İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Belli olmuyor ki canım fotoğraf da halbuki diğeri net gayet
canım ben goruyorum 2.yı de muhtemelen ıdrarla alakalı olabılır ılkını daha cok tuttysan ondandır ama cızgı olması muhım olan ben oyle bılıyorum veya test hassasıyetlerı farklıdır testlerde yanlış negatif olur ama yanlış pozitif çok nadir olur:)

Aminn canım aminnn inşallahhh :))

Aa testleri bugun mu yaptin canim ben dun yaptim cikmadi demek ki bende yok senin cikmis baksana
Canım baksana benim de biri belli biri çok silik o degisiyo kişiden kişiye ben zaten kesin negatif diyerek yaptım göreyim de kafam rahat olsun adetim gecikmesin diye yaptım çok şaşırdım

Ben kesin adet olucam adet olacakmis gibi agriyor karnim
Bence olmicaksin canim sen :)
Canım baksana benim de biri belli biri çok silik o degisiyo kişiden kişiye ben zaten kesin negatif diyerek yaptım göreyim de kafam rahat olsun adetim gecikmesin diye yaptım çok şaşırdım
testini görünce çok heyecanlandım sanki kendi testim inşallah o gobuste minik bir bebiş vardır

Bence olmicaksin canim sen :)

testini görünce çok heyecanlandım sanki kendi testim inşallah o gobuste minik bir bebiş vardır
Ayy amin canım benim inşallah tez zamanda seninde olsun ben şimdi adete kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum daha da heyecanlı bi hal aldı durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…