İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ama kuzum değerim 28 1 hafta görünüyo
hayır son adet baz alınır gebelık boyunca anneler bebişlerinden 2hafta önde gıder mesela kalp duyuluyor ya mesela 8.haftada aslında bebiş 6.haftada oluyor olustugu 6hafta oluyor bız önde gıdıcez gebelık boyunca o da ay olarak hesaplanamadıgı ıcın 40hafta hesaplanıyor

Gelecek hafta öğrenirim ölçüsünü inşallah:) tarif icin ölçüden bahseder gibi ben 8 hastalıkken 1.44 cm idi bakalım şimdi kaç olmuş

Benim adetim çok düzensiz olduğu icin ebem ne zaman yumurtladın belli değil dedi onun iciN geriden geliyormuş bebek
aslında ben bu gerıden gelıyor lafını hıc sevmyrm gec yumurtlama varsa ona gore bı adet tarıhı belırlenır o cumle coksacma halbukı bebıs tam zamanında oluyor sunu duzeltsınler artık

aslında ben bu gerıden gelıyor lafını hıc sevmyrm gec yumurtlama varsa ona gore bı adet tarıhı belırlenır o cumle coksacma halbukı bebıs tam zamanında oluyor sunu duzeltsınler artık
Aslında geriden geliyor demedi. Doğum yapacağın günü belirleyelim dedi benim hesaplamalarıma göre 16 aralık olması gerekirken ultrasonla bakıldı 20 aralıkta Doğum yapacakmışım :) ben kendimi ifade etmek icin o şekilde konuştum

olsun canım yanı genelde oyle dıyen cok yıne de bebıs saglıklı olsun haftasına gore de gerısı muhım degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…