Cok normal canm alısana kadar böyle hissetmen belirtilerde zaten cok benzer hamilelikle adetteSağol canım içim rahatladı biraz ama sanki her an adet olacakmışım gibi hissediyorum
Evet canım öyleymiş gerçekten değerimin katlandigini görürsem inşallah rahatlicamCok normal canm alısana kadar böyle hissetmen belirtilerde zaten cok benzer hamilelikle adette
Canim rahat ol stres yapma her şey güzel olur Allahın izniyle :) zaten herkes heran adet olucak gibi hissediyorum diyor bence tadını çıkar bu anların:)Evet canım öyleymiş gerçekten değerimin katlandigini görürsem inşallah rahatlicam
Çok şükür siz iyisiniz ya. Merak ettim iyi olmanıza sevindim :) bende iyiyim cok şükür gelecek hafta ebemle randevum var oda beni ultrasona yollayacak bebeğimi gorucem insallah :)Cok sukur canım,işlerim biraz yogundu kuzum bakıyodum ama yazmaya fırsat bulamıyordum,iyiyiz sükür detaylımızın kontrolüde iyi cıktı sen nasılsınn
Ya canım hiç bitmiyo bu telaş gerçekten önce hamile kalana kadar oldu mu olmadı mı sonra değer yükselecek eminim sonra kese görünecek mi ardından kalp atışı duyulacak mi hiç gelmeyecek sonu :) bu arada canım belki yardımcı olur göğüslerim iyice ağrımaya başladı benimCanim rahat ol stres yapma her şey güzel olur Allahın izniyle :) zaten herkes heran adet olucak gibi hissediyorum diyor bence tadını çıkar bu anların:)
Olabilir canım benimde yumurtlamadan sonra belirtilerim başlamıştı mide bulantısı ve bel ağrısı çekmiştim herkesin ki farklı oluyor ama bence test için biraz daha bekle derim bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı battan 2 gün sonra kaset testte çıktı. inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz.
Canim sakin ol akıntıdan bisey olmaz bende aynısını yaşadım yerleşme kanaması olabilir sakin panik olma bir çoğumuz yaşadık bunu benim 3 defa kanamam oldu ama bebek gayet iyiydiKızlar pembe akintim var peceteye geliyo sadece bebeğini kaybediyorum galiba çok üzgünüm
Canım şimdi baktım pedime de bulaşmış koyulasmis rengi gitti bebeğim resmen çok üzgünüm çokCanim sakin ol akıntıdan bisey olmaz bende aynısını yaşadım yerleşme kanaması olabilir sakin panik olma bir çoğumuz yaşadık bunu benim 3 defa kanamam oldu ama bebek gayet iyiydi
Canım merhaba acile gitsenize bi? Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle öyle kahve akıntıyla düşmez hemen bebek. Yada kanama alanın vardır hemen en kötüsünü düşünme acile gidin bence hemen.Canım şimdi baktım pedime de bulaşmış koyulasmis rengi gitti bebeğim resmen çok üzgünüm çok
Ya yapma kuzum yaCanım şimdi baktım pedime de bulaşmış koyulasmis rengi gitti bebeğim resmen çok üzgünüm çok
Çok sinirlerim bozuldu gerçekten hevesim kuşağım da kaldı ağlıyorum sinirdenCanım merhaba acile gitsenize bi? Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle öyle kahve akıntıyla düşmez hemen bebek. Yada kanama alanın vardır hemen en kötüsünü düşünme acile gidin bence hemen.
Ne yaparlar ki gitsem de zaten daha çok düşüktü hcgYa yapma kuzum yaacile gitsen Olmaz mi ? Bak gerçekten seni avutmak icin demiyorum ama bende yaşadım bunu yaklaşık 10 defa sildim peceteyle ger seferinde kip kırmızı geldi kesin kalmadı bebeğim dedim ama yaradan yasatmak istedi bebeğimi. Lütfen acile git belki yapılacak bisey vardır
Bilmiyorum ama ellerin kolların bağlı oturmaktan iyidir ağlama sakın! Güçlü dur agrin var mi?Ne yaparlar ki gitsem de zaten daha çok düşüktü hcg
Hayır sadece batma devam ediyorBilmiyorum ama ellerin kolların bağlı oturmaktan iyidir ağlama sakın! Güçlü dur agrin var mi?
Git uzan eğer acile gitmek istemiyorsan. o batmalar bitmez, pek bisey ifade etmiyor Suan batmalar normaldirHayır sadece batma devam ediyor
Ama böyle yaparsanız olmaz ki herşeyin başı strestir iyiyi düşünün siz ama genede acile gidin mesela en kötğ ihtimal ne olabilir düşük tehlikenin vardır ondada ilaç verirler ve önlerler sakın ağlamayın belkide o batmalar bebeğinizin yerleşebilme çabasıdır ha :)Çok sinirlerim bozuldu gerçekten hevesim kuşağım da kaldı ağlıyorum sinirden
Inşallah ya ben çok pimpirikliyimdir o yüzden hep kötüsü gelir aklıma kadın doğuma gidicem sabah bu arada ben oruç tutamam demi niyetlenmedimAma böyle yaparsanız olmaz ki herşeyin başı strestir iyiyi düşünün siz ama genede acile gidin mesela en kötğ ihtimal ne olabilir düşük tehlikenin vardır ondada ilaç verirler ve önlerler sakın ağlamayın belkide o batmalar bebeğinizin yerleşebilme çabasıdır ha :)
Canim ne yarın nede başka bir gün niyetli olmamalısın çok halsiz kalırsın ve buda bebeğimin gelişimi icin ciddi anlamda kötüInşallah ya ben çok pimpirikliyimdir o yüzden hep kötüsü gelir aklıma kadın doğuma gidicem sabah bu arada ben oruç tutamam demi niyetlenmedim
Bi iyi haberini alsam Allah ın izniyle yarın dua edin kızlarCanim ne yarın nede başka bir gün niyetli olmamalısın çok halsiz kalırsın ve buda bebeğimin gelişimi icin ciddi anlamda kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?