İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cok sukur canım,işlerim biraz yogundu kuzum bakıyodum ama yazmaya fırsat bulamıyordum,iyiyiz sükür detaylımızın kontrolüde iyi cıktı sen nasılsınn
Çok şükür siz iyisiniz ya. Merak ettim iyi olmanıza sevindim :) bende iyiyim cok şükür gelecek hafta ebemle randevum var oda beni ultrasona yollayacak bebeğimi gorucem insallah :)

Canim rahat ol stres yapma her şey güzel olur Allahın izniyle :) zaten herkes heran adet olucak gibi hissediyorum diyor bence tadını çıkar bu anların:)
Ya canım hiç bitmiyo bu telaş gerçekten önce hamile kalana kadar oldu mu olmadı mı sonra değer yükselecek eminim sonra kese görünecek mi ardından kalp atışı duyulacak mi hiç gelmeyecek sonu :) bu arada canım belki yardımcı olur göğüslerim iyice ağrımaya başladı benim

merhaba tebrik ederim ilk once. ) battannonce test yapyin mi ve nasil cikti ? ben 3 gun oncr yaptim negatifti, yarin adet gunum adet olcakmisim gibi hissediyorum sonra onceki gebeligimdeki benzerlikler oluyor ben tesaduftur diyorum. 3 gun once testte cikar diye dusunuyorum. kisacasi senin nasil oldugunu merak ettim:)

Kızlar pembe akintim var peceteye geliyo sadece bebeğini kaybediyorum galiba çok üzgünüm

Kızlar pembe akintim var peceteye geliyo sadece bebeğini kaybediyorum galiba çok üzgünüm
Canim sakin ol akıntıdan bisey olmaz bende aynısını yaşadım yerleşme kanaması olabilir sakin panik olma bir çoğumuz yaşadık bunu benim 3 defa kanamam oldu ama bebek gayet iyiydi

Canim sakin ol akıntıdan bisey olmaz bende aynısını yaşadım yerleşme kanaması olabilir sakin panik olma bir çoğumuz yaşadık bunu benim 3 defa kanamam oldu ama bebek gayet iyiydi
Canım şimdi baktım pedime de bulaşmış koyulasmis rengi gitti bebeğim resmen çok üzgünüm çok

Canım şimdi baktım pedime de bulaşmış koyulasmis rengi gitti bebeğim resmen çok üzgünüm çok
Canım merhaba acile gitsenize bi? Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle öyle kahve akıntıyla düşmez hemen bebek. Yada kanama alanın vardır hemen en kötüsünü düşünme acile gidin bence hemen.

Ya yapma kuzum ya acile gitsen Olmaz mi ? Bak gerçekten seni avutmak icin demiyorum ama bende yaşadım bunu yaklaşık 10 defa sildim peceteyle ger seferinde kip kırmızı geldi kesin kalmadı bebeğim dedim ama yaradan yasatmak istedi bebeğimi. Lütfen acile git belki yapılacak bisey vardır

Canım merhaba acile gitsenize bi? Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle öyle kahve akıntıyla düşmez hemen bebek. Yada kanama alanın vardır hemen en kötüsünü düşünme acile gidin bence hemen.
Çok sinirlerim bozuldu gerçekten hevesim kuşağım da kaldı ağlıyorum sinirden

Ne yaparlar ki gitsem de zaten daha çok düşüktü hcg

Çok sinirlerim bozuldu gerçekten hevesim kuşağım da kaldı ağlıyorum sinirden
Ama böyle yaparsanız olmaz ki herşeyin başı strestir iyiyi düşünün siz ama genede acile gidin mesela en kötğ ihtimal ne olabilir düşük tehlikenin vardır ondada ilaç verirler ve önlerler sakın ağlamayın belkide o batmalar bebeğinizin yerleşebilme çabasıdır ha :)

Inşallah ya ben çok pimpirikliyimdir o yüzden hep kötüsü gelir aklıma kadın doğuma gidicem sabah bu arada ben oruç tutamam demi niyetlenmedim

Inşallah ya ben çok pimpirikliyimdir o yüzden hep kötüsü gelir aklıma kadın doğuma gidicem sabah bu arada ben oruç tutamam demi niyetlenmedim
Canim ne yarın nede başka bir gün niyetli olmamalısın çok halsiz kalırsın ve buda bebeğimin gelişimi icin ciddi anlamda kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…