Hiç rahat değilim de aslında hala adet olcam gibi hissediyorum çünkü kasiklarim çok ağrıyo
Amin inşallah canımkasık agrısı yalnızca adet belirtisi değildir
inşallah seninki de gebeliktendir canım
Iki testte de çıkınca var gibi ya ne bileyimBen geçen ay ikinci çizgiyi görünce koştur koştur gittim hastaneye:) ama şimdi akşam tabiiki
Haklisin aslinda zaten 20sinde dollenme olduysa 10 gunde anca geliyo rahme sonra idrara geciyo ama karamsarliktan kurtulamıyorum :)
Matsiyah Canım bendede kasik ağrısı devam ediyor yoldayım su an acilden kan vericem o kan değerini görmeden uyuyamam
Şaka mi bu???
cok normal bu hıs oluyor hıc strese gırme ben de adet gunu 2.ye kan vermeye gıderken yasadıö adet sancısı cok korktum kımyasal sandım ama şükür degıldı sen yat dınlen cokonemlı şu gunler sakn ıs yapmaHiç rahat değilim de aslında hala adet olcam gibi hissediyorum çünkü kasiklarim çok ağrıyo
Sonucu alınca hemennn bize de haver ver:)))Matsiyah Canım bendede kasik ağrısı devam ediyor yoldayım su an acilden kan vericem o kan değerini görmeden uyuyamam
hadi merakla beklenıyorsun:)Matsiyah Canım bendede kasik ağrısı devam ediyor yoldayım su an acilden kan vericem o kan değerini görmeden uyuyamam
Su an biraz sancim var gibi kasiklarimda belimde agriyor uzandim sanki adet olucam cuma gitmeyi dusunuyorum gecikmenin sekizinci gunu oluyor beli bebegi gorurum diye gozukurmu senceCanım sen ne yapıyorsun Doktora ne zaman gideceksin?
Sonucu alınca hemennn bize de haver ver:)))
Su an biraz sancim var gibi kasiklarimda belimde agriyor uzandim sanki adet olucam cuma gitmeyi dusunuyorum gecikmenin sekizinci gunu oluyor beli bebegi gorurum diye gozukurmu sence
Simdi hesapladim cuma on gun oluyormuş kac haftalık oluyorcanım gecikmede 8 günse sata göre 5 haftalık olmuştur kese görünür sanırsam
Simdi hesapladim cuma on gun oluyormuş kac haftalık oluyor
26 nisan ama mayis onda yum oldu eminim zaten baskada iliskum olmadi
Teşekkür ederim canim hayirlisi bakalim4 hafta 6 günlük bugün itibari ile
yarın beş hafta bitecek görünür ya kese de olsa
canım gorummeyeblr ama kese gorebılırsınSu an biraz sancim var gibi kasiklarimda belimde agriyor uzandim sanki adet olucam cuma gitmeyi dusunuyorum gecikmenin sekizinci gunu oluyor beli bebegi gorurum diye gozukurmu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?