- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
Güzel haberlerle gel inşallah canımAcile gidiyorum kizlar tuvalete gidip sildikce peceteye geliyor ama ic camasirima gelmemis
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canımmm.Acile gidiyorum kizlar tuvalete gidip sildikce peceteye geliyor ama ic camasirima gelmemis
Eki Görüntüle 2152166 kizlar nasil sizce bugun tam sekizinci gun sancim olunca suphelendim de yaptim
tebrikler canım :)Eki Görüntüle 2152166 kizlar nasil sizce bugun tam sekizinci gun sancim olunca suphelendim de yaptim
İnşallah güzel çıkar sonuçlar :) 20-35 civari bisey cikar kesin4 aydır canım evet acile gittim ama sonuç çıkmadı hala
Hadi inşallah:)İnşallah güzel çıkar sonuçlar :) 20-35 civari bisey cikar kesin
hadı bakalım beklıypruzAcile gidiyorum kizlar tuvalete gidip sildikce peceteye geliyor ama ic camasirima gelmemis
Kaset test yaptim birsey cikmadi canimhadı bakalım beklıypruz
aynen canım çalışmalara devam ben ovulasyon çift cizgiyi görünce 4 gün üst üste ilişki olmuştu sende devam kuzum devamsilikleşmiş yani çatlamış dimi kızlar
bak super :) daha 28olması coknormal testte de silikti zaten gozunaydın canm ❤❤❤❤❤❤Kızlar 28.8 :)
tebrikler canım benim :)Kızlar 28.8 :)
Gözümüz aydın :) maşallah gayet iyi. Sağlıkla kucağına alKızlar 28.8 :)
Amin canim inşallah ya çok düşük ama yeni diyedir inşallahGözümüz aydın :) maşallah gayet iyi. Sağlıkla kucağına al
mübarek ayda geldi bebişler çok şükür çok sevindim kızlar ya B Bal-sincapTeşekkür ederim kızlar ya hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?