İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tamam kuzum ben belki yarin giderim doktora esim isini ayarlasinda niye bukadar aciklama yaptin deli kiz ters duz ne fark eder
:) ay nebılıyım yanlıs anladın sandım canım. bizleri de haberdar et ınsallah görursın kesenı ❤

Ah kuzum nasıl sabirisizm kalp atışını duymak icin anlatamam . İyi olsun sağlıklı olsun başka bisey istemem
Duyarsın canım ben bugün bir paylaşım gördüm 8 haftalık bebek ama baya yani belli :) seninki daha da büyümüştür şimdi girip bakayım 11 haftalık bebeğe:)

Duyarsın canım ben bugün bir paylaşım gördüm 8 haftalık bebek ama baya yani belli :) seninki daha da büyümüştür şimdi girip bakayım 11 haftalık bebeğe:)
Canim biliyorum aslında bunları ama burdaki sistem maalesef böyle her istediğin zaman göstermiyorlar,kalbini dinletmiyorlar gelecek hafta icin çok umutluyum ama inşallah görür ve kalbini duyarım

Canim biliyorum aslında bunları ama burdaki sistem maalesef böyle her istediğin zaman göstermiyorlar,kalbini dinletmiyorlar gelecek hafta icin çok umutluyum ama inşallah görür ve kalbini duyarım
Inşallah canım sen şafak say şimdiden:) ayy ne güzel onu öyle ekranda görmek sonra hep yaninda yani karnında ahh rabbim isteyen herkese versin banada amiiinnnnm

Inşallah canım sen şafak say şimdiden:) ayy ne güzel onu öyle ekranda görmek sonra hep yaninda yani karnında ahh rabbim isteyen herkese versin banada amiiinnnnm
Rabbim sana da nasip etsinnnn inşalllaaah bu hayırlı ayin yüzü suyu hürmetine. Sorma gerçekten annelik şimdiden başladı her an haberdar olmak istiyorsun ondan

Gözünüzaydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…