Hayırlı haber inşallahHastanedeyim kizlar test sonucunu bekliyoruz
Ne zaman çıkacakmış canım bize de haber verHastanedeyim kizlar test sonucunu bekliyoruz
Ah kuzum nasıl sabirisizm kalp atışını duymak icin anlatamam . İyi olsun sağlıklı olsun başka bisey istememolsun canım yanı genelde oyle dıyen cok yıne de bebıs saglıklı olsun haftasına gore de gerısı muhım degıl
Tamam kuzum ben belki yarin giderim doktora esim isini ayarlasinda niye bukadar aciklama yaptin deli kiz ters duz ne fark ederyok net bakamadım renklere resım ters yuklenmıs sen ters koydun dwmedım ki dırekt ters koyulmus dedm
:) ay nebılıyım yanlıs anladın sandım canım. bizleri de haberdar et ınsallah görursın kesenı ❤Tamam kuzum ben belki yarin giderim doktora esim isini ayarlasinda niye bukadar aciklama yaptin deli kiz ters duz ne fark eder
Duyarsın canım ben bugün bir paylaşım gördüm 8 haftalık bebek ama baya yani belli :) seninki daha da büyümüştür şimdi girip bakayım 11 haftalık bebeğe:)Ah kuzum nasıl sabirisizm kalp atışını duymak icin anlatamam . İyi olsun sağlıklı olsun başka bisey istemem
Canim biliyorum aslında bunları ama burdaki sistem maalesef böyle her istediğin zaman göstermiyorlar,kalbini dinletmiyorlarDuyarsın canım ben bugün bir paylaşım gördüm 8 haftalık bebek ama baya yani belli :) seninki daha da büyümüştür şimdi girip bakayım 11 haftalık bebeğe:)
Inşallah canım sen şafak say şimdiden:) ayy ne güzel onu öyle ekranda görmek sonra hep yaninda yani karnında ahh rabbim isteyen herkese versin banada amiiinnnnmCanim biliyorum aslında bunları ama burdaki sistem maalesef böyle her istediğin zaman göstermiyorlar,kalbini dinletmiyorlargelecek hafta icin çok umutluyum ama inşallah görür ve kalbini duyarım
Amin canım inşallahhInşallah canım sen şafak say şimdiden:) ayy ne güzel onu öyle ekranda görmek sonra hep yaninda yani karnında ahh rabbim isteyen herkese versin banada amiiinnnnm
Rabbim sana da nasip etsinnnn inşalllaaah bu hayırlı ayin yüzü suyu hürmetine. Sorma gerçekten annelik şimdiden başladı her an haberdar olmak istiyorsun ondanInşallah canım sen şafak say şimdiden:) ayy ne güzel onu öyle ekranda görmek sonra hep yaninda yani karnında ahh rabbim isteyen herkese versin banada amiiinnnnm
Amin canim sağolasın:) bakalım önceRabbim sana da nasip etsinnnn inşalllaaah bu hayırlı ayin yüzü suyu hürmetine. Sorma gerçekten annelik şimdiden başladı her an haberdar olmak istiyorsun ondan
Korkma canım tabii pozitif çıksa bayram ederiz hepbirlikte ama negatif de dünyanın sonu değil.. bir de şöyle düşün birazdan ogreniceksin belirsizlik daha zorDaha hala sonucu bekliyorum negatif cikacak diye de korkuyorum
Naptın canimDaha hala sonucu bekliyorum negatif cikacak diye de korkuyorum
inşallah hayırlı haberler alırsın canım. Adetin geçmişmiydi.Hala sonuc bekliyoruz
Gözünüzaydın:)Herkese hayırlı geceler benim En belirgin özelliğim solkasik batması asiri terleme usume idi şükürler olsun ki 6 haftalık olduk dünde kalbini gördüm minigimin dilerim rabbimden ellerini acip evlat isteyen tüm kullarına nasip.etsin kucaklarjni boş birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?