Ayy inşallah doğrudur canım benimmm kan verince hemen haber ver bize nasıl sevindim ya:) ayy evet canım ya hala inanamıyorum adet olacakmışım gibi hala ben kan vermeden inanmicam
Ya boşuna gebelik takvimi yapın demedimAyy inşallah doğrudur canım benimmm kan verince hemen haber ver bize nasıl sevindim yaDarısı başıma:)) bu arada Freshmommy kızlara tahminin tuttu inşallah benimki de tutar:)))
Inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bana da etmiştir inşallah ben asla kabul edemiyorum :):)Ayy inşallah doğrudur canım benimmm kan verince hemen haber ver bize nasıl sevindim yaDarısı başıma:)) bu arada Freshmommy kızlara tahminin tuttu inşallah benimki de tutar:)))
Evet canım durdukça daha belirgin oluyo onu farkettimGözle görülen ile buraya yüklenilen arasında çok fark var burada kilobayt olarak yükleniyor ve ben bile Görüyorum yine oldu inşallah ya
Ben takvim yapsam mi yapmasam mi acaba benim bu halim nolacak net çizgi olmayınca inanamıyorum galibaYa boşuna gebelik takvimi yapın demedimŞimdi iki tane daha Hamiş oldu Hadi siz de gelin devamında İnşallah çok mutlu oluyorum böyle gördükçe ya hepimiz hep böyle mutlu olalım sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi
yapabılırsın kuzum sana baglı ben yapmıstım hemen dıye hatırlıyrm Allah korusun aksı bı durum olmaz ınsallah duamız bu yönde ama benm de etkımde kalma tabı sakınBen takvim yapsam mi yapmasam mi acaba benim bu halim nolacak net çizgi olmayınca inanamıyorum galiba
Yok canım ne demek ama iki testte çok silik pozitif çıktı yanlış olabilir mi sence ikincisinin daha silik çıkması da kafamı karıştırdıyapabılırsın kuzum sana baglı ben yapmıstım hemen dıye hatırlıyrm Allah korusun aksı bı durum olmaz ınsallah duamız bu yönde ama benm de etkımde kalma tabı sakın
alt alta ceker msn ıkısını de canm testten dolayıdır bence yanlıs degıllerYok canım ne demek ama iki testte çok silik pozitif çıktı yanlış olabilir mi sence ikincisinin daha silik çıkması da kafamı karıştırdı
Ben kesin adet olucam adet olacakmis gibi agriyor karnim
Ya canım bunlar çok tatlı amakuzlar önceki düşüğümde kv almıstı soledıgımızın ertesı gunu hoşuma gder dye:) ben de cok uzuluyordum düşükten sonra görunce ama şimdi kullanabılcegı gun gelse dıye beklıyorum hergun alıyorum elıme :)
Ay canim ya keske öyle olsa ama gercekten hic umudum kalmadi sende durumlar neböyle diyenler genelde hamile oluyor :))
sabah ilk idrarla yap daha net çıkar elbetYok canım ne demek ama iki testte çok silik pozitif çıktı yanlış olabilir mi sence ikincisinin daha silik çıkması da kafamı karıştırdı
Ay canim ya keske öyle olsa ama gercekten hic umudum kalmadi sende durumlar ne
umudunu kesme ama adet gününe kadarAy canim ya keske öyle olsa ama gercekten hic umudum kalmadi sende durumlar ne
Gogsumdeki damarlar duruyor ama bakalimben bugün pik yakaladım canım degerlendiricez bakalım bir haftaya anlarım ben zaten
inşallah güzel haberleri verirsin canım ya ben senden umutluyum
Gogsumde damarlar var hala ama acisi azaldi sanki adet olacak gibi karnim agriyo birde ne bileyimumudunu kesme ama adet gününe kadar
Gogsumdeki damarlar duruyor ama bakalim
canım daha var ama yaparsn bekle goguslern barız hamıleym dyor demıstin hadı sen de gel guzel haberleAy canim ya keske öyle olsa ama gercekten hic umudum kalmadi sende durumlar ne
tamam işte canım hala var belirtilerin sen içini ferah tutGogsumde damarlar var hala ama acisi azaldi sanki adet olacak gibi karnim agriyo birde ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?