Canım nacizhane fikrim; aslında kadın doğumda yumurta takibi yaptırsan daha sağlıklı olur kesin gününü de öğrenmiş olursun. Ben önümüzdeki ay öyle yapıcam. Ovulasyon testini tam beceremedim bi koyulaştı bir silik oldu sonra tekrar koyu oldu falan, Allak bullak oldumKizlar destekleriniz icin sagolun ovulasyon testi bakiyorum netten laboquick marka 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl nasıl sizce
Doktora gidip yumurtlama takibi istediğini mi soyluyorsun nasil yapiliyorCanım nacizhane fikrim; aslında kadın doğumda yumurta takibi yaptırsan daha sağlıklı olur kesin gününü de öğrenmiş olursun. Ben önümüzdeki ay öyle yapıcam. Ovulasyon testini tam beceremedim bi koyulaştı bir silik oldu sonra tekrar koyu oldu falan, Allak bullak oldum
Evet canım öyle oluyor yumurta takibi yaptırmak istiyorum, gebelik düşünüyoruz dersin. Ben dediğim gibi ovulasyon testinin içinden çıkamadım. Tabi sen bilirsin yine , istersen yaparsın sonraki ay kadın doğuma gidersin. Bir değerlendir arkadaşımDoktora gidip yumurtlama takibi istediğini mi soyluyorsun nasil yapiliyor
Devlette 1 yil olmadan yapacaklarını sanmiyorum hic gormedimEvet canım öyle oluyor yumurta takibi yaptırmak istiyorum, gebelik düşünüyoruz dersin. Ben dediğim gibi ovulasyon testinin içinden çıkamadım. Tabi sen bilirsin yine , istersen yaparsın sonraki ay kadın doğuma gidersin. Bir değerlendir arkadaşım
Yok canım yapıyorlar ben ankaradayım bir tıp merkezi ile görüştüm muayne 25 tl. Takip için 40 tl alıyorlar bir seferlik. Bu şekilde. Sonuçta kendine bir tedavi başlatmıyorsun. Bir müdahale yok. Kadın doğuma gidip muayne olduğunu düşün o şekildeDevlette 1 yil olmadan yapacaklarını sanmiyorum hic gormedim
gayet iyi canım ben hemen olmaz diye 50 tane ovulasyon 10 normal gebelik 2 erken test almıştımKizlar destekleriniz icin sagolun ovulasyon testi bakiyorum netten laboquick marka 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl nasıl sizce
Seninki de laboquick marka mi canimgayet iyi canım ben hemen olmaz diye 50 tane ovulasyon 10 normal gebelik 2 erken test almıştım
Çok iyi bnm döngüm uzun oldugu için 50 adetli olanı aldm 48 lirayaKizlar destekleriniz icin sagolun ovulasyon testi bakiyorum netten laboquick marka 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl nasıl sizce
Canm bunu için kadıgın doğuma gidip ne diyorsun ? Bnde gitmek istiyorum da.Canım nacizhane fikrim; aslında kadın doğumda yumurta takibi yaptırsan daha sağlıklı olur kesin gününü de öğrenmiş olursun. Ben önümüzdeki ay öyle yapıcam. Ovulasyon testini tam beceremedim bi koyulaştı bir silik oldu sonra tekrar koyu oldu falan, Allak bullak oldum
Ayni marka miÇok iyi bnm döngüm uzun oldugu için 50 adetli olanı aldm 48 liraya
Aynn laboquickAyni marka mi
Bnm kasıklarım çok agırıyor ya. Ovu testi yapıyorm orta koyulukta çıkıyor. Acaba hamile olabilir miyim yada döllenme asamasında falan olabilir miyim ? Oyle olsa ovu testinde çıkar mı ?Ayni marka mi
Ben ilk defa kullanacam canim bilemiyorum bir tane de normal gebelik testi yap istersenBm
Bnm kasıklarım çok agırıyor ya. Ovu testi yapıyorm orta koyulukta çıkıyor. Acaba hamile olabilir miyim yada döllenme asamasında falan olabilir miyim ? Oyle olsa ovu testinde çıkar mı ?
evet canım 50 tane 45 liraya almıştımSeninki de laboquick marka mi canim
Kız vallahi korkuyorm. İçimden bi ses hamile oldugumu söylüyor. Hatta o kadar eminim ki test yapmıyorm bir yandanda çok korkuyorn negatif çıkar diye. Varsada çok çok yenidr kesn zaten onun için beklemem lazım biraz.Ben ilk defa kullanacam canim bilemiyorum bir tane de normal gebelik testi yap istersen
Hoş geldin canım. İnşallah senin beklenen bebişin de en kısa zamanda gelir :))Merhaba hanimlar. Seneler sonra buraya tekrar yazacagim aklima gelmezdi. Bi oglum var ikinci cocuk icin ugrasiyoruz. Bol hamisli gunler olsun
İnsallaah canim bu aydan umutlu degilim sadece ovu testi yapmistm cift cizgi olan gunu degerlendirebildik. Bi iki kez o kadar. Malum ramazan ayi. Hayirlisi bakalim uc gun var bataHoş geldin canım. İnşallah senin beklenen bebişin de en kısa zamanda gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?