Canım kızma ama sana çok kızıyorum neden mi? Ben hergün girip yazışmalarınızı okuyorum ama şuan bir durumum olmadığından bişey yazmıyorum. Sende dikkatimi çeken şu oldu lütfen yanlış anlama tüm iyi niyetimle söylüyorum mesela o gün piknikte zıplamışın biraz ağrım oldu diyosun ve çok telaşlanmıştın inan bu sana çok zarar verir anlıyorum hamilesin ve çok heyecanlısın inşallah sağlıklı kucağına al çocuğunu amin. Ama çok telaşlısım hamilelik hastalık değil ki ve o minik bebiş bir ipte tutunmuyor ki çok sağlam bir yerde kanaman yoksa ve düşük tehliken yoksa neden bu kadar kendini kasıp üzüyorsun ki . Annem hep der biz odun kırardık elimizde çamaşır yıkardık sırtımızda odun taşırdık çünkü çok rahattık. Ayrıca veren rabbim nasip edince sen ne yaparsan yap bişey olmaz bebeğine dikkat edicen mi evet ama her ufak şeyde acaba diyerek 9 ayı kendine zehir edersin. Etrafımda arkadaşlarım hamileydi ilk aylarında dikkat etsene şunu yapma falan diyorduk bize kızdı kızlar ben hamileyim hasta değilim diyerek ve çok güzel hamilelik geçirdi . Bir tane arkadaş da cahilliğinde ikinci bebeği istemedi ve neler yapmadım ki düşşün diye ilaç içtim neler yaptım diyo ama şuan doğurdu . Ayrıca olumsuz şeylerden etkilenme sadece rabbim yardımcıları olsun diye dua et çok şey bilmekte iyi değil. Rüya görüceksin ama rüyaları kendine yorma hormanlarla alakalı rüya görmek çok sters sana da bebeğede iyi gelmezBenim 9 gün kala erken testte çıkmıştı inşallah çıkar sizin de
Olabilir canım benimde yumurtlamadan sonra belirtilerim başlamıştı mide bulantısı ve bel ağrısı çekmiştim herkesin ki farklı oluyor ama bence test için biraz daha bekle derim bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı battan 2 gün sonra kaset testte çıktı. inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz.
Cevap için çok teşekkür ederim.Haklısınız biraz daha beklersem daha iyi olur.Aslında ilk denememiz bu ay bir beklentim yoktu ama böyle belirtilerle karşılaşınca bir merak sardı beniHayırlısı artık
ıyı dıleklerın ıcın sagol canım ama ben o gun sorumsuz davrandıgımı dusunuyorum buyuzden vıcdan yaptım kendıme. dün de çok agrım oldu yanı yerımde kım olsa aynını düşünür yoksa ben evhamlı olsam kalp atısı ıcn 3hafta nasıl beklerdım:)Canım kızma ama sana çok kızıyorum neden mi? Ben hergün girip yazışmalarınızı okuyorum ama şuan bir durumum olmadığından bişey yazmıyorum. Sende dikkatimi çeken şu oldu lütfen yanlış anlama tüm iyi niyetimle söylüyorum mesela o gün piknikte zıplamışın biraz ağrım oldu diyosun ve çok telaşlanmıştın inan bu sana çok zarar verir anlıyorum hamilesin ve çok heyecanlısın inşallah sağlıklı kucağına al çocuğunu amin. Ama çok telaşlısım hamilelik hastalık değil ki ve o minik bebiş bir ipte tutunmuyor ki çok sağlam bir yerde kanaman yoksa ve düşük tehliken yoksa neden bu kadar kendini kasıp üzüyorsun ki . Annem hep der biz odun kırardık elimizde çamaşır yıkardık sırtımızda odun taşırdık çünkü çok rahattık. Ayrıca veren rabbim nasip edince sen ne yaparsan yap bişey olmaz bebeğine dikkat edicen mi evet ama her ufak şeyde acaba diyerek 9 ayı kendine zehir edersin. Etrafımda arkadaşlarım hamileydi ilk aylarında dikkat etsene şunu yapma falan diyorduk bize kızdı kızlar ben hamileyim hasta değilim diyerek ve çok güzel hamilelik geçirdi . Bir tane arkadaş da cahilliğinde ikinci bebeği istemedi ve neler yapmadım ki düşşün diye ilaç içtim neler yaptım diyo ama şuan doğurdu . Ayrıca olumsuz şeylerden etkilenme sadece rabbim yardımcıları olsun diye dua et çok şey bilmekte iyi değil. Rüya görüceksin ama rüyaları kendine yorma hormanlarla alakalı rüya görmek çok sters sana da bebeğede iyi gelmez
Amin canim inşallahCanım gözün aydın benimde öyle olmuştu ilk yaptım çizgiyi gördüm sonra inanmayıp Birtane daha alıp yaptım o daha silinti ertesi gün kan verdim 229 du bata bir gün vardı gözün aydın allahım sağlıkla tutunup buyumesini nasip etsin
4 gün varken çıktı ama çok düşük moralim bozukCanım hadi gözünaydın çok sevindim bat a ne kadar varken çıktı bu değer :) bende bugün keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım
Dene tabiki.. ilaç bitip doktora gittiginde yumurtalarının boyutuna göre iğne yapabilir. Zaten iğneden sonraki 36 saat kritik zaman.. inşallah güzel haberleri alırsın bu ayaslında ben de onu araştırıyordum. dün reglimin 5. günü olarak saydı doktor ilk iki gün gelen siyah kanamayı saymadı.. dün klomene başladım 5 gün günde 2 tane iç dedi.haftaya perşembe kontrole çağırdı. ama ilişkiden vs hiç bahsetmedi. acaba kontrole gittiğimde mi söyleyecek? yoksa ben bu süreçte denemeli miyim?
