Cok ortak ozelligimiz varkaynımın okulu bitti onu aldık dönüyoruz canım:)Naberr
Canımm üzülme sakın,Allah ne zaman ol derse o zaman,bak ben 1 bucuk sene denedim ki benim yum günü agrım olur her türlü eminimdir ve hep gününde adet olurdum 28 günde bir.taki hamile kaldıgım aya kadar ben hamile kaldgm ay 2 kere yumurtladım ve ilkinde eşimle ayrı sehirlerdeydik ikinci de hamile kaldım Allahın işi işte ıolacaksa bi sekilde olacaktır.inşallah tez zamanda hamilelik haberini alırızFreshmommy almistim aslinda ama iade ettim bu ay sadece ateş olcme yontemini kullanicam sonucta sadece 2 aydir deniyoruz kendimizi cok sıktığımizi farkettim sen soyleyince dun gece aciode ki doktorda 1 yilda hergun deneseniz bile sonuc %100 degil uzulmeyin dedi
sabah kalktıgın gb hersabah aynı saat canm. 8de ölcebılırsın yımurtlama olduktan sonra vucut ısısı yukselır 0.5,1 ° yanı nezaman çatlayacagını degıl hangı gun catladıgını anlıosunCok ortak ozelligimiz varbisey sorcam sen atesini sabahlari mi ölctun gece mi
Adetim bitince deneyecem ama cok takmicam bu sefer kafama resmen stresten adet duzenim bozuldu benim adetim hicbir zaman erken gelmemistisabah kalktıgın gb hersabah aynı saat canm. 8de ölcebılırsın yımurtlama olduktan sonra vucut ısısı yukselır 0.5,1 ° yanı nezaman çatlayacagını degıl hangı gun catladıgını anlıosun
Anlıyorum canım Benim de bir saat dahi hiç şaşmayan Adetim şaşma ya başlamıştı. Beklenti içine girince üstünde çok durunca maalesef stres yüzünden hormonlar etkileniyorAdetim bitince deneyecem ama cok takmicam bu sefer kafama resmen stresten adet duzenim bozuldu benim adetim hicbir zaman erken gelmemisti
Amin canim inşallah sende sağlıkla al kucağına inşallah:)kızlarr hamile haberi alanları kutluyorum Allahım sag salim kucagınıza almayı nasip etsinn:)))
Adet ilk günü başlaman gerekiyor canım yarın sabah başla ölçmeye adet bittiği gibi yumurtlarsan anlamazsın adet ısını bilmen lazımAdetim bitince deneyecem ama cok takmicam bu sefer kafama resmen stresten adet duzenim bozuldu benim adetim hicbir zaman erken gelmemisti
Dr keseyi gördü mü Onu anlayamadımKızlar bugün doktora gittim kendi doktorum yoktu başka bi doktor baktı çok ilgisizdi. Dedi kanaman olmuş senin dedim olmadı. İç kanama olmuş pıhtı var dedi kanaman olursa gel dedi korkuttu beni
Derecem yok suanda evde canim esime al demistim o da unutmus yarin alacam kapandi eczanelerAdet ilk günü başlaman gerekiyor canım yarın sabah başla ölçmeye adet bittiği gibi yumurtlarsan anlamazsın adet ısını bilmen lazım
Evet canısı gördü 4mm dedi:))Dr keseyi gördü mü Onu anlayamadım
Canım bende kimyasal gebelik yaşadım o düşen kan pıhtısıdır muhtemelen çünkü bebek oluşamıyor maalesef kimyasalda ama kimyasal sonrası genelde çok çabuk hamile kalıyor herkes canını sıkmaMerhabalar yazilarin hepsini okudum nerdeyse ondan icimde bi endise basladi simdi bu ay adetim gecikmisti ben hatta adetimden 5 gun onceden kasiklarim agrimaya goguslerim sismeye ve hasasslasmaya basladi uclarinda kasinti da vardi dokunamiyordm bile ama bata negatf cikmisti o zamanda. 9. Gun idrar pozitif cikti. 12. gun sabah bata 52 cikti ama kanamam basladi ondan onceki gun kahverngi lekelnmem vardi dkkt etmedim. Iftardan sonra kanamam ve sancim artti o gun hareketli yorucu bigun olmisti acile gittk birden kasiklarima vuruyordu sanci duramiyordum serum verdler yavas yavs azaldi lavaboya gittm tasmisti resmen akinti parmagim kadar kan pihtisi ve elim kadar da beze parcasi düştü
Sizce ben hamile olablr miydm serumdan dolayı yada o gun yoruci gectiginden dolayi dusurmus olabilir miyim
O gun sabah 56 gece 59 a cikmisti
Dis gebelik vs kimyasal gebelk geciriyorsn dendi
Dunde bata 33 cikti kanamam durdu kac gundir kahverngi lekelenme var degisk bi renk
Canm benmde 2 gün kala 19 du rahat ol artış önemliInşallah canım ya
Canım nasılsın? Yoksun ortalıkta,herşey yolunda demi ?Canımm üzülme sakın,Allah ne zaman ol derse o zaman,bak ben 1 bucuk sene denedim ki benim yum günü agrım olur her türlü eminimdir ve hep gününde adet olurdum 28 günde bir.taki hamile kaldıgım aya kadar ben hamile kaldgm ay 2 kere yumurtladım ve ilkinde eşimle ayrı sehirlerdeydik ikinci de hamile kaldım Allahın işi işte ıolacaksa bi sekilde olacaktır.inşallah tez zamanda hamilelik haberini alırız
Cok sukur canım,işlerim biraz yogundu kuzum bakıyodum ama yazmaya fırsat bulamıyordum,iyiyiz sükür detaylımızın kontrolüde iyi cıktı sen nasılsınnCanım nasılsın? Yoksun ortalıkta,herşey yolunda demi ?
Inşallah artar canım panik halindeyimCanm benmde 2 gün kala 19 du rahat ol artış önemli
Artar canım merak etme bende cok korkmustum ama erken bakınca böyle oluyor,benim iki gün sonra 95 cıktı:) o zamanda ikizmi acaba dedm cok arttı diye:) ama tekmiş..icini rahat tut bebegini düsün canm bosver gersiniInşallah artar canım panik halindeyim
Sağol canım içim rahatladı biraz ama sanki her an adet olacakmışım gibi hissediyorumArtar canım merak etme bende cok korkmustum ama erken bakınca böyle oluyor,benim iki gün sonra 95 cıktı:) o zamanda ikizmi acaba dedm cok arttı diye:) ama tekmiş..icini rahat tut bebegini düsün canm bosver gersini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?