Canim damarlar var hala ama acisi azaldi sankicanım daha var ama yaparsn bekle goguslern barız hamıleym dyor demıstin hadı sen de gel guzel haberle
Belli olmuyor ki canım fotoğraf da halbuki diğeri net gayetalt alta ceker msn ıkısını de canm testten dolayıdır bence yanlıs degıller
Belli olmuyor ki canım fotoğraf da halbuki diğeri net gayet
canım ben goruyorum 2.yı de muhtemelen ıdrarla alakalı olabılır ılkını daha cok tuttysan ondandır ama cızgı olması muhım olan ben oyle bılıyorum veya test hassasıyetlerı farklıdır testlerde yanlış negatif olur ama yanlış pozitif çok nadir olur:)Belli olmuyor ki canım fotoğraf da halbuki diğeri net gayet
Aminn canım aminnn inşallahhh :))Ya boşuna gebelik takvimi yapın demedimŞimdi iki tane daha Hamiş oldu Hadi siz de gelin devamında İnşallah çok mutlu oluyorum böyle gördükçe ya hepimiz hep böyle mutlu olalım sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi
Ben gordum canim seninde benimle ayni demi 3 haziranBelli olmuyor ki canım fotoğraf da halbuki diğeri net gayet
Ayy çok heyecanlıyım ama adet gününe kadar beklicem yine de kan testi için şimdi çok erken zatenben iki çizgiyi de çok rahat gördüm
Hayırlı olsun canımmmm:)
Ayy Allah mm inşallah yacanım ben goruyorum 2.yı de muhtemelen ıdrarla alakalı olabılır ılkını daha cok tuttysan ondandır ama cızgı olması muhım olan ben oyle bılıyorum veya test hassasıyetlerı farklıdır testlerde yanlış negatif olur ama yanlış pozitif çok nadir olur:)
4 haziran canım benimBen gordum canim seninde benimle ayni demi 3 haziran
Sağol canım benim :)Hayırlı olsun canımmmm:)
Aa testleri bugun mu yaptin canim ben dun yaptim cikmadi demek ki bende yok senin cikmis baksana4 haziran canım benim
Canım baksana benim de biri belli biri çok silik o degisiyo kişiden kişiye ben zaten kesin negatif diyerek yaptım göreyim de kafam rahat olsun adetim gecikmesin diye yaptım çok şaşırdımAa testleri bugun mu yaptin canim ben dun yaptim cikmadi demek ki bende yok senin cikmis baksana
Haklisin aslinda zaten 20sinde dollenme olduysa 10 gunde anca geliyo rahme sonra idrara geciyo ama karamsarliktan kurtulamıyorum :)
Ayy çok heyecanlıyım ama adet gününe kadar beklicem yine de kan testi için şimdi çok erken zaten
Bence olmicaksin canim sen :)Ben kesin adet olucam adet olacakmis gibi agriyor karnim
testini görünce çok heyecanlandım sanki kendi testimCanım baksana benim de biri belli biri çok silik o degisiyo kişiden kişiye ben zaten kesin negatif diyerek yaptım göreyim de kafam rahat olsun adetim gecikmesin diye yaptım çok şaşırdım
Ayy amin canım benim inşallah tez zamanda seninde olsun ben şimdi adete kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum daha da heyecanlı bi hal aldı durum :)Bence olmicaksin canim sen :)
testini görünce çok heyecanlandım sanki kendi testiminşallah o gobuste minik bir bebiş vardır
Hiç rahat değilim de aslında hala adet olcam gibi hissediyorum çünkü kasiklarim çok ağrıyonasıl rahatsan canım :)
Ben geçen ay ikinci çizgiyi görünce koştur koştur gittim hastaneye:) ama şimdi akşam tabiikiAyy amin canım benim inşallah tez zamanda seninde olsun ben şimdi adete kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum daha da heyecanlı bi hal aldı durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?