Canım gitmeden önce telden de bilgi alabilirsin. Doktorun sekreterinden. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum, gebelik düşüncemiz var, adetin kaçıncı günü gelmeliyim diye sorabilirsin canım. Bana 2. Günü gelin dedi bayan. Ultrasyon ile yumurtanın büyüklüğüne bakıyorlar, çatlamak için son hale geldimi hoca ilişki gününü söylüyormuş bu şekilde benimde bildiklerim canımCanm bunu için kadıgın doğuma gidip ne diyorsun ? Bnde gitmek istiyorum da.
canm ben düşüncemi spyledım ya benm yuzumden etmedın dımı benım basıma gelenler kotu oldu bende stres yaptı ve yanlıs sonuc verdı dıye cıdden uzulurumFreshmommy almistim aslinda ama iade ettim bu ay sadece ateş olcme yontemini kullanicam sonucta sadece 2 aydir deniyoruz kendimizi cok sıktığımizi farkettim sen soyleyince dun gece aciode ki doktorda 1 yilda hergun deneseniz bile sonuc %100 degil uzulmeyin dedi
Eskisehir mi ciddi misin ben eskisehirliyimcanm ben düşüncemi spyledım ya benm yuzumden etmedın dımı benım basıma gelenler kotu oldu bende stres yaptı ve yanlıs sonuc verdı dıye cıdden uzulurumde dogru demıs hakkaten nasıp bak olcagı varsa tek ılıskı ıle de oluyor onemlı olan o donemde ki zaten duzenlısın genelde duzenlı ılıskı stres yapıyosun dıye etkılemesın ıstedm senı de ates olcme yontemı yanılmıyor bn sna prog onerıcem ozelden yumurtanın nezaman catladgını gosterıo olculerıne gore ama suan yoldayız eskısehıre gdyrz yazıcam❤
Tesekkür ederim canm :)Canım gitmeden önce telden de bilgi alabilirsin. Doktorun sekreterinden. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum, gebelik düşüncemiz var, adetin kaçıncı günü gelmeliyim diye sorabilirsin canım. Bana 2. Günü gelin dedi bayan. Ultrasyon ile yumurtanın büyüklüğüne bakıyorlar, çatlamak için son hale geldimi hoca ilişki gününü söylüyormuş bu şekilde benimde bildiklerim canım
Canım benim 2 gün kala 11 di korkma yükselir4 gün varken çıktı ama çok düşük moralim bozuk
Canim bende o markanın olanını aldım 50 li şuan 2 tane kaldı ama ben kontrole gittiğimde takip isticem. Çünkü testi denemek için aynı anda 2 tane yaptım ikisi farklı çıktı güvenmiyorum yani ama hepsinide bitirdimAyni marka mi
Inşallah canım yaCanım benim 2 gün kala 11 di korkma yükselir
Kızlar bugün doktora gittim kendi doktorum yoktu başka bi doktor baktı çok ilgisizdi. Dedi kanaman olmuş senin dedim olmadı. İç kanama olmuş pıhtı var dedi kanaman olursa gel dedi korkuttu beni
İnşallah canim inşallahsen rahatına bak sakın stres yapma
demekki ille de kanayacak diye birşey yok
stres büyük düşman hiç takma bebeğine odaklan bolca uzan canım
genelde kese alanında kanama olabılıyor. onu demıs olabılır ama progestan verıyolar ondurumda da baska dr. a gt bence canmKızlar bugün doktora gittim kendi doktorum yoktu başka bi doktor baktı çok ilgisizdi. Dedi kanaman olmuş senin dedim olmadı. İç kanama olmuş pıhtı var dedi kanaman olursa gel dedi korkuttu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?