İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ne zamandır giremiyorum mesajlarınız birikmiş tam yarım saattir okusurum gözünüz aydın yeni anneler allahım sağlıkla büyümelerini nasip etsin benim mide problemlerim başladı baya kötü 5 ayına kadar yoktu yanma ekşime bulantı umarım çabuk geçer bir haftadır böyleyim karnımda iyce büyüdü darısı olmayanlara allahım sizede tüm isteyenlere de tez zamanda versin insallah

Kizlar destekleriniz icin sagolun ovulasyon testi bakiyorum netten laboquick marka 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl nasıl sizce

Kizlar destekleriniz icin sagolun ovulasyon testi bakiyorum netten laboquick marka 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl nasıl sizce
Canım nacizhane fikrim; aslında kadın doğumda yumurta takibi yaptırsan daha sağlıklı olur kesin gününü de öğrenmiş olursun. Ben önümüzdeki ay öyle yapıcam. Ovulasyon testini tam beceremedim bi koyulaştı bir silik oldu sonra tekrar koyu oldu falan, Allak bullak oldum

Doktora gidip yumurtlama takibi istediğini mi soyluyorsun nasil yapiliyor

Doktora gidip yumurtlama takibi istediğini mi soyluyorsun nasil yapiliyor
Evet canım öyle oluyor yumurta takibi yaptırmak istiyorum, gebelik düşünüyoruz dersin. Ben dediğim gibi ovulasyon testinin içinden çıkamadım. Tabi sen bilirsin yine , istersen yaparsın sonraki ay kadın doğuma gidersin. Bir değerlendir arkadaşım

Devlette 1 yil olmadan yapacaklarını sanmiyorum hic gormedim

Devlette 1 yil olmadan yapacaklarını sanmiyorum hic gormedim
Yok canım yapıyorlar ben ankaradayım bir tıp merkezi ile görüştüm muayne 25 tl. Takip için 40 tl alıyorlar bir seferlik. Bu şekilde. Sonuçta kendine bir tedavi başlatmıyorsun. Bir müdahale yok. Kadın doğuma gidip muayne olduğunu düşün o şekilde

Canm bunu için kadıgın doğuma gidip ne diyorsun ? Bnde gitmek istiyorum da.

Bm

Bnm kasıklarım çok agırıyor ya. Ovu testi yapıyorm orta koyulukta çıkıyor. Acaba hamile olabilir miyim yada döllenme asamasında falan olabilir miyim ? Oyle olsa ovu testinde çıkar mı ?
Ben ilk defa kullanacam canim bilemiyorum bir tane de normal gebelik testi yap istersen

Ben ilk defa kullanacam canim bilemiyorum bir tane de normal gebelik testi yap istersen
Kız vallahi korkuyorm. İçimden bi ses hamile oldugumu söylüyor. Hatta o kadar eminim ki test yapmıyorm bir yandanda çok korkuyorn negatif çıkar diye. Varsada çok çok yenidr kesn zaten onun için beklemem lazım biraz.

Merhaba hanimlar. Seneler sonra buraya tekrar yazacagim aklima gelmezdi. Bi oglum var ikinci cocuk icin ugrasiyoruz. Bol hamisli gunler olsun
Hoş geldin canım. İnşallah senin beklenen bebişin de en kısa zamanda gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…