azıcık yorulsun birşey olmaz :)
Ayyy Allah’ım müjde üstüne müjde :)) tebrik ederim yaaa :)))Kızlar 28.8 :)
Çatlamış ya da çatlamak üzere bugün yarın değerlendir canım. Hatta ilişkiden sonra kalma biraz yat
hayır son adet baz alınır gebelık boyunca anneler bebişlerinden 2hafta önde gıder mesela kalp duyuluyor ya mesela 8.haftada aslında bebiş 6.haftada oluyor olustugu 6hafta oluyor bız önde gıdıcez gebelık boyunca o da ay olarak hesaplanamadıgı ıcın 40hafta hesaplanıyorAma kuzum değerim 28 1 hafta görünüyo
Gelecek hafta öğrenirim ölçüsünü inşallah:) tarif icin ölçüden bahseder gibicanım buarada burdakıgebelık prog olcumlerı cokyanlıs suanda senın bebiş haftası adetıne gore tamsa en az 4.5 cm tum drlar aynı dıyor hafta olcumlerını. benmkıde suan 9.haftaya gore 2.5 cm miş en az bu uygulama bızı yanıltıo malesf
Ters koymadim.canim neden oyle dedin inşallah keseyi gorunce rahatlicam heraldegüzel canm ters koyulmus foto glb t cle aynı renkte gb sen de benm gb oldun ay ben de yapmayı ozledım
darısı başına canım ben ovulasyon testi yardimiyla denedim bu ay inş sende de ise yararbence de :)
takvim de pek yakışmış :))
Tesekkur ederim canim tez zamanda sanada insallahTam olması gerektiği gibi maşallah :)
aynen sen halledersınGelecek hafta öğrenirim ölçüsünü inşallah:) tarif icin ölçüden bahseder gibiben 8 hastalıkken 1.44 cm idi bakalım şimdi kaç olmuş
Sagol canim bende seni tebrik ederimtebrikler canım :)
Aminnn canım inşallahhh :))Tesekkur ederim canim tez zamanda sanada insallah
Benim adetim çok düzensiz olduğu icin ebem ne zaman yumurtladın belli değil dedi onun iciN geriden geliyormuş bebekbide gerıden gelıo demıatın ondan kucuk cıkablr yne telas yapma gec dollenmeydı glbKurumus-Maskara
Sağol canım benim :)Ayyy Allah’ım müjde üstüne müjde :)) tebrik ederim yaaa :)))
aslında ben bu gerıden gelıyor lafını hıc sevmyrm gec yumurtlama varsa ona gore bı adet tarıhı belırlenır o cumle coksacma halbukı bebıs tam zamanında oluyor sunu duzeltsınler artıkBenim adetim çok düzensiz olduğu icin ebem ne zaman yumurtladın belli değil dedi onun iciN geriden geliyormuş bebek
yok net bakamadım renklere resım ters yuklenmıs sen ters koydun dwmedım ki dırekt ters koyulmus dedmTers koymadim.canim neden oyle dedin inşallah keseyi gorunce rahatlicam heralde
Aslında geriden geliyor demedi. Doğum yapacağın günü belirleyelim dedi benim hesaplamalarıma göre 16 aralık olması gerekirken ultrasonla bakıldı 20 aralıkta Doğum yapacakmışım :) ben kendimi ifade etmek icin o şekilde konuştumaslında ben bu gerıden gelıyor lafını hıc sevmyrm gec yumurtlama varsa ona gore bı adet tarıhı belırlenır o cumle coksacma halbukı bebıs tam zamanında oluyor sunu duzeltsınler artık
olsun canım yanı genelde oyle dıyen cok yıne de bebıs saglıklı olsun haftasına gore de gerısı muhım degılAslında geriden geliyor demedi. Doğum yapacağın günü belirleyelim dedi benim hesaplamalarıma göre 16 aralık olması gerekirken ultrasonla bakıldı 20 aralıkta Doğum yapacakmışım :) ben kendimi ifade etmek icin o şekilde konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?