İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlaaar iyi geceleeer :) Burayı boşladıkça o kadar çok birikiyoki okuncak şeyler ama valla okuyamadım hepsini sadece 3-4 sayfa okudum yeni hamişler katılmış aramıza çok sevindim kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Matsiyah B Bal-sincap Bu arada mi-nick ’i çok fazla merak etmeye başladım nolursa olsun girer haberdar ederdi bizi allahım inşalllah kötü bişey yoktur

Benim adetim hic erken gelmemisti adetim erken geldigine gore de ben yumurtladigimi sanarken aslinda yumurtlamam coktan gecmis 20si degil 15ymis

Teşekkür ederim canım benim:)

ben de bıkac kez yazdm hep bakıyorum ama bır ızlenım yok hıc ınsallah kotu bıseu olmamıstr ben dr.a gıttım ya 14mayısta bebegımı gordugumu bile ogreneemdı dusun 20gun olcak merak edyoruz

ben de bıkac kez yazdm hep bakıyorum ama bır ızlenım yok hıc ınsallah kotu bıseu olmamıstr ben dr.a gıttım ya 14mayısta bebegımı gordugumu bile ogreneemdı dusun 20gun olcak merak edyoruz
Aynen canım ya en son 10 mayısta girmiş bende merak ettim baya. Bebiş doğdu diye hissediyorum inşallah daha doğmamıştır erken çünkü daha

Benim adetim hic erken gelmemisti adetim erken geldigine gore de ben yumurtladigimi sanarken aslinda yumurtlamam coktan gecmis 20si degil 15ymis

canım günaydın
işte ovulasyon testi bu anlamda çok iyi
ben normalde 17. gün yumurtluyorum adet döngüm 30 hatta 31 oldugu zaman olur
ama geçen ay 15. gün bu ayda 13. gün çatladı
test yapmasam ben daha bekliyodum ve kaçırmıştım

Naberr hic moralini bozma canım yeni ayda zevkle çalışmalara devam et senin bebişinin beklediği birşey var demeki ovulasyon testini denesen bu ay kafan daha rahat olur

evet gerçekten tutturmak mesele
ovulasyon testim sabah pikti akşam silikleşmiş
gün içinde dahi değişiveriyor

Canım baksana benim de biri belli biri çok silik o degisiyo kişiden kişiye ben zaten kesin negatif diyerek yaptım göreyim de kafam rahat olsun adetim gecikmesin diye yaptım çok şaşırdım
Canım gözün aydın benimde öyle olmuştu ilk yaptım çizgiyi gördüm sonra inanmayıp Birtane daha alıp yaptım o daha silinti ertesi gün kan verdim 229 du bata bir gün vardı gözün aydın allahım sağlıkla tutunup buyumesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…