- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
güzel canm ters koyulmus foto glb t cle aynı renkte gb sen de benm gb oldun ay ben de yapmayı ozledımEki Görüntüle 2152166 kizlar nasil sizce bugun tam sekizinci gun sancim olunca suphelendim de yaptim
agrı normal canım korkma ınsallah gorucen keseciği de:)Freshmommy canim gordunmu testimi agrim olunca duramadim
aynen canım çalışmalara devam ben ovulasyon çift cizgiyi görünce 4 gün üst üste ilişki olmuştu sende devam kuzum devam
Kızlar takvim yapsam mi
Yok kız gayet iyi. Adet gününde tekrarla bak bakalım katlanmış miAmin canim inşallah ya çok düşük ama yeni diyedir inşallah
canım buarada burdakıgebelık prog olcumlerı cokyanlıs suanda senın bebiş haftası adetıne gore tamsa en az 4.5 cm tum drlar aynı dıyor hafta olcumlerını. benmkıde suan 9.haftaya gore 2.5 cm miş en az bu uygulama bızı yanıltıo malesfGözümüz aydın :) maşallah gayet iyi. Sağlıkla kucağına al
ben de kocişi özledimherüfü bıktırdım :))
ben de kocişi özledimayda bikez oldu resmen o da boş bulunduk dr. randevusunu ıple cekıyoruz sormak ıcn
çok şükür bayram şekerleri geldimübarek ayda geldi bebişler çok şükür çok sevindim kızlar ya B Bal-sincap
Ben Yapamıyorum takvim ya ne zaman doğum olacak ki :)çok şükür bayram şekerleri geldi
kuzum altımdakı takvıme tıkla son adetı gırceksın adetıne 3gun varsa suan muhtemelen 3+6sınNeye göre hesaplicam ben şimdi bu takvimi doğum tarihi ne zaman olacak ki kafam bi dünya:)
azıcık yorulsun birşey olmaz :)herüfü bıktırdım :))
Tam olması gerektiği gibi maşallah :)Eki Görüntüle 2152166 kizlar nasil sizce bugun tam sekizinci gun sancim olunca suphelendim de yaptim
ilişkiyı ya ogun soylemedı dr yasak vs dye ablam da yanımzdaydı eşimde ablam yanmzdayken soramadı:) bız de nolr nolmaz ılskı olmadı bıkez olduneyi sorucaksınız canım
Çatlamış ya da çatlamak üzere bugün yarın değerlendir canım. Hatta ilişkiden sonra kalma biraz yatsilikleşmiş yani çatlamış dimi kızlar
Ama kuzum değerim 28 1 hafta görünüyokuzum altımdakı takvıme tıkla son adetı gırceksın adetıne 3gun varsa suan muhtemelen 3+6sın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?