gıt bence onlem alırsın kuzum adetse de ona gore davranırsın hadı insallah yerlesme olsn bıtest yapablrsın suan yıne de
Biraz beklicem devam ederse gidecem kizlarAynen canım bende de bi gitNaberr
neden test yapmıosun kızBiraz beklicem devam ederse gidecem kizlar
Idrar testi.mineden test yapmıosun kız
Ooooo beklemenin heyecanı arttı :))(Bende verdim canım az önce:)
Nasıl kanama canım bi acile git. Telaşlandım şimdi
evet bsey kaybetmezsın ki yanı varsa da cıkmama ıhtımalı de var oyuzden cıkarsa aksıne sevınırsınIdrar testi.mi
Ayy canım çok sevindim ya :):)
oh masallah superr canm:)
Anladım canım o zman inşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız . Eşine bakıldı mı hiç eşinede baktır istersen ben çok geç kaldım eşime baktırmadaben eksik yazmışım canım kusura bakma. ben çikolata kisti ameliyatı oldum 4 ay önce. o ameliyat sırasında film çekildiğinde sol tüpümün tamamen tıkalı ve yapışık olduğunu gördü doktorum sağ tarafta tıkalıymış ama sıvıyı verince açılmış. tekrar tıkanma ihtimali var dedi doktorum. şimdi 3 ay deneme süresi vermesinin nedeni tüp belki tıkanmamıştır diye. eğer 3 ayda hamile kalamazsam klomen ile, ozaman film çekecek. eğer sağ tüp yine tıkandıysa bu sefer tüp bebekten başka çare yok dedi
4 aydır canım evet acile gittim ama sonuç çıkmadı halaAcile mi gittin ?Matsiyah ne kadardır bekliyordun?daha doğrusu ne zamandır deniyorsunuz ?
Canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Nasıl kanama canım bi acile git. Telaşlandım şimdi
Acile gidiyorum kizlar tuvalete gidip sildikce peceteye geliyor ama ic camasirima gelmemisevet bsey kaybetmezsın ki yanı varsa da cıkmama ıhtımalı de var oyuzden cıkarsa aksıne sevınırsın
Hadi hayırlı haber inşallahAcile gidiyorum kizlar tuvalete gidip sildikce peceteye geliyor ama ic camasirima gelmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?