Bende verdim canım az önce:)Matsiyah Canım bendede kasik ağrısı devam ediyor yoldayım su an acilden kan vericem o kan değerini görmeden uyuyamam
Ayy inşallah canım ya kan verdim bakalım ne çıkacakÇok sevindimmmm canım :) gerçekten sevindim şimdi sıra diğer kızlarda insallahMatsiyah
Tamam canım benimcok normal bu hıs oluyor hıc strese gırme ben de adet gunu 2.ye kan vermeye gıderken yasadıö adet sancısı cok korktum kımyasal sandım ama şükür degıldı sen yat dınlen cokonemlı şu gunler sakn ıs yapma
Adet mi
Sanmiyorum parlak kırmızı kan geldi peceteye camasirima akmamisAdet mi
hadi güzel sonuclarimiz olur inşallahBende verdim canım az önce:)
Ayy yerleşme olmasın:)Sanmiyorum parlak kırmızı kan geldi peceteye camasirima akmamis
yerleşme olabilir yat dinlen canım
arttımı canım kanama
Az once tuvalette geldi biraz uyuklayip kalkmistim simdi basim donuyo karnima sanci girdiAyy yerleşme olmasın:)
Hayırlı olsun cnm :))4 haziran canım benim
Sağol canım daha netleşmedi 2 saate belli olurHayırlı olsun cnm :))
Hayırlı haberler olur inşallah bu güzel aydaSağol canım daha netleşmedi 2 saate belli olur
Amin canim inşallah dua et sen hamilesinHayırlı haberler olur inşallah bu güzel ayda
nasıl bı kanama yerlesmedır belkı kan mıversen
Acile mi gitsem diye dusundum bende agrim da var hafifnasıl bı kanama yerlesmedır belkı kan mıversen
Az once tuvalette geldi biraz uyuklayip kalkmistim simdi basim donuyo karnima sanci girdi
gıt bence onlem alırsın kuzum adetse de ona gore davranırsın hadı insallah yerlesme olsn bıtest yapablrsın suan yıne deAcile mi gitsem diye dusundum bende agrim da var hafif
Aynen canım bende de bi gitgıt bence onlem alırsın kuzum adetse de ona gore davranırsın hadı insallah yerlesme olsn bıtest yapablrsın suan yıne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?