İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar destekleriniz icin sagolun ovulasyon testi bakiyorum netten laboquick marka 30 tane ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik testi 30 tl nasıl sizce
Ben kızlara katılmıyorum Yani bir saat bile şaşmayan Adetim ovulasyon yaptığım ilk ay bozuldu Yumurtam kiste dönüştü ve beni Dehşet bir şekilde yanılttı Üstelik ilk ay en kaliteli testi yapmıştım çatladı gösterdi doktoruma gittim adet olmayınca daha yumurtan yeni çatlamış dedi Bir önceki maalesef çatlamamış buradaki bütün arkadaşlar biliyor. o testleri yapma hemen atmalısın kanda LH artışı ve düşüşü görmeden yumurta çatladı mı anlayamazsın dedi ancak vücudunu dinleyerek anlarsın ki o bile yanıltır bazen dedi. Sen akıntı ve ağrından anlıyorsun adet bitince iki günde bir ilişki olacak olay bu zaten dedi Sende de strese yol açarsa sıkıntıolmasın Çünkü sen de benim gibi Tezcanlısın. adet bittikten sonra iki günde bir ilişki yaparsan zaten en yüksek ihtimalle tutar ovulasyondan daha yüksek şans iki günde bir ilişki. Ben karşıyım çok fazla. yumurtlama bılmeden korunmayı braktm o ay hamıle kaldım ovu. denen sacmalıgı braktm hamile kaldım. bana gore sacma ya para tuzagı BANA GÖRE tabi

Bm

Bnm kasıklarım çok agırıyor ya. Ovu testi yapıyorm orta koyulukta çıkıyor. Acaba hamile olabilir miyim yada döllenme asamasında falan olabilir miyim ? Oyle olsa ovu testinde çıkar mı ?
yımurta catlamayınca hep koyu cıkar zaten. bız de catladı sanıyoruz buyzden malesf

gün aşırı ilişki tabiki de en sağlıklısı benim her ay günüm değiştiği için testi tercih ettim yoksa 2-3 hafta gün aşırı ilişki çok yorucu oluyor malum iş güç derken :)

gün aşırı ilişki tabiki de en sağlıklısı benim her ay günüm değiştiği için testi tercih ettim yoksa 2-3 hafta gün aşırı ilişki çok yorucu oluyor malum iş güç derken :)
bir ıkıgun oynamalarda da gerek olmadıgını dusunuyorum ben yanı en saglklısı kanda baklması ztn guvenlr olsa herzaman yapılır benm gb yanılan cok ınsan var testyuzunden onukastettm cokduzensz olan gıdıp ztn takıp yaptırmalı dıye dusunuyrm yoksa işlevsel degıl genel anlamda iki ayımı caldı sagolsun o test:)

bir hafta 10 gün oynamalar olunca

İnsallaah canim bu aydan umutlu degilim sadece ovu testi yapmistm cift cizgi olan gunu degerlendirebildik. Bi iki kez o kadar. Malum ramazan ayi. Hayirlisi bakalim uc gun var bata
Benim de bat ya cumartesi ya pazar aynı gibiyiz seninle :) inşallah güzel haberi birlikte veririz

Kızlar ben bir süre girmeyeceğim beni merak eden olursa haberi olsun arada haberlerinizi okumaya girebilirim ama yazmayı düşünmüyorum bir süre hiçbir yere

Neden yazmıyorsun canım, hayırdır?
Bir iki gündür iyi değilim çok kötü Rüyalar gördüm sabah burada çok vakit harcamak bana iyi gelmiyor birkaç kötü örnek okudukça bilinçaltıma işliyor strestn de ağrım oluyor sana bakacağım mutlaka inşallah hayırlı haberini okurumm canm

Anladım canım sen de haklısın dinlen biraz kafan boşalsın:)) inşallah ben de güzel haberimi seninle ve diğerleriyle paylaşabilirim

Selam arkadaşlar,

Bat'a 9 gün kaldı fakat benim adet sonrası ilişkiden 2-3 gün sonrasında başlayan özellikler göğüslerde ağrı ve hassasiyetim hala devam ediyor.O günlerden beni yine hala sol kasığım özellikle batma gibi sancı vuruyor.Adet olacakmışım gibi bel ağrım var.Wc gidiyorum adet oldum diye ama yok.Bir kaç arkadaşlar günler önce yazdığımda yumurtlama dönemindesin demişti ama yumurtlama günüm geçeli 1 hafta oldu.Erken gebelik testi aldım fakat adetten 6 gün önce yapın diyor.Yarın sabah yani bata 8 gün kala yapmayı planlıyorum.Bu şekilde olup hamile kalan birileri var mı acaba ? Normalde pms belirtilerim adetime 6-7 gün kala başlar bu 2 hafta önce başladı.

Benim 9 gün kala erken testte çıkmıştı inşallah çıkar sizin de

Olabilir canım benimde yumurtlamadan sonra belirtilerim başlamıştı mide bulantısı ve bel ağrısı çekmiştim herkesin ki farklı oluyor ama bence test için biraz daha bekle derim bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı battan 2 gün sonra kaset testte çıktı. inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…