- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kuzum sakın üzülme vakıt saat onemlı sıkma canını herseyde vardır bırhayırNegatif 1.2
Canım moralini bozma en güzel zamanı Rabbim biliyor, inşallah tez zamanda yaşarsın, yaşarız bu duyguyu. Adet günün geçmişmiydiNegatif 1.2
Hayir4 gun vardi dahaCanım moralini bozma en güzel zamanı Rabbim biliyor, inşallah tez zamanda yaşarsın, yaşarız bu duyguyu. Adet günün geçmişmiydi
Rabbim saatini vaktini biliyordur canım üzülme inşallah ez zamanda olurNegatif 1.2
Teşekkür ederim canım benim:)Kızlaaar iyi geceleeer :) Burayı boşladıkça o kadar çok birikiyoki okuncak şeyler ama valla okuyamadım hepsini sadece 3-4 sayfa okudum yeni hamişler katılmış aramıza çok sevindim kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMatsiyah B Bal-sincap Bu arada mi-nick ’i çok fazla merak etmeye başladım nolursa olsun girer haberdar ederdi bizi allahım inşalllah kötü bişey yoktur
ben de bıkac kez yazdm hep bakıyorum ama bır ızlenım yok hıcKızlaaar iyi geceleeer :) Burayı boşladıkça o kadar çok birikiyoki okuncak şeyler ama valla okuyamadım hepsini sadece 3-4 sayfa okudum yeni hamişler katılmış aramıza çok sevindim kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMatsiyah B Bal-sincap Bu arada mi-nick ’i çok fazla merak etmeye başladım nolursa olsun girer haberdar ederdi bizi allahım inşalllah kötü bişey yoktur
Aynen canım ya en son 10 mayısta girmiş bende merak ettim baya. Bebiş doğdu diye hissediyorum inşallah daha doğmamıştır erken çünkü dahaben de bıkac kez yazdm hep bakıyorum ama bır ızlenım yok hıcınsallah kotu bıseu olmamıstr ben dr.a gıttım ya 14mayısta bebegımı gordugumu bile ogreneemdı dusun 20gun olcak merak edyoruz
Benim adetim hic erken gelmemisti adetim erken geldigine gore de ben yumurtladigimi sanarken aslinda yumurtlamam coktan gecmis 20si degil 15ymis
Amin canim inşallah:)günaydın hatunlar
dün gece cok rahat uyudum hamiş haberleriyle :)
çok şükür
darısı başımıza :)
Bu zamanlar da normaldir canımBenim kasiklarimda acayip batma var ya bu arada özelden yazamıyorum sana canımyvz13
Benim kasiklarimda acayip batma var ya bu arada özelden yazamıyorum sana canımyvz13
Üzme sakin kendini canım ovulasyon kullanırsın gelecek ay çünkü diğer türlü tutturmak sans oluyor.Negatif 1.2
Canım gözün aydın benimde öyle olmuştu ilk yaptım çizgiyi gördüm sonra inanmayıp Birtane daha alıp yaptım o daha silinti ertesi gün kan verdim 229 du bata bir gün vardı gözün aydın allahım sağlıkla tutunup buyumesini nasip etsinCanım baksana benim de biri belli biri çok silik o degisiyo kişiden kişiye ben zaten kesin negatif diyerek yaptım göreyim de kafam rahat olsun adetim gecikmesin diye yaptım çok şaşırdım
Canım sakın bozma moralini önümüzdeki ay olur inşallah :) bak ben 10 aydır bekliyorum demek ki gelecek zamanını bekliyor yaramazlarınızNegatif 1.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?