi içinin temizliği kimi tahmin etsen tutuyor canım. Bi tahminde benim için mi yapsan?
O senin kalbinin temizliği ya canım sağ ol. Kız sen kan verecektin Ne oldu Hadi inşallah ya test yap bari çok merak ettim 3 gün mü kaldı senin de

O senin kalbinin temizliği ya canım sağ ol. Kız sen kan verecektin Ne oldu Hadi inşallah ya test yap bari çok merak ettim 3 gün mü kaldı senin de
Canım kanda negatif çıktı ama ovulasyon testim tavan yaptı tekrar yumurtladım anlayacağın değerlendirdim tekrardan. Şimdide kasıklarımda batma ve göğüslerimde ağrı başladı. Bide sürekli ateşim var gibi yanıyorum. Anlayacağın beklemedeyim

Canım İnşallah bu sefer olur Hadi inşallah tutmuştur bana olan Sana da olmuş Bak konuşmuştuk ya Neyse ki ovulasyon ile fark ettin canım

Tamam canım ama ben gözle çok net görüyorum ya galiba oldu bu ay hislerim dogruymus demek ki :)
Gözle görülen ile buraya yüklenilen arasında çok fark var burada kilobayt olarak yükleniyor ve ben bile Görüyorum yine oldu inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…