İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayy inşallah doğrudur canım benimmm kan verince hemen haber ver bize nasıl sevindim ya Darısı başıma:)) bu arada Freshmommy kızlara tahminin tuttu inşallah benimki de tutar:)))
Ya boşuna gebelik takvimi yapın demedim Şimdi iki tane daha Hamiş oldu Hadi siz de gelin devamında İnşallah çok mutlu oluyorum böyle gördükçe ya hepimiz hep böyle mutlu olalım sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi

Ben takvim yapsam mi yapmasam mi acaba benim bu halim nolacak net çizgi olmayınca inanamıyorum galiba

kuzlar önceki düşüğümde kv almıstı soledıgımızın ertesı gunu hoşuma gder dye:) ben de cok uzuluyordum düşükten sonra görunce ama şimdi kullanabılcegı gun gelse dıye beklıyorum hergun alıyorum elıme :)

Eklentiler

• CYMERA_20180530_191841.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 85
Ben takvim yapsam mi yapmasam mi acaba benim bu halim nolacak net çizgi olmayınca inanamıyorum galiba
yapabılırsın kuzum sana baglı ben yapmıstım hemen dıye hatırlıyrm Allah korusun aksı bı durum olmaz ınsallah duamız bu yönde ama benm de etkımde kalma tabı sakın

yapabılırsın kuzum sana baglı ben yapmıstım hemen dıye hatırlıyrm Allah korusun aksı bı durum olmaz ınsallah duamız bu yönde ama benm de etkımde kalma tabı sakın
Yok canım ne demek ama iki testte çok silik pozitif çıktı yanlış olabilir mi sence ikincisinin daha silik çıkması da kafamı karıştırdı

Yok canım ne demek ama iki testte çok silik pozitif çıktı yanlış olabilir mi sence ikincisinin daha silik çıkması da kafamı karıştırdı
alt alta ceker msn ıkısını de canm testten dolayıdır bence yanlıs degıller

Ay canim ya keske öyle olsa ama gercekten hic umudum kalmadi sende durumlar ne

ben bugün pik yakaladım canım degerlendiricez bakalım bir haftaya anlarım ben zaten
inşallah güzel haberleri verirsin canım ya ben senden umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…